skip to Main Content

Laserkliniek Amersfoort

Laserkliniek in Amersfoort: Fine LaserClinic

Wilt u een afspraak maken in een laserkliniek in Amersfoort voor definitieve ontharing, het verwijderen van tattoos, behandelen van pigment of voor algemene huidverbetering? Bij Fine LaserClinic bent u aan het juiste adres! Onze ervaren, gecertificeerde huidtherapeuten voeren verschillende behandelingen uit en gaan samen met u aan de slag om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak in onze laserkliniek in Amersfoort voor een intakegesprek. Dat kan ook ‘s avonds of in het weekend.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Optimaal resultaat met persoonlijk behandelplan

In de laserkliniek in Amersfoort van Fine LaserClinic bent u van harte welkom voor verschillende behandelingen. Hierbij kunt u onder andere denken aan definitieve ontharing, het verwijderen van tattoos of permanente make-up, een pigmentbehandeling, maar ook voor algehele huidverbetering bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat we in de laserkliniek in Amersfoort voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met een van onze huidspecialisten.

Beste apparatuur en ervaren huidtherapeuten

Wanneer u een afspraak maakt in de laserkliniek in Amersfoort van Fine LaserClinic, spreken we tijdens het intakegesprek de behandeling rustig met u door. U krijgt alle tijd om vragen te stellen. Vervolgens stelt onze gecertificeerde huidtherapeut samen met u een persoonlijk behandelplan op. Tijdens de behandeling in de laserkliniek in Amersfoort maken we gebruik van geavanceerde, veilige apparatuur. Voor laserontharen is dit bijvoorbeeld de GentleMax Pro laser, die 100% pijnloos voor een gladde huid zorgt. We behandelen in de laserkliniek in Amersfoort alle huid- en haartypen. Wanneer nodig krijgt u na afloop van de behandeling producten mee naar huis om uw huid thuis verder te behandelen. Dit is afhankelijk van de situatie en behandeling, maar wel altijd bij de prijs inbegrepen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Service van Fine LaserClinic

In de laserkliniek in Amersfoort van Fine LaserClinic kunt u dus altijd rekenen op een effectieve, persoonlijke behandeling. Daarnaast profiteert u ook van onze uitstekende service:

  • Er wordt altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld.
  • Het is ook mogelijk om ‘s avonds of in het weekend een afspraak in te plannen.
  • U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of, bij sommige behandelingen, een gratis proefbehandeling.
  • We maken gebruik van de beste, veiligste technieken van het moment.
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek laserkliniek Amersfoort

Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek in de laserkliniek van Fine LaserClinic. Hiervoor belt u 033-2022647. Heeft u vooraf nog vragen over de behandeling? Twijfel dan niet om contact op te nemen via het formulier hier op de site of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken