skip to Main Content

DE SPOTAWAY

De naam zegt het al: weg met je ongewenste plekje! Wil jij van je huidoneffenheden af, dan ben je bij Fine LaserClinic aan het juiste adres.
De SpotAway is een coagulatieapparaat waarmee we in een mum van tijd oneffenheden zoals fibromen(steelwratjes) en ouderdomswratten kunnen verwijderen.

  • Effectieve behandeling
  • Persoonlijk behandelplan
  • Hoogwaardige producten
  • Behandelingen + productgebruik thuis

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

De behandeling

Naarmate we ouder worden kunnen er oneffenheden op het lichaam ontstaan. Deze worden vaak als storend ervaren.

Voorafgaande aan de behandeling starten wij met een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bespreken wij al uw wensen en maken wij een professioneel en persoonlijk behandelplan

Wanneer we starten met de behandeling, reinigen we de huid en brengen we in kaart wat er behandeld moet worden. Tijdens de behandeling wordt de huidaandoening door middel van een warmtegeleiding aangestipt en verwijderd.

Resultaat

Gelijk na de behandeling zie je al dat de huidaandoening is verdwenen. De huid moet na de behandeling nog wel herstellen. Aan het eind van de behandeling wordt er een crème aangebracht. Het advies is om de huid in de week na de behandeling goed te verzorgen door middel van een verzorgende crème.

Vaak zijn 1 à 2 behandelingen genoeg om weer te genieten van een stralende, gladde huid.
Voor een zo mooi mogelijk resultaat is het belangrijk dat de plekken die behandeld zijn, tot minimaal 4 weken na de behandeling niet in aanraking komen met zonlicht en zonnebank.

Gratis intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

 Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken