Tattoo verwijderen


Een tatoeage. Door de jaren heen zijn de meningen over het hebben van een tattoo drastisch veranderd en geen enkele lichaamsversiering kan zo veel betekenissen hebben als een tatoeage. En waar het verwijderen van een tattoo voorheen een pijnlijk proces was, kunnen we tegenwoordig zeer snel, veilig en pijnloos uw tattoo verwijderen. Daarbij garanderen we dat er geen littekens en kleurresten overblijven. Onze methode is geschikt voor ieder huidtype. Bent u uw tattoo zat? Kies voor de veilige methode van Fine LaserClinic en laat onze specialisten uw tattoo verwijderen.

 • Direct resultaat
 • Absoluut veilige methode
 • Geschikt voor uw huidtype
 • NHV gecertificeerd
 • Pijnloos
 • Geen littekens
 • Geen kleurresten
 • Gratis intakegesprek
In een opwelling liet ik de naam van mijn partner op mijn arm tatoeëren. Nu, jaren later heb ik daar veel spijt van. De behandeling was echt pijnloos en ze werken heel hygiënisch.

Max

Kosten tattoo verwijderen

We komen veel praktijken tegen waar ze lagere tarieven rekenen voor het verwijderen van tattoos. Dat is vanzelfsprekend erg aantrekkelijk, maar er zit een addertje onder het gras: u heeft doorgaans meer behandelingen nodig. En daardoor wordt goedkoop, duurkoop. Wij hanteren onderstaande tarieven voor het verwijderen van uw tattoo. U heeft gemiddeld minder behandelingen nodig, omdat we als enige een apparaat gebruiken waarmee we zeer snel en veilig kunnen werken.

Formaat (cm2) Indicatieve prijs (€)
0 – 1 € 65,-
2 – 4 € 90,-
5 – 10 € 105,-
11 – 15 € 115,-
16 – 20 € 135,-
21 – 25 € 155,-
26 – 30 € 175,-
31 – 35 € 190,-
36 – 40 € 210,-
41 – 50 € 230,-
51 – 60 € 250,-
60 – 100 € 300,-
> 100 In overleg

Tattoo verwijderen bij Fine LaserClinic: de voordelen

Het laten verwijderen van uw tattoo heeft z’n voordelen. We lichten er enkele kort toe.

Veilige en snelle methode

Voorheen was het laten verwijderen van uw tattoo een pijnlijk en langdurig traject. Gelukkig kunnen we in deze tijd gebruikmaken van de nieuwste technieken. En daarbij hoort natuurlijk een apparaat waarmee we veilig, snel en pijnloos uw tattoo kunnen verwijderen.

Geen littekens en geen kleurresten

We verwijderen tattoos met onze Fontana Starwalker. Een state of the art tattooverwijdermachine waarmee we kunnen garanderen dat er geen kleurresten en geen littekens achterblijven op uw lichaam. Daarmee maken we het voor iedereen met spijt mogelijk om weer te genieten van een egale, tattoovrije huid.

Nieuw canvas voor een nieuw ontwerp

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een nieuw ontwerp op de plek van uw huidige tattoo wilt hebben. In dat geval is het verwijderen van de tattoo een slimme keuze. Hiermee geeft u de ontwerper van uw nieuwe tattoo de ruimte om een geheel nieuw design te maken. Ook voor iedereen die spijt heeft van een tattoo, is het verwijderen daarvan een stap vooruit. En met onze methode lijkt het alsof u nooit een tattoo heeft gehad.

De behandeling

Vanaf het moment dat u onze kliniek binnenstapt tot het moment dat u hem verlaat, draait het om u. Als u wat zenuwachtig bent voor de behandeling, dan kunt u dat gerust aangeven. We zullen dan uitleggen hoe we te werk gaan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een behandeling bij Fine LaserClinic gaat als volgt:

 • U komt binnen en neemt plaats op de behandelstoel. Is dit uw eerste behandeling, dan beginnen we met een uitleg alvorens we van start gaan.
 • Als u al een of meerdere behandelingen hebt ondergaan, dan vragen we hoe het is gegaan en of u goed resultaat heeft gezien. Ook vragen we u of er nog bijzonderheden zijn geweest na de behandelingen.
 • We vragen u of u het behandelde gebied goed uit de zon heeft weten te houden.
 • We maken foto’s van de tatoeage om de voortgang bij te houden.
 • Heeft u vragen? Stel ze gerust, daar zijn we immers ook voor.

1


We zetten de Fotona Starwalker laser op de juiste stand en we beginnen met de behandeling. We geven doormiddel van laserpulsen energie af op het pigment van uw tattoo.

2


Tijdens en na de behandeling wordt het behandelde gebied gekoeld met koude lucht. Dit maakt de behandeling aangenamer en zorgt ervoor dat uw huid zich niet opzet.

3


Is uw huid een beetje is afgekoeld, dan brengen we een beschermende zalf aan. Hierover brengen we een gaasje aan om het behandelde gebied te beschermen. De behandeling is nu klaar.

 • We adviseren u over hoe uw tattoo te verzorgen, het gebied te beschermen tegen zonlicht en zonnebank en wat u in de eerste dagen beter niet kunt doen, zoals zwemmen.
 • Na de behandeling kunt u betalen en plannen we een nieuwe afspraak in.

Operatief tattoo verwijderen

Het operatief verwijderen van een tattoo doen we niet bij ons in de kliniek. In plaats daarvan gebruiken we de zeer veilige Fontana Starwalker. Dit apparaat is als enige in staat om uw tattoo te verwijderen zonder kleurresten achter te laten. Het voordeel daarbij is dat u geen last krijgt van littekenweefsel, dat u bij een operatie wel overhoudt.

Tattoo verwijderen? Kies voor Fine LaserClinic

Wilt u door onze professionals uw tattoo laten verwijderen? Gebruik onderstaande button om een afspraak in te plannen. We kijken graag samen met u naar de beste optie om u van uw tattoo af te helpen.

Veelgestelde vragen over tattoo verwijderen

Hoelang duurt het voor mijn tattoo weg is?

Doorgaans zijn 3 tot 9 behandelingen nodig, maar dat is natuurlijk geheel afhankelijk van de kleurintensiteit en de grootte van uw tattoo. Kiest u ervoor uw tattoo te laten verwijderen bij Fine LaserClinic, dan bieden we u graag een gratis intakegesprek aan. Zo ziet u bij een klein deel van uw tattoo wat het eindresultaat wordt. En op basis daarvan kunt u beoordelen of de behandeling iets voor u is.

Doet het pijn om een tattoo te verwijderen?

Voorheen was het laten verwijderen van een tattoo erg pijnlijk. Gelukkig kunnen we met onze Fontana Starwalker een nagenoeg pijnloze behandeling garanderen. Hierdoor maken we het voor iedereen mogelijk om zijn tattoo te laten verwijderen.

Is het veilig om een tattoo te verwijderen?

In onze kliniek gebruiken we uitsluitend een veilige methode om uw tattoo te verwijderen. De behandeling is dus geen risico voor u en uw huid. Bij Fine LaserClinic is de behandeling dus absoluut veilig.

Wat kost het laten verwijderen van een tattoo?

De totale kosten kunnen we op voorhand niet geven. We moeten naar uw tattoo kijken en dan met name naar de grootte en naar de kleurintensiteit. Beide hebben invloed op het aantal behandelingen en dus op de kosten. Wel kunnen we u garanderen dat u dankzij onze methode minder behandelingen nodig hebt dan elders en dat we daarom vaak betere tarieven hebben.

Houd ik er littekens aan over?

Nee. Daar kunnen we heel kort over zijn. Dankzij onze veilige methode kunnen we u verzekeren van een litteken- en kleurrestenvrij resultaat. We gebruiken namelijk een apparaat waarmee we via verschillende golflengtes uw tattoo kunnen verwijderen. Onze methode is daarmee ook geschikt voor ieder huidtype.

Kunnen jullie ook een wenkbrauw tattoo verwijderen?

Bij Fine verwijderen we Permanente make-up, ook wel PMU genoemd. Als u op intake komt, stellen we enkele vragen met betrekking tot de permanente make-up. Denk bijvoorbeeld aan waar en wanneer u het heeft laten zetten. En of u de make-up volledig of slechts deels verwijderd wilt hebben. We voeren bij het verwijderen van PMU eerst een testpuls uit om te kijken hoe de inkt reageert. Bij permanente make-up is het namelijk mogelijk dat de inkt donker kleurt. U wordt hier voorafgaand goed over geïnformeerd.

Slimste keus: De Fotona Starwalker

Een groot risico bij verwijderen van tatoeages is het risico op kleurresten. De meeste apparaten die in Nederland gebruikt worden, verwijderen prima (het grootste deel) van uw tattoo. Met grote zorg hebben wij gezocht naar dé manier om het risico op kleurresten te voorkomen. Dit om te voorkomen dat u veel geld uitgeeft, terwijl resten van een tatoeage zichtbaar blijven.

Slechts één apparaat op de markt maakt gebruikt van een combinatie van bestaande, zéér geavanceerde technieken, welke het risico op kleurresten tot bijna nul kan reduceren: De ‘Fotona Starwalker’. In 2017 won Fotona met de Starwalker een toonaangevende prijs: De ‘Award voor beste nieuwe technologie’ bij de Aesthetics Industry Awards.

Het menselijk lichaam bezit van zichzelf de capaciteit om inkt uit huid te verwijderen. Echter, de Inktdeeltjes in uw tatoeage zijn te groot om afgebroken te worden. Ieder apparaat dat u zult vinden gebruikt de laserpulsen om deze inktdeeltjes te verpulveren, zodat ze klein genoeg zijn om door het lichaam afgevoerd te worden. De meeste apparaten gebruiken hiervoor drie golflengtes. De Fotona starwalker gebruikt hiervoor vier verschillende golflengtes, zodat iedere kleur inkt verwijderd kan worden tijdens uw behandeling bij Fine LaserClinic.

Fotona Starwalker: winnaar Aesthetic Industry Awards

De Fotona Starwalker is door The European Aesthetic Guide gekozen als de grote winnaar in de categorie Best New Technology bij The Aeshetic Industry Awards. Dit heeft de laser voornamelijk te danken aan de baanbrekende Adaptive Structured Pulse technologie. Het winnen van deze prijs bewijst maar weer eens de kracht van deze laser waar Fine LaserClinic mee werkt.

fotona starwalker

Uniek systeem: uw tattoo laten verwijderen met het beste resultaat

Het is de nachtmerrie van eenieder die een tatoeage laat verwijderen: u bent klaar met uw behandeling en er blijven kleurresten achter. De Fotona Starwalker is het enige systeem dat gebruik maakt van een combinatie van technieken die het risico op kleurrestant tot bijna nul reduceert. Ieder ander systeem combineert 3 golflengtes om de inkt te verpulveren. De Fotona Starwalker gebruikt een combinatie van 4 golflengtes waardoor iedere kleur inkt goed verpulverd kan worden. Zo is er minder kans op kleurresten, zodat u met een gerust gevoel en mooie resultaten uw volledige tattoo kan laten verwijderen.

Maak een afspraak