Uit onderzoek is gebleken dat 85% van de behandelde mensen na gemiddeld 5 tot 6 behandelingen permanent van de ongewenste haargroei verlost is. Iedere mens en haargroei zijn anders, daarom is het aantal benodigde behandelingen per persoon verschillend.

Bij ontharen denken veel mensen aan pijnlijke behandelingen die nauwelijks als resultaat hebben dat u permanent onthaard bent. Door ons ‘state in the art’ laserapparaat en ons unieke behandelprotocol is het mogelijk om 100% pijnloos en veilig van je ongewenste haargroei af te komen.

Fine LaserClinic is gespecialiseerd en definitieve ontharingsbehandelingen op een veilige en 100% pijnloze manier.

Door gebruik te maken van onze uiterst geavanceerde laser, ons behandelprotocol en onze gediplomeerde specialiste kunnen wij volmondig zeggen: “JA, een laser behandeling bij Fine LaserClinic is 100% veilig”.

De laser fixeert zich op de proteïnes van het haarzakje en niet op het pigment. Door de nauwkeurigheid van ons laserapparaat is het onmogelijk dat lymfe- of zweetklieren worden beschadigd

Fine LaserClinic richt zich enkel en alleen op definitief ontharen, met behulp van de nieuwste lasertechnieken die er bestaan. Daarnaast werken wij met een uniek behandelprotocol, met als gevolg dat de behandelingen 100% pijnloos en veilig zijn.

Door dat wij ons enkel en alleen richten op definitieve ontharing doormiddel van lasertherapie, onderscheiden wij ons van vele andere klinieken.

Als resultaat van het gebruiken van de nieuwste lasertechnieken, bent u bij Fine LaserClinic veel eerder klaar dan bij andere laserklinieken. Hierdoor ligt de uiteindelijke prijs lager. Gemiddeld heeft u bij een andere kliniek 10 tot 12 behandelingen nodig, zelfs als zij u vertellen dat dit niet zo is. Bij Fine LaserClinic heeft u gemiddeld 5 tot 6 behandelingen nodig om permanent van uw ongewenste haargroei af te komen.

Fine LaserClinic is gespecialiseerd in definitief ontharen doormiddel van de nieuwste lasertechnieken, zij hebben met specialisten een uniek behandelprotocol ontwikkeld om op een duurzame manier 100% pijnloos, definitief en snel van uw ongewenste haargroei af te komen.

Maak een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling

Wilt u zich nooit meer hoeven te scheren, epileren of waxen? Dan bent u bij Fine LaserClinic op het juiste adres! Fine LaserClinic is gespecialiseerd in het pijnloos en definitief ontharen met behulp van het meest geavanceerde laserapparaat, de GentleMax Pro. De gratis proefbehandeling bij Fine LaserClinic duurt niet langer dan vijftien minuten en zal bestaan uit een demonstratie op uw eigen huid van de 100% pijnloze ontharing met de GentleMax Pro.

GRATIS proefbehandeling?


Wilt u zelf ervaren hoe het is om pijnloos
van uw ongewenste beharing af te komen?

MAAK EEN AFSPRAAK

GRATIS proefbehandeling