skip to Main Content

LITTEKEN BEHANDELINGEN

Heeft u last van storende littekens op het gezicht of lichaam na bijvoorbeeld een ongeval, of bijvoorbeeld acne littekens? Bij Fine Laserclinic kunt u terecht voor littekenbehandelingen. De behandelingen die uitgevoerd worden bestaan uit zowel behandelingen die in de kliniek dienen plaats te vinden, als een thuisbehandeling doormiddel van aanvullend productgebruik. De productlijn waar we bij Fine LaserClinic mee werken zijn de producten van Mesoestetic.

  • Effectieve behandeling
  • In de kliniek en thuis
  • Combi pakketten
  • Persoonlijk behandelplan

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

De behandeling

Bij Fine LaserClinic kunnen zowel littekens op het lichaam als op het gezicht behandeld worden. Na de intake wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. De keuze over welke behandeling het meeste geschikt is, is afhankelijk van het soort litteken, de diepte van het litteken en welk resultaat er gewenst behaald te worden.

Huidveroudering

TCA peeling

Voor het behandelen van oppervlakkige littekens kan er een TCA (Tricloorazijnzuur)peeling worden aangebracht op de huid. Deze vloeistof zorgt ervoor dat het huidvernieuwingsproces gestimuleerd wordt. Nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt waardoor de scherpe randen van (acne) littekens worden verminderd. Naast de TCA-peeling gebruikt u thuis de producten van Mesoestetic afgestemd op uw huid.

Skinpen (Medisch microneedling)

Skinpen microneedling is een veilige behandeling met een korte hersteltijd en de indrukwekkende resultaten. Met medisch microneedling wordt er doormiddel van steriele naaldjes, kleine openingen gemaakt in de huid. Het natuurlijke herstelproces wordt diep in de huid geactiveerd waardoor er nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt voller en steviger, littekens worden verminderd en de huidteint wordt geëgaliseerd.

Tarieven

Fine LaserClinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen enkele indicaties, vanuit uw aanvullend pakket, (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Check uw polis of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Geadviseerde huidproducten hebben individuele prijzen en zijn niet te declareren bij de zorgverzekeraar.

BehandelingTariefBehandeltijd
TCA peeling per behandeling€ 120,0045 min
BehandelingTariefBehandeltijd
Losse behandeling€ 190,0045 min
Behandelkuur 3 behandelingen€ 175,0045 min
Behandelkuur 6 behandelingen€ 150,0045 min

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

Gratis intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

 Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken