skip to Main Content

SPIDER NAEVI EN VAATJES

Roodheid en vaatjes in het gezicht is een veel voorkomend probleem wat wij veilig en gemakkelijk kunnen verwijderen met onze bewezen IPL Nordlys.

De vergrote en vertakte bloedvaatjes in ons gezicht worden vaak erger naarmate we ouder worden, we zien ze vaak terug op de wangen en de neus. Voor de meeste mensen zijn ze een doorn in het oog en niet meer goed weg te werken met make-up.
Met een behandeling bij Fine LaserClinic door middel van de IPL Nordlys, kunnen wij uw huidprobleem veilig en effectief verwijderen zodat u weer een stralend gezicht heeft zonder roodheid.

  • Effectieve behandeling
  • Persoonlijk behandelplan
  • Hoogwaardige producten
  • Behandelingen + productgebruik thuis

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

De behandeling

Voorafgaande aan de behandeling starten wij met een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bespreken wij al uw wensen en maken wij een professioneel en persoonlijk behandelplan.
We bekijken de huid grondig en maken een huidanalyse, om zo in kaart te brengen hoe we u het beste kunnen behandelen om zo effectief mogelijk te werk te gaan.

Wanneer we starten met de behandeling, reinigen we de huid en tekenen de rode plekjes af.
Tijdens de behandeling krijgt u een bril op en daarna komt het apparaat op uw huid en ‘flitsen’ we de rode huidplekjes weg. Tijdens de behandeling kunt u wat warmte en prikkelingen ervaren, de behandeling is niet pijnlijk.

Resultaat

Binnen enkele weken gaat u het resultaat al opmerken en voelen, de roodheid trekt weg en uw huid wordt egaler.
Het is belangrijk om uw huid na de behandeling goed te blijven verzorgen en dagelijks een SPF te gebruiken om uw huid in optimale conditie te houden.
Om te weten hoeveel behandelingen u nodig heeft raden we u aan om vrijblijvend een kosteloos consult in te plannen met een van onze specialisten.

Gratis intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

 Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken