Permanente make-up verwijderen

Stoort u zich aan permanente getatoeëerde make up? Laat uw permanente wenkbrauwen en lipliner veilig en snel en vrijwel pijnloos verwijderen door de ervaren huidtherapeuten van Fine Laser Clinic in Arnhem of Amersfoort!

  • Laser geschikt voor elk huidtype
  • Vrijwel pijnloos door directe koeling
  • NVH-gecertificeerde huidtherapeuten
  • Systeem dat beloond is met award
  • Gratis intakegesprek
  • Zeer effectieve behandeling
Jaren gelden was ik ontzettend blij met de permanente donkere kleur van mijn wenkbrauwen, maar helaas was dat inmiddels niet meer zo. Na het intakegesprek was het mij duidelijk wat de mogelijkheden waren en had ik alle vertrouwen in de huidtherapeuten van Fine Laser Clinic. En het resultaat mag er zijn: een prachtige natuurlijke look!

Michelle

Kosten permanente make-up verwijderen

Doordat we bij Fine Laser Clinic beschikken over een van de allerbeste typen lasers voor het verwijderen van permanente make-up, de Fotona Starwalker, heeft u in vergelijking met andere lasers minder behandelingen nodig. Onze huidtherapeuten kunnen de permanente make-up meestal binnen twee tot vijf behandelingen netjes weghalen. We hanteren hiervoor de volgende tarieven:

Prijs
Wenkbrouwen € 105,-
Lipliner € 90,-
Moedervlek (één stuk) € 65,- (indicatie)
Overig Prijs op aanvraag

Daarom kiest u voor Fine Laser Clinic

Ervaren huidtherapeuten

Onze NVH-gecertificeerde huidtherapeuten beschikken over vele jaren ervaring met het verwijderen van permanente make-up en weten alles over het weghalen van verkleurde of verkeerd aangebrachte make-up.

De allerbeste laser

In onze kliniek in Amersfoort maken we gebruik van een van de allerbeste lasers voor het verwijderen van permanente make-up: de Fotana Starwalker. Doordat de krachtige laser maar liefst vier verschillende golflengtes produceert, verwijdert hij alle kleuren inkt. De laser veroorzaakt vrijwel geen huidbeschadiging, waardoor u weer geniet van een natuurlijke uitstraling.

Vrijblijvend intakegesprek

Bij Fine Laser Clinic bieden we u een vrijblijvend intakegesprek in een van onze klinieken in Arnhem of Amersfoort. Onze huidtherapeuten vertellen u tijdens dit gesprek precies wat u te wachten staat en u krijgt de gelegenheid om vragen te stellen.

Behandeling PMU verwijderen

Het verwijderen van permanente make-up verloopt doorgaans via de volgende stappen:

Stap 1


Intakegesprek waarin we uitleg geven over de behandeling en u de tijd krijgt om vragen te stellen.

Stap 2


We voeren een testpuls uit, zodat we weten hoe de inkt van de permanente make-up reageert op de laser.

Stap 3


Behandeling(en) met de laser door huidtherapeut. Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon.

Veelgestelde vragen over het verwijderen van permanente make-up

Binnen hoeveel behandelingen is de permanente make-up weg?

We kunnen pas een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen als we u hebben gezien tijdens een intakegesprek en weten wat het resultaat van de testpuls is.

Is de behandeling pijnlijk?

De huid is een erg gevoelig orgaan, waardoor een laserbehandeling nooit volledig pijnloos zal zijn. Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken, gebruiken we bij Fine Laser Clinic de Zimmer Cooler. Door het koelen is de behandeling een stuk minder pijnlijk. De meeste cliënten geven aan dat de behandeling hoogstens wat onprettig voelt.

Ontstaan er littekens door de behandeling?

Nee, doordat we met de laser zeer precies en gedoseerd te werk gaan, ontstaan er geen littekens bij het verwijderen van de permanente make-up. Wel is het belangrijk dat u zich aan het behandelprotocol houdt.

Kan ik de make-up ook deels laten verwijderen?

Dit hangt af van hoe de permanente make-up is geplaatst. De huidtherapeut kan deze inschatting pas maken na het intakegesprek en uitvoeren van de testpuls.

Contact opnemen met Fine Laser Clinic

Heeft u een vraag over het laten weghalen van permanente make-up of wilt u direct een intakegesprek inplannen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We ontdekken graag hoe we u kunnen helpen!

Maak een afspraak

Wij zijn geopend:

Als huidtherapeuten mogen we doorwerken omdat we paramedische zorg leveren. We houden ons volledig aan alle coronamaatregelen en een bezoek aan Fine Laser Clinic is 100% veilig.