skip to Main Content

Gezicht laseren Amersfoort

Gezicht laseren in Amersfoort door Fine LaserClinic

Laat uw gezicht laseren in Amersfoort: een veilige, pijnloze manier van definitieve ontharing! Bij Fine LaserClinic werken professionele, ervaren laserspecialisten met de beste apparatuur om ervoor te zorgen dat elk huid- en haartype behandeld kan worden. Voor meer informatie over onze behandeling gezicht laseren in Amersfoort, leest u verder. Maar u bent ook van harte welkom voor een gratis proefbehandeling. Hiervoor kunt u ook ‘s avonds of in het weekend een afspraak maken.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Nooit meer epileren of waxen!

Als u het epileren of waxen van de vervelende ongewenste haartjes in uw gezicht helemaal zat bent, is een behandeling gezicht laseren in Amersfoort door Fine LaserClinic de ideale uitkomst. Uw huid mag weer gezien worden! Wij zorgen ervoor dat u definitief af bent van ongewenste haartjes in het gezicht. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar. Het verschil met epileren en waxen? Bij deze behandelingen worden de haren bij de haarwortel aangepakt. Dit betekent dat de huid langer glad blijft dan bij scheren, maar de haartjes groeien na enkele weken toch weer terug. Daarbij is epileren en waxen alles behalve pijnloos. Laat uw gezicht laseren in Amersfoort, en wij zorgen dat de haren niet meer terug kunnen groeien. Dit doen we door de haarzakjes met een laserstraal definitief te vernietigen. Deze werkwijze is geheel veilig en bovendien volledig pijnloos.

Pijnloze methode voor definitieve ontharing

Bij Fine LaserClinic werken we enkel met de beste, veiligste en meest geavanceerde apparatuur voor de behandeling gezicht laseren in Amersfoort. We gebruiken namelijk de GentleMax Pro laser. Die is uitgerust met een speciaal koelsysteem wat uw huid eerst koelt voordat de laser op het haarzakje gericht wordt. Dit maakt dat u de warmte nagenoeg niet voelt, en helemaal geen pijn ervaart. De laserspecialist van Fine LaserClinic stelt de laser handmatig af. Zo kunnen we alle huid- en haartypen behandelen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Service van Fine LaserClinic

Wanneer u een afspraak maakt bij Fine LaserClinic voor een behandeling gezicht laseren in Amersfoort, kunt u altijd rekenen op uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Gratis proefbehandeling gezicht laseren in Amersfoort

Maak direct een afspraak voor een proefbehandeling gezicht laseren in Amersfoort bij Fine LaserClinic! Ook ‘s avonds en in het weekend bent u bij ons van harte welkom. Maak een afspraak via 033-2022647. Heeft u nog verdere vragen? Vul hier op de site het contactformulier in of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

4+1 GRATIS

Elke 5e behandeling gratis

Gratis proefbehandeling
Kosten*
Actieprijs**
Bovenlip
€ 45,00
€ 190,00
Kin
€ 45,00
€ 180,00
Bakkebaard
€ 45,00
€ 180,00
Gelaat
€ 110,00
€ 440,00
Hals
€ 80,00
€ 320,00
Kosten*
Actieprijs**
Bovenlip
€ 50,00
€ 200,00
Kin
€ 50,00
€ 200,00
Gelaat
€ 120,00
€ 480,00
Hals
€ 90,00
€ 360,00
Wangen
€ 50,00
€ 1.200,00

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken