skip to Main Content

Bikinilijn laseren Amersfoort

Bikinilijn laseren in Amersfoort door Fine Laser Clinic

Laat uw bikinilijn laseren in Amersfoort: een veilige, pijnloze manier die ongewenste haargroei definitief verleden tijd maakt! De ervaren laserspecialisten van Fine Laser Clinic kunnen deze behandeling uitvoeren op alle huid- en haartypes. Lees verder voor meer informatie, of maak direct een afspraak voor een gratis proefbehandeling bikinilijn laseren in Amersfoort. Die kunt u ook ‘s avonds en in het weekend maken. Zo ervaart u zelf de voordelen van de pijnloze behandeling door onze specialisten!

  • Definitief ontharen
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Minder behandelingen

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Scheren en waxen zijn verleden tijd

U bent het scheren en/of waxen van uw bikinilijn helemaal zat? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! De behandeling bikinilijn laseren in Amersfoort is de uitkomst. Hiermee bent u definitief af van ongewenste haargroei. Bij het scheren van uw bikinilijn haalt u enkel de oppervlakkige haren weg. Hierdoor groeien ze snel weer terug. Hoewel het waxen de haargroei wel bij de wortel aanpakt, blijft de huid slechts enkele weken glad. Bovendien is dit een pijnlijke behandeling. Laat uw bikinilijn laseren in Amersfoort, en de haarzakjes worden met een laser definitief vernietigd. Hierdoor kunnen de haren niet opnieuw teruggroeien. Daarbij gebruiken we een speciale techniek die de behandeling volledig pijnloos maakt!

Bikinilijn pijnloos laseren

Hoe wij uw bikinilijn pijnloos laseren in Amersfoort? Bij Fine Laser Clinic werken we met de geavanceerde, zeer veilige GentleMax Pro laser. Dit apparaat koelt de huid met eerst met een speciaal koelsysteem. Vervolgens wordt de laser op het haarzakje gericht. U voelt hierdoor vrijwel niets van de warmte van de laser, en de behandeling is helemaal pijnloos. Wanneer u uw bikinilijn laat laseren in Amersfoort, stelt onze specialist de laser handmatig af. Op die manier kunnen we alle huid- en haartypen behandelen.

Fine LaserClinic team

Behandeling door Fine Laser Clinic

Kies ook voor de behandeling bikinilijn laseren in Amersfoort door Fine Laser Clinic, en profiteer onder andere van de volgende voordelen:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Gratis proefbehandeling bikinilijn laseren in Amersfoort

Neem direct contact op met Fine Laser Clinic voor een gratis proefbehandeling bikinilijn laseren in Amersfoort. Dit kan ook ‘s avonds of in het weekend. Maak direct een afspraak via 033-2022647. Voor vragen kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

4+1 GRATIS

Elke 5e behandeling gratis

Gratis proefbehandeling
Kosten*
Actieprijs**
Bikinilijn klein
€ 75,00
€ 299,00
Bikinilijn groot
€ 105,00
€ 419,00
Kosten*
Actieprijs**
Bikinilijn groot + oksels
€ 135,00
€ 540,00
Bikinilijn groot + oksels + armen
€ 275,00
€ 1.100,00
Bikinilijn groot + oksels + onder- of bovenbenen
€ 285,00
€ 1.140,00
Bikinilijn groot + oksels + gehele benen
€ 370,00
€ 1.480,00
Bikinilijn groot + oksels + navel
€ 170,00
€ 680,00
Bikinilijn groot + oksels + bilnaad
€ 170,00
€ 680,00

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken