Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Uit onderzoek is gebleken dat 85% van de behandelde mensen na gemiddeld 5 tot 6 behandelingen permanent van de ongewenste haargroei verlost is. Iedere mens en haargroei zijn anders, daarom is het aantal benodigde behandelingen per persoon verschillend.

Doet een behandeling pijn?

Bij ontharen denken veel mensen aan pijnlijke behandelingen die nauwelijks als resultaat hebben dat u permanent onthaard bent. Door ons ‘state in the art’ laserapparaat en ons unieke behandelprotocol is het mogelijk om 100% pijnloos en veilig van je ongewenste haargroei af te komen.

Fine LaserClinic is gespecialiseerd en definitieve ontharingsbehandelingen op een veilige en 100% pijnloze manier.

Is een laserbehandeling veilig?

Door gebruik te maken van onze uiterst geavanceerde laser, ons behandelprotocol en onze gediplomeerde specialiste kunnen wij volmondig zeggen: “JA, een laser behandeling bij Fine LaserClinic is 100% veilig”.

De laser fixeert zich op de proteïnes van het haarzakje en niet op het pigment. Door de nauwkeurigheid van ons laserapparaat is het onmogelijk dat lymfe- of zweetklieren worden beschadigd.

Wat is het verschil tussen een behandeling bij Fine LaserClinic en een andere kliniek?

Fine LaserClinic richt zich enkel en alleen op definitief ontharen, met behulp van de nieuwste lasertechnieken die er bestaan. Daarnaast werken wij met een uniek behandelprotocol, met als gevolg dat de behandelingen 100% pijnloos en veilig zijn.Door dat wij ons enkel en alleen richten op definitieve ontharing doormiddel van lasertherapie, onderscheiden wij ons van vele andere klinieken.

Hoe kan het dat ik bij Fine LaserClinic goedkoper uit ben dan bij andere aanbieders?

Als resultaat van het gebruiken van de nieuwste lasertechnieken, bent u bij Fine LaserClinic veel eerder klaar dan bij andere laserklinieken. Hierdoor ligt de uiteindelijke prijs lager. Gemiddeld heeft u bij een andere kliniek 10 tot 12 behandelingen nodig, zelfs als zij u vertellen dat dit niet zo is. Bij Fine LaserClinic heeft u gemiddeld 5 tot 6 behandelingen nodig om permanent van uw ongewenste haargroei af te komen.

Fine LaserClinic is gespecialiseerd in definitief ontharen doormiddel van de nieuwste lasertechnieken, zij hebben met specialisten een uniek behandelprotocol ontwikkeld om op een duurzame manier 100% pijnloos, definitief en snel van uw ongewenste haargroei af te komen.

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak voor een gratis proefbehandeling bij Fine LaserClinic. Wij bespreken de behandeling, resultaten en kosten van laserontharing met u, zodat u van tevoren goed op de hoogte bent. Daarnaast ontharen wij een stukje van uw eigen huid met de laser, zodat u zelf kunt ervaren wat het resultaat is. De afspraak duurt niet langer dan 15 minuten.

Gratis proefbehandeling?

Ervaar zelf hoe het is om pijnloos van uw
overbeharing of ongewenste haargroei af te komen.

MAAK AFSPRAAK

Maak een afspraak