skip to Main Content

SKINPEN (MEDISCH MICRO NEEDLING)

Heb jij een huidprobleem of wil je aan de algehele huidverbetering werken en huid vanuit de diepte vernieuwen ? Microneedling is een van de populairste behandelingen op het moment. Bij Fine Laserclinic wordt er gebruik gemaakt van  het eerste en enige FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld: De SkinPen. De SkinPen heeft daarnaast ook een medische CE- markering klasse || en een ISO12485 certificaat. Een behandeling met de SkinPen verstevigt de huid, egaliseert de huid, verfijnt de poriën en fijne lijntjes en gaat tekenen van huidveroudering tegen.

 • Veilige behandeling
 • Alle huidtypes
 • Korte herstelperiode
 • Langdurig effect

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Hoe werkt de SkinPen microneedling?

Op de SkinPen zitten kleine, steriele naaldjes. Deze naaldjes maken microkanaaltjes in de huid. Deze microkanaaltjes zijn met het oog niet waar te nemen maar activeren de huid precies genoeg om op een natuurlijke en veilige manier de huid van binnen te stimuleren. In de herstelfase komt er een prikkeling opgang in het bindweefsel en komen er groeifactoren vrij die ervoor zorgen dat er nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt waarvan het effect nog jaren lang ervaren kan worden. Dit geeft de huid een enorme boost en zorgt voor een egale en stralende huid.

Na de behandeling

Na de behandeling kan het zijn dat de huid er wat rood uitziet en een beetje gaat schilferen, dit is normaal en dit neemt binnen enkele uren tot dagen af.  U ontvangt 2 producten die u in de dagen na de behandeling  geadviseerd wordt om te gebruiken. De Skin Lift HG en de Rescue Calming Compelx. Deze producten bevorderen het huidherstel en zorgen voor een aangenaam gevoel. Deze producten zitten bij de prijs inbegrepen.

SkinPen

Tarieven

Fine Laserclinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen enkele indicaties, vanuit uw aanvullend pakket, (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Check uw polis of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Geadviseerde huidproducten hebben individuele prijzen en zijn niet te declareren bij de zorgverzekeraar. 

BehandelingTarief per behandelingBehandeltijd
Losse behandeling€ 190,0045 min
Behandelkuur 3 behandelingen€ 175,0045 min
Behandelkuur 6 behandelingen€ 150,0045 min

Welke huidindicaties zijn geschikt voor een SkinPen behandeling ?

Medisch microneedling is zo populair omdat het ingezet kan worden voor een breed scala aan huidindicaties:

 • (Acne) littekens
 • Pigmentvlekjes (o.a zonschade)
 • Doffe huid
 • Rokershuid
 • Grove huidstructuur en vergrote poriën
 • Fijne lijntjes
 • Algehele huidverbetering

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn ligt aan de huidindicatie en het gewenste resultaat.Na 1 SkinPen behandeling zijn de resultaten al goed zichtbaar. Echter adviseren wij voor een optimaal resultaat, om de behandeling in kuurverband af te nemen.Voor een behandeling tegen beginnende Anti-aging adviseren wij een kuur van 3 behandelingen.Voor acne-littekens en andere huidindicatie adviseren wij een kuur van 6 behandelingen.

Het eind resultaat van de behandeling is niet gelijk zichtbaar. Het aanmaak van nieuw collageen is een langdurig proces. Het is bewezen dat maanden na de behandeling het resultaat nog steeds toeneemt. Wij adviseren daarom om na een kuur  minimaal een half jaar tot jaar te wachten om het eindresultaat te bepalen.

Gratis intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

 Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken