skip to Main Content

GENTLEMAX PRO

Alexandrite laser en nd:YAG-laser in één

Bij Fine LaserClinic wordt u behandeld met de GentleMax Pro, om zo van uw ongewenste haartjes af te komen. Het apparaat combineert de Alexandrite laser en de nd:YAG-laser, zodat elk type huid of haar te behandelen is. De 100% pijnloze behandeling geeft u een permanent gladde huid.

  • Definitief ontharen
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Minder behandelingen

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Definitief ontharen

Om u comfortabel en pijnloos te kunnen ontharen, werkt Fine LaserClinic met een nieuw type laser: de GentleMax Pro van Syneron Candela. Dankzij de innovatieve lasertechnieken en ons unieke behandelprotocol heeft u minder behandelingen nodig. Ons apparaat is een combinatie van twee typen lasers: de Alexandrite laser voor lichte huidtypes en de nd:YAG-laser voor donkere huidtypes. Daarom kunnen we ieder huid- of haartype behandelen met de GentleMax Pro.

Hoe werkt laserontharing met de GentleMax Pro laser?

Voordat de behandeling begint, krijgt u een bril op die uw ogen beschermt tegen het laserlicht. Vervolgens start de laserspecialiste met de behandeling. Gemiddeld bent u al met zo’n 10 tot 60 minuten klaar, afhankelijk van het te behandelen gebied. Doordat wij gebruik maken van de meest geavanceerde koelingstechnologie die er op dit moment bestaat, is de behandeling pijnloos.

De GentleMax Pro combineert twee typen lasers: de Alexandrite laser voor de lichtere huid en de nd:YAG-laser voor de donkere huid. Wij stellen het apparaat dus af op uw huid voor het beste resultaat.

De laserspecialiste plaatst de laser op uw huid en met een korte flits vernietigt de GentleMax Pro de haartjes die in de actieve groeifase zitten. De haartjes die in de actieve groeifase zitten, komen niet meer terug. Het pigment van de haar neemt het licht van de laser namelijk op, waarna het licht wordt omgezet in warmte. De hitte breekt het haarzakje af en na een week of twee zal de haar uitvallen. Na behandelingen keert de haar niet meer terug.

Vóór de behandeling krijgt u een eerlijk en transparant advies over het aantal benodigde behandelingen en de kosten. Bij Fine LaserClinic Amersfoort en Arnhem heeft u gemiddeld slechts zes vijf tot behandelingen nodig dankzij de hoge kwaliteit van de lasers en het unieke behandelprotocol. Hiermee bespaart u flink op kosten, want bij andere klinieken heeft u vaak eerder tien tot twaalf behandelingen nodig.

Na de proefbehandeling maken we met u een persoonlijk behandelplan op. Wanneer u zich houdt aan dit behandelplan, heeft u het beste resultaat. Hoe meer u van onze adviezen opvolgt, hoe beter het resultaat zal zijn.

De periode tussen de behandelingen bedraagt zes tot acht weken bij lichaamsbeharing. Bij haargroei in het gelaat is deze periode zo’n vier tot zes weken. Niet elke haar zit namelijk in dezelfde groeifase, dus kunnen we niet in één behandeling alle haren definitief verwijderen. De haren die zo’n zes weken later in de actieve groeifase zitten, worden tijdens de volgende behandeling verwijderd.

Waarom de GentleMax Pro laser?

  • Veilig haar verwijderen voor alle haar- en huidtypes
  • Efficiënte technologie, dus minder behandelingen nodig
  • Pijnloos ontharen dankzij het innovatieve Dynamic Cooling Device
  • Krachtige lasers, dus snellere behandeling
  • De haren blijven permanent weg, uw huid blijft glad

Voor en na de behandeling

U dient het te behandelen gebied vóór de behandeling te scheren. We raden u af om gedurende de behandeling in de zon of onder de zonnebank te gaan. Dit kan er namelijk voor zorgen dat u meer behandelingen nodig heeft. Wij raden af het behandelde gebied te epileren of te harsen tussen de behandelingen, uiteraard mag u zich wel scheren.

GentleMax Pro

Gratis intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

 Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken