Laserontharing

Met onze behandeling definitieve laserontharing heeft u geen omkijken meer naar ongewenste haargroei. Vooral tijdens de zomerdagen is het heerlijk om zorgeloos uw huid te tonen. Onze laserbehandeling is volledig pijnloos en veilig. U kunt terecht bij een van onze twee locaties in Arnhem en Amersfoort. Ook in de avond of het weekend bent u van harte welkom.

  • Pijnloze ontharing
  • Geschikt voor elk huidtype
  • De nieuwste lasertechnologie
  • Behandeling in Amersfoort of Arnhem
  • Ook in de avond en de weekenden
  • Elke vijfde behandeling gratis

Komt u voor de eerste keer bij ons langs? Dan ontvangt u een gratis proefbehandeling. Zo kunt u er zelf achter komen of onze techniek bij uw wensen aansluit. U bent welkom op onze locatie in Arnhem of Amersfoort.

“Wat een fijne laserclinic is dit! Al vanaf de eerste laserbehandeling (oksel + bikinilijn groot) ben ik helemaal op mijn gemak bij de lieve, vrolijke meiden die er werken. Al heel snel zag ik resultaat en de haartjes kwamen elke keer minder terug en veel lichter en dunner. Nu ben ik er zelfs bijna helemaal van af.. ik moet nog 1 behandeling. Bedankt voor de fijne behandelingen en de gezellige gesprekken!”

Lisa van de Bor

10 veelgestelde vragen over laserontharing

1.       Laserontharing: hoe werkt het?

Tijdens de laserbehandeling richten wij ons vooral op het haarzakje. Het is belangrijk dat de warmte zo veel mogelijk naar binnen treedt. Deze laserstraal is zo geconcentreerd dat het haarzakje tot extreme hitte verwarmt en afsterft. Omdat de straling pulserend wordt afgestoten, wordt de omliggende huid niet beschadigd.

2.       Hoe veilig is laserontharing eigenlijk?

We werken met de beste lasertechnologieën van dit moment. Om deze reden is de laserontharing compleet veilig en pijnloos. Onze laserspecialisten zijn opgeleid, kundig en ervaren. Zij bewaken het proces en zorgen dat uw behandelingen feilloos verlopen.

3.       Welke laserontharing is het beste?

Verschillende salons werken met een diversiteit aan lasermethoden. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker dat mensen thuis ontharen met laserapparaten. Het voordeel van professionele laserontharing is dat deze krachtiger is en dat er rekening wordt gehouden met uw medische achtergrond. Laserontharing bij Fine Laser Clinic is geschikt voor ieder huidtype en verloopt daarnaast een stuk sneller dan een thuisbehandeling. In vergelijking met andere salons hebben wij gekozen voor een van de nieuwste lasertechnologieën. Deze bezit ook een koelsysteem, waardoor de huid direct gekoeld wordt en de behandeling pijnloos gegeven kan worden.

4.       Is laserontharing geschikt voor elk huidtype?

We maken gebruik van de GentleMax Pro, die geschikt is voor elk huidtype. Het apparaat beschikt over twee typen lasers: de Alexandrite laser en de Nd: YAG laser. Naast de lasers beschikt het apparaat over een koelsysteem, waardoor de laserontharing volledig pijnloos en effectiever is.

5.       Wat kost laserontharing bij Fine Laser Clinic?

U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle lichaamsdelen voor definitieve ontharing. Hiervoor gelden verschillende tarieven. Het is van diverse factoren afhankelijk hoelang de behandelingen duren. Het verschilt ook per persoon: hoe dik de haren zijn, hoeveel haren u heeft en hoe sterk de haargroei is. Wanneer u voor het eerst bij ons langskomt, dan kunt u een proefbehandeling van 15 minuten reserveren, die geheel kosteloos is. Zo kunt u zelf ervaren hoe een laserbehandeling is en de resultaten zien. Wanneer u een pakket neemt van 4 behandelingen, dan is de vijfde behandeling altijd op onze kosten!

Te behandelen gebied Kosten per behandeling Actieprijs: 4 + 1 behandeling gratis Direct afspraak maken
Oksels € 30,00 € 120,00 Gratis proefbehandeling
Oksels, bikinilijn en bilnaad € 170,00 € 680,00 Gratis proefbehandeling
Oksels, bikinilijn en gehele benen € 370,00 € 1.480,00 Gratis proefbehandeling
Gelaat € 110,00 € 440,00 Gratis proefbehandeling
Te behandelen gebied Kosten per behandeling Actieprijs: 4 + 1 behandeling gratis Direct afspraak maken
Buik en borst € 250,00 € 1000,00 Gratis proefbehandeling
Boven- of onderrug en schouders € 240,00 € 960,00 Gratis proefbehandeling
Wangen € 50,00 € 200,00 Gratis proefbehandeling
Hals € 90,00 € 360,00 Gratis proefbehandeling

6.       Wanneer wordt laserontharing vergoed?

Laserontharing wordt door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Meestal is dit uit uw aanvullende verzekering. Hier kunnen bepaalde voorwaarden aan zitten, zoals een verwijsbrief van de huisarts. Indien u verzekerd bent vanuit uw aanvullende verzekering, dan is er geen sprake van een eigen risico. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor informatie over de exacte dekking.

7.       Hoe bereid ik me voor op de laserontharing?

Van tevoren dient u de plekken waar u de laserontharing laat doen te scheren. Op deze manier kunnen we met onze apparatuur de haarzakjes goed bereiken. Scheer het gebied op dezelfde dag of een dag ervoor. Zorg dat uw huid vrij is van make-up of zelfbruinde producten. Let erop dat u tussen de behandelingen door niet naar de zonnebank gaat of uw huid langdurig blootstelt aan de zon, omdat dit het proces vertraagt.

8.       Laserontharing: hoe vaak moet ik langskomen?

Gemiddeld heeft u vijf tot zes behandelingen nodig om voor altijd van uw haargroei af te zijn. De vijfde behandeling krijgt u van ons cadeau.

9.       Hoe snel biedt laserontharing resultaat?

De eerste resultaten ziet u ongeveer twee weken na de eerste behandeling. De haren beginnen dan uit te vallen, omdat de haarzakjes vernietigd zijn. Er groeit geen nieuwe haar meer in het zakje. Een duidelijk resultaat ziet u ongeveer na de derde behandeling, omdat er dan al grote kale plekken zijn ontstaan. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van uw huid en beharing.

10.       Blijven de haartjes na een laserontharing voor altijd weg?

Tijdens een laserontharing elimineren we de haarzakjes, waardoor deze hun functie verliezen. Er kunnen na de behandeling dan ook geen nieuwe haartjes meer groeien.

Maak een afspraak