< Terug naar alle huidbehandelingen

Acne behandelingen

Heeft u last van een onzuivere huid, pukkeltjes, mee-eters en/of puistjes, dan kunt u bij Fine Laser Clinic terecht voor acne behandelingen. De behandeling bestaat uit zowel behandelingen die in de kliniek plaats te vinden, als een thuisbehandeling doormiddel van productgebruik. De productlijn waar we bij Fine Laser Clinic mee werken zijn de hoogwaardige producten van Mesoestetic. Deze productlijn is onderverdeeld in peelings en huidverzorgingsproducten. De actieve ingrediënten die in de producten zitten die tijdens de behandeling worden gebruikt, zitten ook in de producten die thuis gebuikt kunnen worden. Hierdoor kan het effect van de behandeling op een veilige manier vergroot worden en kan de behandeling op een effectieve manier thuis worden voortgezet. Dit is van groot belang voor het bereiken van een optimaal resultaat.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. De specialist brengt uw hulpvraag in kaart en vraagt naar uw wensen en verwachtingen. Vervolgens wordt er samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Om de maximale effectiviteit uit de behandelingen te halen, is het van belang om de huid thuis te behandelen met de juiste producten, die zijn afgestemd op het juiste huidtype en de mate van ernst van de acne.

Nadat de huid goed is voorbereid doormiddel van de juiste producten, kunnen de behandelingen in de kliniek starten. De behandeling zal bestaan uit een reiniging, waarbij vuilresten en eventueel make- up worden verwijderd. Als de huid volledig schoon is, wordt er gestart met de dieptereiniging. Deze bestaat uit het eventueel inprikken van de puistjes, gerstekorrels en mee-eters, zodat deze zonder de huid te beschadigen verwijderd kunnen worden. Als de onzuiverheden zijn verwijderd wordt er een peeling aangebracht die past bij uw huid. Een peeling is een vloeistof die op de huid wordt aangebracht. Hier verwijderd die de dode huidcellen, lost overmatig talg op in de poriën en vermindert de ontstekingen. Enkele dagen na de behandeling is het mogelijk dat er wat schilfering ontstaat op de huid. Dit is het afschilferen van de oude huidcellen. Hierdoor wordt het proces van huidvernieuwing gestimuleerd.  Na de peeling wordt er een kalmerend masker aangebracht en de behandeling zal afgesloten worden met een verzorgende crème.

Het aantal behandelingen dat nodig is om het optimale resultaat te behalen is helaas moeilijk aan te geven. Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de acne. Indien er naast de behandelingen in de kliniek, ook thuis goed met de geadviseerde producten wordt gewerkt, is er vaak al snel een verbetering zichtbaar.

De behandelingen vinden in het begin vaak om de 2 a 3 weken plaats. Naarmate de acne minder actief is en er verbetering optreedt, zal de behandelfrequentie afnemen. De behandelend specialist zal ernaartoe werken dat u zo snel mogelijk alleen met de thuisproducten de huid kunt onderhouden. 

Tarieven

Fine Laser Clinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen enkele indicaties, vanuit uw aanvullend pakket, (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Check uw polis of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Geadviseerde huidproducten hebben individuele prijzen en zijn niet te declareren bij de zorgverzekeraar.

Acne diepte reiniging + peeling Standaard

Behandeltijd: 30 min

Tarief: €90

Acne diepte reiniging + peeling Plus*

Bij deze behandeling wordt er na de peeling een masker aangebracht die de huid optimaal verzorgt en kalmeert.

Behandeltijd: 45 min

Tarief: €95

Acne lichaam*

Bij deze behandeling bestaat uit een diepte reiniging en een peeling afgestemd op ernst van acne

Behandelduur vanaf: 30 min

Tarief vanaf: €90

Behandelkuur Standaard (4+1)

Behandeltijd: 30 min

Tarief: €360

Behandelkuur Plus (4+1)

Behandeltijd: 45 min

Tarief: €380

Behandelkuur Lichaam (4+1)

Behandeltijd: 30 min

Tarief: €360 

Maak een afspraak