skip to Main Content

TATTOO VERWIJDEREN

Een tatoeage. Door de jaren heen zijn de meningen over het hebben van een tattoo drastisch veranderd en geen enkele lichaamsversiering kan zo veel betekenissen hebben als een tatoeage. En waar het verwijderen van een tattoo voorheen een pijnlijk proces was, kunnen we tegenwoordig zeer snel, veilig en pijnloos uw tattoo verwijderen. Daarbij garanderen we dat er geen littekens en kleurresten overblijven. Onze methode is geschikt voor ieder huidtype. Bent u uw tattoo zat? Kies voor de veilige methode van Fine LaserClinic en laat onze specialisten uw tattoo verwijderen.

  • Direct resultaat
  • Pijnloze behandeling
  • Voor elk huidtype
  • NVH gecertificeerd

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Tattoo verwijderen bij Fine LaserClinic: de voordelen

Het laten verwijderen van uw tattoo heeft z’n voordelen. We lichten er enkele kort toe.

  • Veilige en snelle methode. Doordat we gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen we veilig, snel en pijnloos uw tattoo verwijderen.
  • Geen littekens en geen kleurresten. We verwijderen tattoos met onze Fontana Starwalker. Hiermee kunnen garanderen dat er geen kleurresten en geen littekens achterblijven op uw lichaam.
  • Nieuw canvas voor een nieuw ontwerp. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een nieuw ontwerp op de plek van uw huidige tattoo wilt hebben. In dat geval is het verwijderen van de tattoo een slimme keuze.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over het verwijderen van een tattoo.

Tattoo verwijderen: de behandeling bij Fine LaserClinic

Tijdens de behandeling leggen we rustig uit hoe we te werk gaan zodat u niet voor verassingen komt te staan. Een behandeling gaat als volgt:

  • We zetten de Fotona Starwalker laser op de juiste stand en we beginnen met de behandeling. We geven doormiddel van laserpulsen energie af op het pigment van uw tattoo.
  • Tijdens en na de behandeling wordt het behandelde gebied gekoeld met koude lucht. Dit maakt de behandeling aangenamer en zorgt ervoor dat uw huid zich niet opzet.
  • Is uw huid een beetje is afgekoeld, dan brengen we een beschermende zalf aan. Hierover brengen we een gaasje aan om het behandelde gebied te beschermen. De behandeling is nu klaar.
TattooLaser

Kosten Tattoo verwijderen

We komen veel praktijken tegen waar ze lagere tarieven rekenen voor het verwijderen van tattoos. Dat is vanzelfsprekend erg aantrekkelijk, maar er zit een addertje onder het gras: u heeft doorgaans meer behandelingen nodig. En daardoor wordt goedkoop, duurkoop. Wij hanteren onderstaande tarieven voor het verwijderen van uw tattoo. U heeft gemiddeld minder behandelingen nodig, omdat we als enige een apparaat gebruiken waarmee we zeer snel en veilig kunnen werken.

Formaat (cm2)Indicatieve prijs (€)
0 – 1€ 65,-
2 – 4€ 90,-
5 – 10€ 105,-
11 – 15€ 115,-
16 – 20€ 135,-
21 – 25€ 155,-
26 – 30€ 175,-
31 – 35€ 190,-
36 – 40€ 210,-
41 – 50€ 230,-
51 – 60€ 250,-
60 – 100€ 300,-
> 100In overleg
Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken