skip to Main Content

Huidverjonging Arnhem

Huidverjonging in Arnhem door Fine LaserClinic

De behandeling huidverjonging in Arnhem door Fine LaserClinic is een effectieve manier om fijne lijntjes, beginnende rimpels en/of huidverslapping te behandelen. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een persoonlijke anti-aging behandeling in Arnhem. De behandelingen vinden plaats in de kliniek, maar om huidveroudering echt effectief tegen te gaan is het ook belangrijk dat u de voorgeschreven producten (met dezelfde actieve ingrediënten) ook thuis gebruikt. Wij stellen een persoonlijk behandelplan op voor de meeste optimale behandeling voor huidverjonging ofwel anti aging in Arnhem. Meer weten? Lees verder of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Behandeling om huidveroudering tegen te gaan

Bij Fine LaserClinic kunt u terecht wanneer u vroegtijdige huidveroudering wilt tegengaan, en de beginnende tekenen van huidveroudering wilt verminderen. Dat kan met onze anti-aging behandeling in Arnhem. Tijdens het intakegesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op. Welke behandeling voor huidverjonging het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van de mate van huidveroudering en welk resultaat u wilt behalen.

Mesopeel

Mesopeel is een veelgebruikte methode voor huidverjonging in Arnhem. Een peeling is een vloeistof die we op de huid aanbrengen. De dode huidcellen worden verwijderd en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Hierdoor verminderen verkleuringen en oneffenheden, verbetert de huidstructuur en krijgt de huid een egale teint.

Skinpen (medisch microneedling)

Ook met behulp van een Skinpen (medisch microneedling) kan huidveroudering worden tegengegaan. Met steriele naaldjes worden er kleine openingen in de huid gemaakt. Dit activeert het natuurlijke herstelproces diep in de huid, waardoor nieuwe collageen en elastine aangemaakt worden. Hierdoor worden tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels verminderd. Ook wordt de huid voller en steviger, verminderen littekens en wordt de huidteint geëgaliseerd.

TCA-peeling

Ten slotte is ook TCA-peeling een effectieve anti-aging behandeling in Arnhem. TCA (Tricoloorazijnzuur) peeling wordt aangebracht voor het behandelen van beginnende huidveroudering. De huid gaat zich vernieuwen en maakt nieuw collageen en elastine aan. Na de anti-aging behandeling in Arnhem is de huid elastischer, worden storende verkleuringen verminderd, wordt de huidstructuur verbeterd en de teint geëgaliseerd.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Voordelen van een anti aging behandeling in Arnhem | Fine LaserClinic

Waarom u juist kiest voor een behandeling voor huidverjonging in Arnhem door Fine LaserClinic? U profiteert van onze uitstekende service:

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Effectief persoonlijk behandelplan dat op uw situatie afgestemd wordt
  • Behandeling met de beste producten, zowel in de kliniek als de producten voor thuis
  • De juiste behandeling voor alle huidtypes
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek voor anti-aging behandeling in Arnhem

Maak ook een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek voor een behandeling huidverjonging in Arnhem bij Fine LaserClinic. Dat kan door te bellen naar 026-2062147. Heeft u verder nog vragen? Twijfel niet om het contactformulier in te vullen of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken