skip to Main Content

Laserkliniek Arnhem

Laserkliniek in Arnhem: Fine LaserClinic

Afspraak maken in een laserkliniek in Arnhem? U kunt terecht bij Fine LaserClinic! Voor 100% pijnloos ontharen, maar ook voor andere huidbehandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen alle huid- en haartypes. Bovendien kunnen onze huidtherapeuten ook permanente make-up vakkundig voor u verwijderen. Meer weten over de behandelingen in onze laserkliniek in Arnhem? Lees verder of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Persoonlijk behandelplan voor optimale resultaat

Bij Fine LaserClinic, de laserkliniek in Arnhem, kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Zo voeren we onder andere behandelingen uit voor definitieve ontharing. Volledig pijnloos zorgen wij ervoor dat u altijd kunt genieten van een mooie gladde huid, zonder scheren, waxen of epileren. Maar we voeren ook andere behandelingen uit in onze laserkliniek in Arnhem. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook permanente make-up verwijderen, pigment behandelen of zorgen voor algehele huidverbetering. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken met onze huidspecialisten.

Ervaren huidtherapeuten gebruiken beste apparatuur

Maakt u een afspraak in onze laserkliniek in Arnhem, dan kunt u altijd rekenen op een persoonlijk behandelplan dat u samenstelt met onze ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten. Dit wordt behandelplan wordt gemaakt op basis van uw persoonlijke situatie en wensen. Tijdens de behandeling in de laserkliniek in Arnhem maken we altijd gebruik van geavanceerde, veilige apparatuur. Voor definitief ontharen is dat bijvoorbeeld de GentleMax Pro laser, een laser die 100% pijnloos voor een mooie gladde huid zorgt. In de laserkliniek in Arnhem kunnen onze huidtherapeuten elk huid- en haartype behandelen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Service van Fine LaserClinic

U kunt dus altijd rekenen op een effectieve, persoonlijke behandeling in onze laserkliniek in Arnhem. Maar daarnaast profiteert u ook van onze uitstekende service:

  • Er wordt altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld.
  • Het is ook mogelijk om ‘s avonds of in het weekend een afspraak in te plannen.
  • U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of, bij sommige behandelingen, een gratis proefbehandeling.
  • We maken gebruik van de beste, veiligste technieken van het moment.
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek laserkliniek Arnhem

Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek in de laserkliniek in Arnhem van Fine LaserClinic. Bel hiervoor naar 026-2062147. Voor vragen over de behandelingen kunt u ons ook altijd via het contactformulier bereiken of een mail sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken