skip to Main Content

HUIDVEROUDERING

Heeft u last van fijne lijntjes, beginnende rimpels en/of huidverslapping? Bij Fine Laserclinic kunt u terecht voor Anti-aging behandelingen. De behandelingen vinden plaats in de kliniek. Voor optimaal resultaat is het belangrijk dat u de voorgeschreven producten, met dezelfde actieve ingrediënten ook thuis gebruikt. De productlijn waar we bij Fine Laserclinic mee werken zijn de producten van Mesoestetic. .

  • Persoonlijk behandelplan
  • Effectieve behandeling
  • Combi pakketten
  • Professioneel team

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

De behandeling

Bij Fine LaserClinic kunnen we vroegtijdige huidveroudering tegen gaan en de beginnende tekenen van huidveroudering verminderen. Tijdens het intakegesprek stellen we samen een persoonlijk behandelplan op. De keuze over welke behandeling het meeste geschikt is, is afhankelijk van de mate van huidveroudering en welk resultaat er gewenst behaald te worden. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

Mesopeel

Een peeling is een vloeistof die op de huid wordt aangebracht. Hier verwijderd die de dode huidcellen en stimuleert huidvernieuwing. Verkleuringen en oneffenheden op de huid worden verminderd, de huidstructuur wordt verbetert en de huid krijgt een egalere teint.

Skinpen (Medisch microneedling)

Met medisch microneedling wordt er doormiddel van steriele naaldjes, kleine openingen gemaakt in de huid. Het natuurlijke herstelproces wordt diep in de huid geactiveerd waardoor er nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt voller en steviger, littekens en fijne lijntjes/ rimpels worden verminderd en de huidteint wordt geëgaliseerd.

TCA-peeling

Voor het behandelen van beginnende huidveroudering kan er een TCA (Tricloorazijnzuur)peeling worden aangebracht. Doordat uw huid zich gaat vernieuwen maakt ze nieuw collageen en elastine aan. De huid wordt elastischer, storende verkleuringen worden vermindert, de huidstructuur wordt verbetert en de teint wordt geëgaliseerd.

Tarieven

BehandelingTariefBehandeltijd
Mesopeeling€ 85,0030 min
TCA peeling€ 120,00Vanaf 30 min
Behandelkuur Mesopeeling€ 340,00Vanaf 30 min
BehandelingTarief per behandelingBehandeltijd
Losse behandeling€ 190,0045 min
Behandelkuur 3 behandelingen€ 175,0045 min
Behandelkuur 6 behandelingen€ 150,0045 min

Gratis intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

 Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken