< Terug naar alle huidbehandelingen

Huidveroudering

Heb je last van fijne lijntjes, beginnende rimpels en/of huidverslapping? Bij Fine Laserclinic kun je terecht voor Anti-aging behandelingen. Factoren die de huidveroudering versnellen zijn onder anderen blootstelling zon en/ of zonnebank en uw leefstijl. Ook de toenemende leeftijd en genetische factoren spelen hierbij een rol. Naarmate de leeftijd toeneemt, worden de cellen die ervoor zorgen dat uw huid er stevig en glad uitziet, zoals collageen en elastine, steeds minder geproduceerd. Hierdoor verliest de huid zijn stevigheid. De behandeling bestaat uit zowel behandelingen die in de kliniek dienen plaats te vinden, als een thuisbehandeling doormiddel van productgebruik. De productlijn waar we bij Fine Laserclinic mee werken zijn de producten van Mesoestetic. Deze productlijn is onderverdeeld in peelings en huidverzorgingsproducten. De actieve ingrediënten die in de producten zitten die tijdens de behandeling worden gebruikt, zitten ook in de producten die thuis gebuikt dienen te worden. Hierdoor kan het effect van de behandeling op een veilige manier vergroot worden, en kan de behandeling op een effectieve manier thuis worden voortgezet. Dit is van groot belang voor het bereiken van een optimaal resultaat.

De behandeling

Bij Fine Laser Clinic kunnen we vroegtijdige huidveroudering tegen gaan en de beginnende tekenen van huidveroudering verminderen. Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. De specialist brengt uw hulpvraag in kaart en vraagt naar uw wensen en verwachtingen. Vervolgens wordt er samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Om de maximale effectiviteit uit de behandelingen te halen, is het van belang om de huid thuis te behandelen met de juiste producten, die zijn afgestemd op het juiste huidtype.

Er zijn verschillende behandelopties die ingezet kunnen worden voor het juist behandelen van huidveroudering. De keuze over welke behandeling het meeste geschikt is, is afhankelijk van de mate van huidveroudering en welk resultaat er gewenst behaald te worden.

Tijdens een intakegesprek zal de behandelend specialist de huid beoordelen en een persoonlijk behandelplan opstellen passend bij uw hulpvraag. Voor een anti-aging behandeling zijn de verschillende opties mogelijk bij Fine:

  • Mesopeel
  • TCA peeling
  • Skinpen

Mesopeel

Een peeling is een vloeistof die op de huid wordt aangebracht. Hier verwijderd die de dode huidcellen. Enkele dagen na de behandeling is het mogelijk dat er wat schilfering ontstaat op de huid. Dit is het afschilferen van de oude huidcellen. Hierdoor wordt het proces van huidvernieuwing gestimuleerd.  Door dit huidvernieuwingsproces zullen verkleuringen en oneffenheden op de huid verminderd worden. De huidstructuur wordt verbetert en de huid krijgt een egalere teint.

Op basis van de aanwezige concentratie aan zuur, kunnen de peelings in indringdiepte ingedeeld worden in oppervlakkige peelings, middeldiepe peelings, en diepe peelings.

Welke peeling het meeste geschikt is, wordt voorafgaand aan de behandeling bepaald door de behandelend specialist.

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de mate van huidveroudering en het gewenste resultaat.

TCA-peeling

Voor het behandelen van beginnende huidveroudering kan er een TCA (Tricloorazijnzuur)peeling worden aangebracht op de huid. Een peeling is een vloeistof die op de huid wordt aangebracht en zorgt voor het verwijderen van de dode huidcellen en het stimuleren van huidvernieuwing. Enkele dagen na de behandeling gaat de huid afschilferen.  Dit is het afschilferen van de oude huidcellen. Hierdoor wordt het proces van huidvernieuwing gestimuleerd. Nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt waardoor de huid elastischer wordt en er voller uit gaat zien, storende verkleuringen worden vermindert, de huidstructuur wordt verbetert en de teint wordt geëgaliseerd. Kortom een echte boost voor je huid!

Skinpen (Medisch microneedling)

Skinpen microneedling is een van de populairste behandelingen op dit moment vanwege de veiligheid, de korte hersteltijd van de huid en de indrukwekkende behandelresultaten.

Met medisch microneedling wordt er doormiddel van kleine steriele naaldjes, kleine openingen gemaakt in de huid. Het natuurlijke herstelproces wordt diep in de huid geactiveerd waardoor er nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt voller en steviger, littekens en fijne lijntjes/ rimpels worden verminderd en de huidteint wordt geëgaliseerd. De naaldjes van de Skinpen zijn van chirurgisch staal gemaakt. Deze naaldjes blijven tijdens het behandelen scherp en worden niet bot zoals bij andere microneedling systemen. Indien de naaldjes bot worden, kan het zijn dat er een ongewenste huidbeschadiging optreedt, wat kan resulteren in hyperpigmentatie.

Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten die u in de dagen na de behandeling dient te gebruiken. Dit is bij de prijs inbegrepen.

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de mate van huidveroudering en het gewenste resultaat.

Tarieven

Peeling

Mesopeeling

Behandeltijd: 30 min

Tarief per behandeling: €85

TCA Peeling

Behandeltijd: vanaf 30

Tarief per behandeling: €120

Behandelkuur Mesopeeling (4+1)

Behandeltijd: vanaf 30

Tarief per behandeling: €340 


Skinpen

Losse behandeling

Behandeltijd: 45min

Tarief per behandeling: 190,00

Behandelkuur 3 behandelingen

Behandeltijd: 45 min

Tarief per behandeling: 175,00

Behandelkuur 6 behandelingen

Behandeltijd: 45 min

Tarief per behandeling: 150,00

 

Maak een afspraak