skip to Main Content

FOTANA STARWALKER

Bij Fine LaserClinic verwijderen we uw tattoo met de Fotana Starwalker. De Fotana Starwalker is door The European Aesthetic Guide gekozen als de grote winnaar in de categorie Best New Technology bij The Aeshetic Industry Awards. Dit heeft de laser voornamelijk te danken aan de baanbrekende Adaptive Structured Pulse technologie. Deze technologie combineert de hoge energiemogelijkheden van nanoseconde lasers met de ultrakorte pulspiekvermogens van picoseconde lasers. De Starwalker is de enige laser op de markt die de combinatie van de twee sterkste energievermogens verwikt in één. Het winnen van deze prijs bewijst maar weer eens de kracht van deze laser waar Fine LaserClinic mee werkt.

  • Pijnloos
  • Geen littekens
  • Geen kleurresten
  • 100% veilig

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Tattoo verwijderen met de Fotana Starwalker

Bij het verwijderen van tatoeages, is er altijd een risico op kleurresten. Maar dit geldt niet voor de Fotana Starwalker; het enige apparaat op de markt die gebruikmaakt van zeer geavanceerde technieken. Deze technieken verkleinen de kans op kleurresten tot bijna nul. De Fotana Starwalker heeft daarom niet voor niets in 2017 de ‘Award voor beste nieuwe technologie’ van de Aesthetics Industry Awards gewonnen. FineLaser Clinic kan met trots mededelen dat wij met deze technologie werken.

De Fotana Starwalker is het enige systeem dat gebruik maakt van een combinatie van technieken die het risico op kleurrestant tot bijna nul reduceert. Ieder ander systeem combineert 3 golflengtes om de inkt te verpulveren. De Fotana Starwalker gebruikt een combinatie van 4 golflengtes waardoor iedere kleur inkt goed verpulverd kan worden. Zo is er minder kans op kleurresten, zodat u met een gerust gevoel en mooie resultaten uw volledige tattoo kan laten verwijderen.

Het is de nachtmerrie van eenieder die een tatoeage laat verwijderen: u bent klaar met uw behandeling en er blijven kleurresten achter. De Fotana Starwalker is het enige systeem dat gebruik maakt van een combinatie van technieken die het risico op kleurrestant tot bijna nul reduceert. Ieder ander systeem combineert 3 golflengtes om de inkt te verpulveren. De Fotana Starwalker gebruikt een combinatie van 4 golflengtes waardoor iedere kleur inkt goed verpulverd kan worden. Zo is er minder kans op kleurresten, zodat u met een gerust gevoel en mooie resultaten uw volledige tattoo kan laten verwijderen.

De Fotana Starwalker is door The European Aesthetic Guide gekozen als de grote winnaar in de categorie Best New Technology bij The Aeshetic Industry Awards. Dit heeft de laser voornamelijk te danken aan de baanbrekende Adaptive Structured Pulse technologie. Het winnen van deze prijs bewijst maar weer eens de kracht van deze laser waar Fine LaserClinic mee werkt.

Slimste keus: De Fotana Starwalker

De meeste apparaten die in Nederland gebruikt worden, verwijderen prima (het grootste deel) van uw tattoo. Met grote zorg hebben wij gezocht naar dé manier om het risico op kleurresten te voorkomen. Dit om te voorkomen dat u veel geld uitgeeft, terwijl resten van een tatoeage zichtbaar blijven.

Slechts één apparaat op de markt maakt gebruikt van een combinatie van bestaande, zéér geavanceerde technieken, welke het risico op kleurresten tot bijna nul kan reduceren: De ‘Fotana Starwalker’. In 2017 won Fotana met de Starwalker een toonaangevende prijs: De ‘Award voor beste nieuwe technologie’ bij de Aesthetics Industry Awards.

Het menselijk lichaam bezit van zichzelf de capaciteit om inkt uit huid te verwijderen. Echter, de Inktdeeltjes in uw tatoeage zijn te groot om afgebroken te worden. Ieder apparaat dat u zult vinden gebruikt de laserpulsen om deze inktdeeltjes te verpulveren, zodat ze klein genoeg zijn om door het lichaam afgevoerd te worden. De meeste apparaten gebruiken hiervoor drie golflengtes. De Fotona starwalker gebruikt hiervoor vier verschillende golflengtes, zodat iedere kleur inkt verwijderd kan worden tijdens uw behandeling bij Fine LaserClinic.

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

 Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort of Arnhem.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken