skip to Main Content

PIGMENT BEHANDELINGEN

Heeft u last van donkere vlekjes en/of vlekken dan kunt u bij Fine LaserClinic terecht voor pigment behandelingen. De behandeling bestaat uit zowel behandelingen in de kliniek, als een thuisbehandeling doormiddel van productgebruik. We gebruiken de hoogwaardige producten van Mesoestetic. De actieve ingrediënten die in de producten zitten die tijdens de behandeling worden gebruikt, zitten ook in de producten die thuis gebuikt dienen te worden, dit voor een optimaal resultaat.

  • Gratis intakegesprek
  • Effectieve behandeling
  • Combi pakketten
  • Persoonlijk behandelplan

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

De behandeling

Bij Fine LaserClinic kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden volgens een persoonlijk behandelplan. Deze wordt opgesteld tijdens het intakegesprek. Om de maximale effectiviteit uit de behandelingen te halen, is het van belang om de huid thuis te behandelen met de juiste producten, die zijn afgestemd op het juiste huidtype.De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van uw wens, de soort pigmentvlek, de diepte en de locatie. Voor het behandelen van een pigmentvlek zijn de verschillende behandelopties mogelijk bij Fine LaserClinic:

Pigment behandeling

Peeling

Een peeling is een vloeistof die op de huid wordt aangebracht om het huidvernieuwingsprocess te stimuleren. Hierdoor zullen verkleuringen en oneffenheden op de huid verminderd worden. De huidstructuur wordt verbetert en de huid krijgt een egalere teint.

Skinpen (Medisch microneedling)

Skinpen microneedling is een veilige behandeling met een korte hersteltijd en indrukwekkende resultaten. Met steriele naaldjes worden er kleine openingen gemaakt in de huid.  Hierdoor maakt de huid nieuw collageen en elastine aan.  De huid wordt voller, steviger en de huidteint wordt geëgaliseerd.

Tarieven

Fine Laserclinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen enkele indicaties, vanuit uw aanvullend pakket, (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Controleer uw polisvoorwaarden of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Geadviseerde huidproducten hebben individuele prijzen en zijn niet te declareren bij de zorgverzekeraar. 

BehandelingTariefBehandeltijd
Mesopeeling€ 80,0030 min
TCA peeling€ 120,00Vanaf 30 min
Behandelkuur Mesopeeling (4+1)€ 320,00Vanaf 30 min
BehandelingTariefBehandeltijd
Losse behandeling€ 190,0045 min
Behandelkuur 3 behandelingen€ 525,0045 min
Behandelkuur 6 behandelingen€ 900,0045 min

Gratis intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

 Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam.

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken