skip to Main Content

Afspraak maken in Amersfoort

FineLaserClinic
4.7
Gebaseerd op 168 beoordelingen
powered by Google
seray Furatseray Furat
12:28 04 Aug 23
Ik ben erg tevreden over FineLaserClinic in Amersfoort. De dames van de laser clinic zijn erg lief en stellen je altijd gerust bij elke behandeling. Ik merk na elke behandeling ook dat ik steeds weer resultaat zie!
Renee AlbrechtRenee Albrecht
08:35 03 Jun 23
Heel vriendelijk en goede service. Ook blij met het resultaat.
Guus StevensGuus Stevens
11:03 04 Mar 23
Hele fijne medewerkers en je word er goed verzorgd dikke aanrader.
Esther TrapmanEsther Trapman
14:46 25 Feb 23
Super vriendelijk personeel en altijd zeer tevreden over de behandelingen en het resultaat!
Jemmy MwaseJemmy Mwase
18:59 12 Jan 23
Ik wordt elke keer super goed geholpen door de dames. Met name door Adelina zij neemt echt de tijd met je, en legt alles ook super goed uit.
Martin KalmeijerMartin Kalmeijer
09:23 29 Dec 22
Heel klant vriendelijk & heel professioneel. Na een paar behandelingen haar vrij.Zeker een aanrader om hier heen te gaan.Groetjes, Mandy
Amy van KootenAmy van Kooten
14:17 03 Dec 22
Hele verzorgde kliniek met erg vriendelijk personeel! Momenteel nog wel bezig om het gewenste resultaat te behalen betreft de laserbehandelingen voor het ontharen, maar hier word ik goed en eerlijk in geadviseerd.
Miss TMiss T
09:46 26 Nov 22
Ben hier in behandeling geweest voor (permanente) laserontharing na een intakegesprek. Ten eerste is het personeel uiterst professioneel en vriendelijk. Je wordt goed geholpen. En het resultaat na circa 6 behandelingen was heel mooi! Geen last meer gehad van snelle haargroei, dus zeker aan te raden!
bente Lbente L
11:10 15 Jun 22
Super vriendelijke en behulpzame meiden.Ik voelde me echt op mijn gemakt in de clinic.De behandelingen zijn ook echt goed te doen en vrij pijnloos.Ze leggen duidelijk uit hoe alles werkt en de eerste proefbehandeling is gratis.Na 1x laseren zag ik al resultaat en na 6x laseren groeit 99% al niet meer terugIk heb al eerder ervaring gehad met laseren en ik moet wel zeggen dat finelaserclinic echt de beste en snelste resultaten gaf.Ik ben ontzettend tevreden over de resultaten!
Ferry HakimFerry Hakim
06:43 25 Mar 21
Bij deze kliniek mijn tattoo laten weg laseren. Absolute aanrader!Bij binnen komst ziet alles er strak en schoon uit. Personeel is altijd erg spontaan, vriendelijk en weten gelijk wie ik ben dat voelt toch fijn wanneer je ergens binnen stapt dat je geen nummertje bent.De behandelkamer waar ik elke keer behandeld werd ziet er ook super strak en hygiënisch uit. Ze dragenAllemaal handschoenen mondkapje en brilResultaat is echt beter dan verwacht. Mijn huid is helemaal schoon je ziet niet meer waar mijn tattoo gezeten heeft hier ben ik echt heel blij mee.
js_loader
Back To Top