skip to Main Content

VEELGESTELDE VRAGEN

Laserontharing

Uit onderzoek is gebleken dat 85% van de behandelde mensen na gemiddeld 5 tot 6 behandelingen permanent van de ongewenste haargroei verlost is. Iedere mens en haargroei zijn anders, daarom is het aantal benodigde behandelingen per persoon verschillend.

Bij ontharen denken veel mensen aan pijnlijke behandelingen die nauwelijks als resultaat hebben dat u permanent onthaard bent. Door ons ‘state in the art’ laserapparaat en ons unieke behandelprotocol is het mogelijk om 100% pijnloos en veilig van je ongewenste haargroei af te komen. Fine LaserClinic is gespecialiseerd en definitieve ontharingsbehandelingen op een veilige en 100% pijnloze manier.

Door gebruik te maken van onze uiterst geavanceerde laser, ons behandelprotocol en onze gediplomeerde specialiste kunnen wij volmondig zeggen: “JA, een laser behandeling bij Fine LaserClinic is 100% veilig”.

De laser fixeert zich op de proteïnes van het haarzakje en niet op het pigment. Door de nauwkeurigheid van ons laserapparaat is het onmogelijk dat lymfe- of zweetklieren worden beschadigd.

Fine LaserClinic richt zich enkel en alleen op definitief ontharen, met behulp van de nieuwste lasertechnieken die er bestaan. Daarnaast werken wij met een uniek behandelprotocol, met als gevolg dat de behandelingen 100% pijnloos en veilig zijn.Door dat wij ons enkel en alleen richten op definitieve ontharing doormiddel van lasertherapie, onderscheiden wij ons van vele andere klinieken.

Als resultaat van het gebruiken van de nieuwste lasertechnieken, bent u bij Fine LaserClinic veel eerder klaar dan bij andere laserklinieken. Hierdoor ligt de uiteindelijke prijs lager. Gemiddeld heeft u bij een andere kliniek 10 tot 12 behandelingen nodig, zelfs als zij u vertellen dat dit niet zo is. Bij Fine LaserClinic heeft u gemiddeld 5 tot 6 behandelingen nodig om permanent van uw ongewenste haargroei af te komen.

Fine LaserClinic is gespecialiseerd in definitief ontharen doormiddel van de nieuwste lasertechnieken, zij hebben met specialisten een uniek behandelprotocol ontwikkeld om op een duurzame manier 100% pijnloos, definitief en snel van uw ongewenste haargroei af te komen.

Bij Fine LaserClinic kan je met elke huidtype behandeld worden. Voor de lichtere huidtypes maken wij gebruik van de Alexandrite laser en voor de gepigmenteerde huiden zetten wij de Nd: Yag laser in, om veilig en effectief te ontharen.

Verwijderen van permanente make-up

We kunnen pas een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen als we u hebben gezien tijdens een intakegesprek en weten wat het resultaat van de testpuls is.

De huid is een erg gevoelig orgaan, waardoor een laserbehandeling nooit volledig pijnloos zal zijn. Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken, gebruiken we bij Fine LaserClinic de Zimmer Cooler. Door het koelen is de behandeling een stuk minder pijnlijk. De meeste cliënten geven aan dat de behandeling hoogstens wat onprettig voelt.

Nee, doordat we met de laser zeer precies en gedoseerd te werk gaan, ontstaan er geen littekens bij het verwijderen van de permanente make-up. Wel is het belangrijk dat u zich aan het behandelprotocol houdt.

Dit hangt af van hoe de permanente make-up is geplaatst. De huidtherapeut kan deze inschatting pas maken na het intakegesprek en uitvoeren van de testpuls.

Tattoo verwijderen

Doorgaans zijn 6 tot 12 behandelingen nodig, maar dat is natuurlijk geheel afhankelijk van de kleurintensiteit en de grootte van uw tattoo. Kiest u ervoor uw tattoo te laten verwijderen bij Fine LaserClinic, dan bieden we u graag een gratis intakegesprek aan. Zo ziet u bij een klein deel van uw tattoo wat het eindresultaat wordt. En op basis daarvan kunt u beoordelen of de behandeling iets voor u is.

Voorheen was het laten verwijderen van een tattoo erg pijnlijk. Gelukkig kunnen we met onze Fontana Starwalker een nagenoeg pijnloze behandeling garanderen. Hierdoor maken we het voor iedereen mogelijk om zijn tattoo te laten verwijderen.

In onze kliniek gebruiken we uitsluitend een veilige methode om uw tattoo te verwijderen. De behandeling is dus geen risico voor u en uw huid. Bij Fine LaserClinic is de behandeling dus absoluut veilig.

De totale kosten kunnen we op voorhand niet geven. We moeten naar uw tattoo kijken en dan met name naar de grootte en naar de kleurintensiteit. Beide hebben invloed op het aantal behandelingen en dus op de kosten. Wel kunnen we u garanderen dat u dankzij onze methode minder behandelingen nodig hebt dan elders en dat we daarom vaak betere tarieven hebben.

Nee. Daar kunnen we heel kort over zijn. Dankzij onze veilige methode kunnen we u verzekeren van een litteken- en kleurrestenvrij resultaat. We gebruiken namelijk een apparaat waarmee we via verschillende golflengtes uw tattoo kunnen verwijderen. Onze methode is daarmee ook geschikt voor ieder huidtype.

Bij Fine verwijderen we Permanente make-up, ook wel PMU genoemd. Als u op intake komt, stellen we enkele vragen met betrekking tot de permanente make-up. Denk bijvoorbeeld aan waar en wanneer u het heeft laten zetten. En of u de make-up volledig of slechts deels verwijderd wilt hebben. We voeren bij het verwijderen van PMU eerst een testpuls uit om te kijken hoe de inkt reageert. Bij permanente make-up is het namelijk mogelijk dat de inkt donker kleurt. U wordt hier voorafgaand goed over geïnformeerd.

Huidverbetering

Het aantal behandelingen dat nodig is om het optimale resultaat te behalen is helaas moeilijk aan te geven. Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de acne. Indien er naast de behandelingen in de kliniek, ook thuis goed met de geadviseerde producten wordt gewerkt, is er vaak al snel een verbetering zichtbaar.

Fine LaserClinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen enkele indicaties, vanuit uw aanvullend pakket, (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Check uw polis of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Geadviseerde huidproducten hebben individuele prijzen en zijn niet te declareren bij de zorgverzekeraar

Op de SkinPen zit een kopje bevestigd waar kleine, steriele naaldjes in zitten. Tijdens de behandeling komen die hele kleine naaldjes vibrerend op de huid terecht. Deze naaldjes maken microkanaaltjes in de huid. Deze microkanaaltjes zijn met het oog niet waar te nemen maar activeren de huid precies genoeg om op een natuurlijke en veilige manier de huid van binnen te stimuleren. In de herstelfase komt er een prikkeling opgang in het bindweefsel en komen er groeifactoren vrij die ervoor zorgen dat er nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt waarvan het effect nog jaren lang ervaren kan worden. Dit geeft de huid een enorme boost en zorgt voor een egale en stralende huid.

Tijdens de behandeling wordt het gebied dat behandeld gaat worden gedesinfecteerd. Eventuele make-up resten worden verwijdert. Vervolgens wordt er een gel, de Skinfuse Lift HG aangebracht. Daarna zal de behandelend specialist met horizontale en verticale banen, de SkinPen met ronddraaiende bewegingen over de huid laten gaan. Nadat het hele gezicht is behandeld wordt er na de behandeling een extra laag van de Skinfuse Lift HG aangebracht.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken