skip to Main Content

Laserbehandeling Amersfoort

Laserbehandeling in Amersfoort door Fine LaserClinic

Met een laserbehandeling in Amersfoort wordt ongewenste haargroei op een veilige, pijnloze manier definitief verleden tijd! Fine LaserClinic is de specialist op het gebied van ontharing door middel van lasertechniek. Onze laserspecialisten werken met professionele, geavanceerde apparatuur waardoor we alle huid- en haartypes kunnen behandelen en we een pijnloze werkwijze kunnen hanteren. Ontdek het zelf tijdens een gratis proefbehandeling! Voor meer informatie over laserbehandeling in Amersfoort leest u verder of neemt u meteen contact op met Fine LaserClinic.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Scheren, waxen en epileren niet nodig door laserbehandeling

Na de laserbehandeling in Amersfoort van Fine LaserClinic hoeft u zich nooit meer te scheren, waxen of epileren! Onze laserbehandeling is een uitstekende manier van definitieve ontharing. Wij zorgen dat u van een gladde huid kunt genieten met een pijnloze behandeling. U heeft geen omkijken meer naar ongewenste haargroei. Door te scheren worden enkel oppervlakkige haartjes weggehaald. Hierdoor groeien ze snel weer terug. Waxen of epileren pakt de haargroei wel bij de wortel aan, maar het is zeker niet pijnloos. Tijdens een laserbehandeling in Amersfoort vernietigen onze specialisten het haarzakje definitief met een laserstraal. Hierdoor kan het niet meer teruggroeien. De methode is 100% pijnloos en kan op grote en kleine oppervlakken toegepast worden.

Geavanceerde apparatuur zorgt voor pijnloze behandeling

Een van de grootste voordelen van een laserbehandeling in Amersfoort door Fine LaserClinic is het feit dat het gaat om een 100% pijnloze behandeling. We maken namelijk gebruik van de GentleMax Pro laser met een speciaal koelsysteem. Dit koelt de huid voordat de laser op het haarzakje gericht wordt. Op die manier voelt u vrijwel niets van de warmte van de laser. Zo kunnen we garanderen dat de behandeling volledig pijnloos is. De specialist stelt het apparaat handmatig af, waardoor alle huid- en haartypes behandeld kunnen worden.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Waarom de laserbehandeling in Amersfoort bij Fine LaserClinic?

Met een laserbehandeling in Amersfoort door Fine LaserClinic, profiteert u van onze uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Afspraak maken voor gratis proefbehandeling

Maak direct een afspraak voor een gratis proefbehandeling bij Fine LaserClinic en ontdek zelf de voordelen van onze laserbehandeling in Amersfoort! Bel naar 033-2022647. Heeft u nog andere vragen? Vul hier op de site het contactformulier in of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken