skip to Main Content

HOE HET BEGON

Op 14 april 2017 opende ik mijn eerste laserkliniek in Amersfoort. De laser die we gebruikten, in combinatie met ons unieke behandelprotocol, zorgde ervoor dat dit een enorm succes werd. De hoeveelheid aanvragen kon ik niet meer aan en in 2018 opende ik mijn tweede kliniek in Arnhem.

Hoewel ik begon als een laserkliniek pur sang, heeft Fine LaserClinic haar diensten inmiddels uitgebreid. In Amersfoort kunnen wij ook tatoeages verwijderen met een award winnende en door de FDA goedgekeurde laser. Nadat ik merkte dat veel van onze klanten ook zochten naar oplossingen voor hun huidproblemen en littekens, ben ik gaan werken met de SkinPen, een revolutionair micro-needling apparaat, dat als enige in zijn soort is goedgekeurd door de FDA en door menigeen van onze klanten een ‘toverstaf’ wordt genoemd.

WAAROM FINE LASERCLINIC ZICH ONDERSCHEIDT VAN DE REST

De reden dat Fine LaserClinic zo ontzettend snel gegroeid is, is dat wij niet alleen streven naar perfectie, maar vooral ook onze klanten centraal stellen in het behandelproces. Voor iedere klant maken wij een persoonlijk behandelprotocol. Mijn klanten vertel ik eerlijk waar ze aan toe zijn en ik ben open over hoe hun behandeltraject zal verlopen.

Ons behandelprotocol is uniek en ongeëvenaard en onze behandeling doet wat het belooft. Door te kiezen voor een behandeling bij Fine, kies je voor een eerlijk advies, state-of-the-art apparatuur en een effectieve behandeling.

WAT IK JOU WIL BIEDEN

Mijn streven is om jou als tevreden klant naar buiten te laten lopen na je behandeling. Als jong meisje heb ik ervaren hoe vervelend het is om ongewenste haartjes of huidproblemen te hebben. Deze ervaring maakt mijn streven puur. Wanneer jij met een glimlach Fine verlaat, ga ik met een glimlach naar huis.

  • 100% zonder pijn ontharen
  • gratis proefbehandeling
  • 's avonds en op zaterdag open
  • geschikt voor alle huid- en haartypes
  • ervaren laserspecialisten
  • minder behandelingen nodig

Gratis intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

 Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken