skip to Main Content

Huidkliniek Arnhem

Huidkliniek in Arnhem: Fine LaserClinic

Bent u op zoek naar een huidkliniek in Arnhem? Bij Fine LaserClinic kunt u terecht voor een groot aantal behandelingen, uitgevoerd door gecertificeerde en ervaren huidtherapeuten. Wij stellen altijd een persoonlijk behandelplan met u op. Kom langs in onze huidkliniek in Arnhem voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Ook ‘s avonds en in het weekend kunt u bij ons een afspraak plannen.

 • Permanente ontharing
 • Pijnloze behandeling
 • Combi pakketten
 • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Behandeling door Fine LaserClinic

In de huidkliniek in Arnhem van Fine LaserClinic voeren we verschillende behandelingen uit. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

 • Laserontharing
 • Huidverbetering
 • PMU verwijderen
 • Acne (littekens) behandelen
 • Behandelingen met de Skinpen

Wij kunnen in de huidkliniek in Arnhem alle huid- en haartypen behandelen. Na de behandeling adviseren we u bovendien, wanneer dat nodig is, over de stappen die u thuis kunt nemen voor het beste herstel. Na sommige behandelingen in onze huidkliniek in Arnhem krijgt u ook producten mee naar huis om uw huid verder te behandelen. Dit zit inbegrepen in de prijs van de behandeling.

Hulp van ervaren huidtherapeuten

Bij Fine LaserClinic werken enkel ervaren huidtherapeuten die een persoonlijk behandelplan met u opstellen. Zo zorgen we altijd voor het beste resultaat. Bovendien maken we in de huidkliniek in Arnhem gebruik van de beste, veiligste en meest geavanceerde apparatuur. Door de apparatuur kunnen we daarom in de meeste gevallen volledig pijnloos behandelen, bijvoorbeeld bij het laserontharen met de GentleMax Pro voor een permanent gladde huid.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Profiteer van uitstekende service

In de huidkliniek in Arnhem zorgen onze specialisten dus voor een effectieve, persoonlijke behandeling. Daarbij profiteert u bovendien van onze uitstekende service!

 • Er wordt altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld.
 • Ook ‘s avonds en in het weekend kunt u bij ons een afspraak inplannen.
 • U kunt altijd bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Voor sommige behandelingen voeren we ook een gratis en vrijblijvende proefbehandeling uit.
 • We maken gebruik van de beste, veiligste technieken van het moment.
 • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek bij huidkliniek in Arnhem

Wilt u ook een afspraak maken bij onze huidkliniek in Arnhem? Bel dan naar 026-2062147 en maak een afspraak met onze specialist. Heeft u vooraf nog vragen over een bepaalde behandeling? Ook dan kunt u ons altijd benaderen. Dat kan ook via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken