skip to Main Content

Huidkliniek Amersfoort

Huidkliniek in Amersfoort: Fine LaserClinic

Wanneer u een afspraak wilt maken bij een huidkliniek in Amersfoort, kunt u terecht bij Fine LaserClinic! Onze ervaren, gecertificeerde huidtherapeuten voeren verschillende behandelingen uit, en stellen samen met u een persoonlijk behandelplan op. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak in onze huidkliniek in Amersfoort voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Ook ‘s avonds en in het weekend bent u bij Fine LaserClinic welkom.

 • Permanente ontharing
 • Pijnloze behandeling
 • Combi pakketten
 • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Uw persoonlijk behandelplan

In de huidkliniek in Amersfoort kunt u terecht voor een aantal verschillende behandelingen. Zo is Fine LaserClinic uw adres voor onder andere:

 • Laserontharing
 • Huidverbetering
 • PMU verwijderen
 • Acne (littekens) behandelen
 • Behandelingen met de Skinpen

In de huidkliniek in Amersfoort kunnen we alle huid- en haartypen behandelen. Bovendien adviseren we u, wanneer dat bij uw behandeling nodig is, over de stappen die u thuis nog kunt nemen voor het beste herstel. Na afloop van sommige van de behandelingen in de huidkliniek in Amersfoort krijgt u ook nog producten mee naar huis om uw huid verder te behandelen. Die zitten inbegrepen in de prijs van de behandeling.

Behandeling door ervaren huidtherapeuten

Wanneer u in de huidkliniek in Amersfoort van Fine LaserClinic een afspraak maakt, worden uw wensen eerst met een van onze ervaren huidtherapeuten besproken. Vervolgens stellen we, samen met u, een persoonlijk behandelplan op. Wanneer we in de huidkliniek in Amersfoort vervolgens starten met de behandeling, gebruiken we enkel de beste, veiligste en meest geavanceerde apparatuur. Door deze apparatuur kunnen we daarom in de meeste gevallen volledig pijnloos behandelen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij laserontharen met de GentleMax Pro laser. Hiermee zorgen we 100% pijnloos voor een permanent gladde huid.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Uitstekende service van Fine LaserClinic

In de huidkliniek in Amersfoort kunt u dus altijd rekenen op een effectieve, persoonlijke behandeling door onze huidspecialisten. U profiteert bovendien altijd van onze uitstekende service!

 • Er wordt altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld.
 • Ook ‘s avonds en in het weekend kunt u bij ons een afspraak inplannen.
 • U kunt altijd bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Voor sommige behandelingen voeren we ook een gratis en vrijblijvende proefbehandeling uit.
 • We maken gebruik van de beste, veiligste technieken van het moment.
 • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek bij huidkliniek in Amersfoort

Maak ook een afspraak in de huidkliniek in Amersfoort voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dat doet u door te bellen naar 033-2022647. Heeft u nog vragen over de behandelingen die wij in de huidkliniek in Amersfoort uitvoeren? Stel uw vragen via het contactformulier hier op de site of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken