skip to Main Content

Lees ervaringen van onze klanten!

Fine LaserClinic Amersfoort

FineLaserClinic
4.7
Gebaseerd op 151 beoordelingen
powered by Google
Amy van KootenAmy van Kooten
14:17 03 Dec 22
Hele verzorgde kliniek met erg vriendelijk personeel! Momenteel nog wel bezig om het gewenste resultaat te behalen betreft de laserbehandelingen voor het ontharen, maar hier word ik goed en eerlijk in geadviseerd.
Miss TMiss T
09:46 26 Nov 22
Ben hier in behandeling geweest voor (permanente) laserontharing na een intakegesprek. Ten eerste is het personeel uiterst professioneel en vriendelijk. Je wordt goed geholpen. En het resultaat na circa 6 behandelingen was heel mooi! Geen last meer gehad van snelle haargroei, dus zeker aan te raden!
bente Lbente L
11:10 15 Jun 22
Super vriendelijke en behulpzame meiden.Ik voelde me echt op mijn gemakt in de clinic.De behandelingen zijn ook echt goed te doen en vrij pijnloos.Ze leggen duidelijk uit hoe alles werkt en de eerste proefbehandeling is gratis.Na 1x laseren zag ik al resultaat en na 6x laseren groeit 99% al niet meer terugIk heb al eerder ervaring gehad met laseren en ik moet wel zeggen dat finelaserclinic echt de beste en snelste resultaten gaf.Ik ben ontzettend tevreden over de resultaten!
js_loader

Fine LaserClinic Arnhem

Fine LaserClinic
4.8
Gebaseerd op 84 beoordelingen
powered by Google
KimKim
12:10 07 Dec 22
Inmiddels heb ik al een aantal behandelingen bij Finelaserclinic gehad en ben erg blij met de resultaten! De eerste keer was natuurlijk een beetje spannend, maar de meiden hier zijn stuk voor stuk aardig en stellen je op je gemak. ☺️
Julia AydinJulia Aydin
12:56 03 Dec 22
Februari 2022 begon ik met laseren bij dit bedrijf. Ik had een intakegesprek en een gratis proefbehandeling, waarbij ik goed en uitbundig geïnformeerd werd. Eenmaal begonnen, heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad. Enorm lieve en behulpzame medewerkers. Ze luisteren naar je wensen en kijken naar wat er mogelijk is. Ik heb nu vijf behandelingen achter de rug en ik zie elke sessie weer een beter resultaat. Inmiddels ben ik bijna uitbehandeld, na pas vijf behandelingen. Ik heb dit bedrijf aan iedereen in mijn omgeving aangeraden. De beste keuze voor laserontharing.
Elke VisserElke Visser
09:44 08 Nov 22
Hele prettige ervaring met fine laser clinic. Het personeel is super vriendelijk en heel professioneel. Ze geven duidelijke uitleg, zijn erg geduldig en stellen je goed op je gemak. De behandelingen hebben heel goed effect gehad. Wat een verschil! Ik ben heel blij dat ik deze behandelingen heb gedaan en zal het iedereen aanraden.
Nicky VersteegNicky Versteeg
12:23 02 Nov 22
Inmiddels een aantal laser behandelingen gehad en ik zie echt resultaat. De kliniek is erg professioneel, ze werken schoon en netjes en zijn erg meedenkend. Uitleg vooraf is helder. Het resultaat is tot nu toe ook zeker naar tevredenheid. Een aanrader!
Charissa DemuroCharissa Demuro
08:48 26 Jul 22
Inmiddels al een aantal behandelingen gehad en ik zie zeker resultaat. Voor heen heel snel irritaties en ingegroeide haren, maar dit is nu zoveel minder tot niet. Ook de haartjes zijn zo goed als weg. Echt een aanrader. De kliniek is heel schoon en netjes. De dames zeer meedenkend en eerlijk, ik voel me zeer op me gemak. En zal deze kliniek aan iedereen aanraden.
js_loader

Fine LaserClinic Amsterdam

Fine LaserClinic Amsterdam
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Samantha van WijkSamantha van Wijk
08:36 18 Nov 22
Paar jaar geleden in Amersfoort mijn eerste behandeling gehad en nu van de zomer begonnen met het verwijderen van mijn litteken in deze nieuwe vestiging! Onwijs blij met het resultaat lieve dames denken goed mee.
Beste salon!
js_loader
Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken