skip to Main Content

CHERRY ANGIOMA / BLOEDBLAARTJES

Heeft u last van rode bloedblaartjes oftewel Cherry angioma, dit zijn rode bultjes op de huid. Ze kunnen zich over uw hele lichaam bevinden, het vaakst zien we ze op de benen of de rug.
Wij kunnen deze voor u verwijderen met onze zeer veilige en effectieve IPL Nordlys laser. De medische latijnse benaming van deze aandoening is Angioma Senilis.

Deze rode bultjes/kersenwartjes, zijn uitstulpingen van kleine vaatjes in ons lichaam, ze zijn volledig onschuldig en dus goedaardig. Wanneer u zich stoort aan deze rode bultjes kunnen wij ze voor u verwijderen, plan hiervoor gerust gratis en vrijblijvend een consult in.

  • Effectieve behandeling
  • Persoonlijk behandelplan
  • Hoogwaardige producten
  • Behandelingen + productgebruik thuis

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

De behandeling

Voorafgaande aan de behandeling starten wij met een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bespreken wij al uw wensen en maken wij een professioneel en persoonlijk behandelplan.
We bekijken de huid grondig en maken een huidanalyse, om zo in kaart te brengen hoe we u het beste kunnen behandelen om zo effectief mogelijk te werk te gaan.

Wanneer we starten met de behandeling, reinigen we de huid en tekenen de rode plekjes af.
Tijdens de behandeling krijgt u een bril op en daarna komt het apparaat op uw huid en ‘flitsen’ we de rode huidplekjes weg. Tijdens de behandeling kunt u wat warmte en prikkelingen ervaren, de behandeling is niet pijnlijk.

Resultaat

Binnen enkele weken gaat u het resultaat al opmerken en voelen, de roodheid trekt weg en uw huid wordt egaler.
Het is belangrijk om uw huid na de behandeling goed te blijven verzorgen en dagelijks een SPF te gebruiken om uw huid in optimale conditie te houden.
Om te weten hoeveel behandelingen u nodig heeft raden we u aan om vrijblijvend een kosteloos consult in te plannen met een van onze specialisten.

Gratis intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

 Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken