skip to Main Content

ACNE BEHANDELINGEN

Heeft u last van een onzuivere huid, pukkeltjes, mee-eters en/of puistjes, dan kunt u bij Fine LaserClinic terecht voor acne behandelingen. De behandeling bestaat uit zowel behandelingen die in de kliniek plaats te vinden, als een thuisbehandeling doormiddel van productgebruik. De productlijn waar we bij Fine LaserClinic mee werken zijn de hoogwaardige producten van Mesoestetic.  Deze productlijn is onderverdeeld in peelings en huidverzorgingsproducten. De actieve ingrediënten die in de producten zitten die tijdens de behandeling worden gebruikt, zitten ook in de producten die thuis gebuikt kunnen worden.

  • Effectieve behandeling
  • Persoonlijk behandelplan
  • Hoogwaardige producten
  • Behandelingen + productgebruik thuis

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

De acne behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op. Om de maximale effectiviteit uit de behandelingen te halen, is het van belang om de huid thuis te behandelen met de juiste producten, die zijn afgestemd op het juiste huidtype en de mate van ernst van de acne.

De behandelingen in de kliniek bestaan uit een reiniging en een dieptereiniging. Denk hierbij aan het goed schoonmaken van de huid en het eventueel inprikken van de puistjes, gerstekorrels en mee-eters. Daarna wordt er een peeling aangebracht, dit is een vloeistof die de dode huidcellen verwijdert en overmatig talg oplost. Enkele dagen na de behandeling is het mogelijk dat er wat schilfering ontstaat op de huid. Dit hoort bij het proces van huidvernieuwing.  Na de peeling wordt er een kalmerend masker aangebracht en de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

Het aantal behandelingen dat nodig is om het optimale resultaat te behalen is voor iedereen verschillend. Dit is afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de acne. De behandelingen vinden in het begin vaak om de 2 à 3 weken plaats. Naarmate de acne minder actief is en er verbetering optreedt, zal de behandelfrequentie afnemen. De behandelend specialist zal ernaartoe werken dat u zo snel mogelijk alleen met de thuisproducten de huid kunt onderhouden. 

Acne Behandeling

Tarieven

Fine LaserClinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen enkele indicaties, vanuit uw aanvullend pakket, (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Check uw polis of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Geadviseerde huidproducten hebben individuele prijzen en zijn niet te declareren bij de zorgverzekeraar.

BehandelingTariefBehandeltijd
Acne diepte reiniging + peeling standaard€ 90,0030 min
Acne diepte reiniging + peeling plus€ 95,0045 min
Acne lichaam€ 90,0030 min
Behandelkuur standaard (4+1)€ 360,0030 min
Behandelkuur plus (4+1)€ 380,0045 min
Behandelkuur lichaam (4+1)€ 360,0030 min

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken