Tattoo verwijderen


Veilig uw tattoo laten verwijderen zonder kleurresten bij Fine LaserClinic

Steeds meer mensen hebben spijt van hun tatoeage. Ooit was u er blij mee, maar nu wilt u van uw tattoo af! En dat het liefst op een veilige manier en zonder kleurresten. Ons ervaren team van laserspecialisten en huidtherapeuten helpt u graag van uw (inmiddels ongewenste) tatoeage(s) af.

In 2016 is Fine LaserClinic opgericht en sinds de start heeft het team zich gespecialiseerd in het werken met verschillende lasers. Inmiddels hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat wij precies weten welke technieken het beste werken. Het aanbod van technieken is zeer divers. Bij Fine LaserClinic wordt enkel gewerkt met de beste en veiligste technieken.

De voordelen van Fine LaserClinic

  • Ervaren laserspecialisten & huidtherapeuten
  • Veilig en snel resultaat
  • Nieuwste & meest geavanceerde techniek
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Eerlijk advies & uniek behandelprotocol
  • Laser met 4 golflengtes
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar
  • KP geregistreerd
  • Lid van de NVH

Slimste keus: De Fotona Starwalker

Een groot risico bij verwijderen van tatoeages is het risico op kleurresten. De meeste apparaten die in Nederland gebruikt worden, verwijderen prima (het grootste deel) van uw tattoo. Met grote zorg hebben wij gezocht naar dé manier om het risico op kleurresten te voorkomen. Dit om te voorkomen dat u veel geld uitgeeft, terwijl resten van een tatoeage zichtbaar blijven.

Slechts één apparaat op de markt maakt gebruikt van een combinatie van bestaande, zéér geavanceerde technieken, welke het risico op kleurresten tot bijna nul kan reduceren: De ‘Fotona Starwalker’. In 2017 won Fotona met de Starwalker een toonaangevende prijs: De ‘Award voor beste nieuwe technologie’ bij de Aesthetics Industry Awards.

Het menselijk lichaam bezit van zichzelf de capaciteit om inkt uit huid te verwijderen. Echter, de Inktdeeltjes in uw tatoeage zijn te groot om afgebroken te worden. Ieder apparaat dat u zult vinden gebruikt de laserpulsen om deze inktdeeltjes te verpulveren, zodat ze klein genoeg zijn om door het lichaam afgevoerd te worden. De meeste apparaten gebruiken hiervoor drie golflengtes. De Fotona starwalker gebruikt hiervoor vier verschillende golflengtes, zodat iedere kleur inkt verwijderd kan worden tijdens uw behandeling bij Fine LaserClinic.

Tatoeage verwijderen bij Fine LaserClinic

Uniek systeem: uw tattoo laten verwijderen met het beste resultaat

Het is de nachtmerrie van eenieder die een tatoeage laat verwijderen: u bent klaar met uw behandeling en er blijven kleurresten achter. De Fotona Starwalker is het enige systeem dat gebruik maakt van een combinatie van technieken die het risico op kleurrestant tot bijna nul reduceert. Ieder ander systeem combineert 3 golflengtes om de inkt te verpulveren. De Fotona Starwalker gebruikt een combinatie van 4 golflengtes waardoor iedere kleur inkt goed verpulverd kan worden. Zo is er minder kans op kleurresten, zodat u met een gerust gevoel en mooie resultaten uw volledige tattoo kan laten verwijderen.

Uw tatoeage laten verwijderen bij Fine LaserClinic

De ervaren specialisten van Fine LaserClinic helpen u graag van uw tattoo(s) af met ons unieke behandelprotocol en het gebruik van de meest geavanceerde techniek, waardoor een behandeling veilig en nagenoeg pijnloos uitgevoerd kan worden. De meeste van onze klanten ervaren een laserpuls als een elastiekje dat op uw huid geschoten wordt.

Tattoo verwijderen kosten

Wanneer u prijzen gaat vergelijken voor het verwijderen van uw tattoo, houd dan rekening met het aantal behandelingen dat u gemiddeld nodig heeft en hoe effectief een behandeling is. Uw tatoeage laten verwijderen bij Fine LaserClinic met de Fotona Starwalker zal een stuk sneller gaan en u zal dus aanzienlijk minder behandelingen nodig hebben. Dit komt door de vier verschillende golflengtes en het unieke behandelprotocol dat wij gebruiken. De totaalprijs voor het volledig verwijderen van uw tatoeage zal uiteindelijk bij ons voordeliger zijn.

Formaat (cm2) Indicatieve prijs (€)
0 – 1 € 65,-
2 – 4 € 90,-
5 – 10 € 105,-
11 – 15 € 115,-
16 – 20 € 135,-
21 – 25 € 115,-
26 – 30 € 175,-
31 – 35 € 190,-
36 – 40 € 210,-
41 – 50 € 230,-
51 – 60 € 250,-
60 – 100 € 300,-
> 100 In overleg

Veilig & snel

Wanneer u besluit uw tattoo(s) te laten verwijderen wilt u hier ook het liefst zo snel mogelijk van af. Doordat wij verschillende golflengtes kunnen gebruiken heeft u aanzienlijk minder behandelingen nodig en bent u dus sneller van uw ongewenste tattoo(s) af!

Uw tatoeage(s) laten verwijderen door de Fotona Starwalker is de meest veilige optie.

Littekenweefsel is door ons behandelprotocol en gespecialiseerde laserspecialiste en gediplomeerde huidtherapeuten iets wat wij geheel kunnen reduceren, zo komt u vellig en snel van uw tatoeage af.

Elk lichaam en tatoeage is uniek

Bij iedereen zal het aantal behandelingen verschillen. Dit komt door verschillende factoren, zoals de manier van zetten, welke inkt er is gebruikt, de diepte van de tatoeage, de huidskleur en de plek waar uw tattoo zich bevindt op het lichaam.

Daarnaast is het systeem en de instellingen die worden gebruikt bij het verwijderen van een tattoo ook erg belangrijk, niet ieder systeem is ook echt geschikt om een tattoo te verwijderen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De mooiste resultaten behalen we met gemiddeld tussen de 3 en 9 behandelingen. Voor een goede prijsopgave raden we u aan vrijblijvend een gratis proefbehandeling in te plannen bij één van onze gediplomeerde specialisten. Bij Fine LaserClinic bent u vooral veiliger, sneller en met een mooier resultaat van uw tattoo af!

Afspraak maken

Maak een afspraak