skip to Main Content

Acne behandeling Arnhem

Acne behandeling in Arnhem door Fine LaserClinic

Voor een effectieve acne behandeling in Arnhem bent u bij Fine LaserClinic aan het juiste adres. Wanneer u last heeft van een onzuivere huid, pukkeltjes, mee-eters en/of puistjes is onze effectieve acne behandeling in Arnhem de oplossing. We werken doelgericht en maken altijd een persoonlijk behandelplan. Voor de behandelingen zelf gebruiken we altijd de beste producten. We voeren acne behandelingen in Arnhem in de kliniek uit, maar uw behandeling wordt ook thuis voortgezet met de juiste producten. Wilt u meer weten over de acne behandeling in Arnhem door Fine LaserClinic? Lees dan verder of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Acne behandeling in de kliniek in Arnhem en thuis

Voordat we met de acne behandeling in Arnhem beginnen, vindt er altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. We stellen, samen met u, een persoonlijk behandelplan op. Om het maximale uit uw acne behandeling in Arnhem te halen, is het ook belangrijk om uw huid thuis met de juiste producten te behandelen. Die worden, net als de behandeling in de kliniek, afgestemd op onder andere uw huidtype en de ernst van de acne.

Behandelingen in onze kliniek

De acne behandeling in Arnhem in onze kliniek bestaan uit een reiniging en een dieptereiniging. Uw huid wordt goed schoongemaakt en eventueel prikken we puistjes, gerstekorrels en mee-eters in. Vervolgens brengen we een peeling aan. Dit is een vloeistof die de dode huidcellen verwijderd en overmatig talg oplost. Enkele dagen na de behandeling kan het zijn dat er schilfering ontstaat op de huid, maar dit hoort bij het proces van huidvernieuwing. Na de peeling brengen we een kalmerend masker aan, en we sluiten de behandeling af met een verzorgende crème. Hoeveel acne behandelingen in Arnhem nodig zijn, is voor iedereen verschillend. Dit hangt af van de oorzaak en de ernst van de acne.

Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

De service van Fine LaserClinic

Maak ook een afspraak voor de acne behandeling in Arnhem door Fine LaserClinic, en profiteer onder andere van de volgende voordelen van onze service:

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  • Persoonlijk behandelplan
  • Behandeling met de beste producten, zowel in de kliniek als de producten voor thuis
  • De juiste behandeling voor alle huidtypes
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Afspraak maken voor gratis en vrijblijvend intakegesprek

Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek voor de acne behandeling in Arnhem door Fine LaserClinic. Dat doet u via 026-2062147. U kunt voor vragen ook altijd het contactformulier hier op de site invullen of een mail sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken