Onze laser

GentleMax Pro: Alexandrite laser en nd:YAG-laser in één

Bij Fine LaserClinic wordt u behandeld met de GentleMax Pro, om zo van uw ongewenste haartjes af te komen. Het apparaat combineert de Alexandrite laser en de nd:YAG-laser, zodat elk type huid of haar te behandelen is. De 100% pijnloze behandeling geeft u een permanent gladde huid. Voor meer informatie of een gratis proefbehandeling belt u 033 202 2647.

Hoe werkt laserontharing met de GentleMax Pro laser?

Voordat de behandeling begint, krijgt u een bril op die uw ogen beschermt tegen het laserlicht. Vervolgens start de laserspecialiste met de behandeling. Gemiddeld bent u al met zo’n 10 tot 60 minuten klaar, afhankelijk van het te behandelen gebied. Doordat wij gebruik maken van de meest geavanceerde koelingstechnologie die er op dit moment bestaat, is de behandeling pijnloos.

Voor ieder huid- en haartype

De GentleMax Pro combineert twee typen lasers: de Alexandrite laser voor de lichtere huid en de nd:YAG-laser voor de donkere huid. Wij stellen het apparaat dus af op uw huid voor het beste resultaat.

De laserspecialiste plaatst de laser op uw huid en met een korte flits vernietigt de GentleMax Pro de haartjes die in de actieve groeifase zitten. De haartjes die in de actieve groeifase zitten, komen niet meer terug. Het pigment van de haar neemt het licht van de laser namelijk op, waarna het licht wordt omgezet in warmte. De hitte breekt het haarzakje af en na een week of twee zal de haar uitvallen. Na behandelingen keert de haar niet meer terug.

Minder behandelingen nodig dan bij andere laserklinieken

Vóór de behandeling krijgt u een eerlijk en transparant advies over het aantal benodigde behandelingen en de kosten. Bij Fine LaserClinic Amersfoort en Arnhem heeft u gemiddeld slechts zes vijf tot behandelingen nodig dankzij de hoge kwaliteit van de lasers en het unieke behandelprotocol. Hiermee bespaart u flink op kosten, want bij andere klinieken heeft u vaak eerder tien tot twaalf behandelingen nodig.

Persoonlijk behandelplan

Na de proefbehandeling maken we met u een persoonlijk behandelplan op. Wanneer u zich houdt aan dit behandelplan, heeft u het beste resultaat. Hoe meer u van onze adviezen opvolgt, hoe beter het resultaat zal zijn.

Vier tot acht weken tussen de behandelingen

De periode tussen de behandelingen bedraagt zes tot acht weken bij lichaamsbeharing. Bij haargroei in het gelaat is deze periode zo’n vier tot zes weken. Niet elke haar zit namelijk in dezelfde groeifase, dus kunnen we niet in één behandeling alle haren definitief verwijderen. De haren die zo’n zes weken later in de actieve groeifase zitten, worden tijdens de volgende behandeling verwijderd.

Tattoo verwijderen met de Fotona Starwalker

Bij het verwijderen van tatoeages, is er altijd een risico op kleurresten. Maar dit geldt niet voor de Fontana Starwalker; het enige apparaat op de markt die gebruikmaatk van zeer geavanceerde technieken. Deze technieken verkleinen de kans op kleurresten tot bijna nul. De Fontana Starwalker heeft daarom niet voor niets in 2017 de ‘Award voor beste nieuwe technologie’ van de Aesthetics Industry Awards gewonnen. FineLaser Clinic kan met trots mededelen dat wij met deze technologie werken.

Vrijwel zonder kleurresten

De Fotona Starwalker is het enige systeem dat gebruik maakt van een combinatie van technieken die het risico op kleurrestant tot bijna nul reduceert. Ieder ander systeem combineert 3 golflengtes om de inkt te verpulveren. De Fotona Starwalker gebruikt een combinatie van 4 golflengtes waardoor iedere kleur inkt goed verpulverd kan worden. Zo is er minder kans op kleurresten, zodat u met een gerust gevoel en mooie resultaten uw volledige tattoo kan laten verwijderen.

Afspraak maken

Vraag direct een gratis proefbehandeling voor laserontharing aan bij Fine LaserClinic in Amersfoort of Arnhem. Bel ons of maak online direct een afspraak via onderstaande buttons.

Maak een afspraak