skip to Main Content

Laserontharing Arnhem

Laserontharing in Arnhem door Fine LaserClinic

Met een behandeling laserontharing in Arnhem bent u definitief af van ongewenste haargroei! Bij Fine LaserClinic werken we op een professionele, veilige en geheel pijnloze manier. Onze ervaren laserspecialisten voeren de behandeling laserontharing in Arnhem uit op alle huid- en haartypes. We nodigen u van harte uit voor een gratis proefbehandeling om de voordelen zelf te ontdekken! U kunt ook ‘s avonds of in het weekend een afspraak maken bij Fine LaserClinic voor laserontharing in Arnhem.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Laserbehandeling maakt scheren, waxen en epileren verleden tijd

Wanneer u het scheren, waxen en epileren helemaal zat bent, is laserontharing in Arnhem de ideale oplossing! Uw huid mag na een behandeling bij Fine LaserClinic weer gezien worden, wat vooral in de zomer erg prettig is. Met laserontharing worden de haren definitief verwijderd, en heeft u dus geen omkijken meer naar ongewenste haargroei. Wanneer u zich scheert haalt u enkel de oppervlakkige haren weg, wat betekent dat ze door blijven groeien. Door te waxen of epileren wordt de haargroei wel bij de wortel aangepakt. Hierdoor houdt u enkele weken een mooie gladde huid. Toch komen ook deze haren weer terug. Bovendien gaat het om een behoorlijk pijnlijke behandeling. Kiest u voor laserontharing in Arnhem, dan worden de haarzakjes definitief vernietigd met de laserstraal waardoor ze niet meer teruggroeien. Deze behandeling is bij Fine LaserClinic 100% pijnloos en we behandelen zowel grote als kleine oppervlakken.

Koelsysteem voor pijnloze behandeling

Een van de grootste voordelen van laserontharing in Arnhem door Fine LaserClinic is het feit dat het gaat om een volledig pijnloze behandeling. Wij werken met de GentleMax Pro laser die voorzien is van een speciaal koelsysteem. Dit koelt de huid voordat de laser op het haarzakje gericht wordt. U voelt zo vrijwel niets van de warmte van de laserstraal en de behandeling is helemaal pijnloos. Wij stellen de lasers handmatig af bij de behandeling laserontharing waardoor we alle huid- en haartypes kunnen behandelen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Service van Fine LaserClinic

Wanneer u laserontharing in Arnhem bij Fine LaserClinic laat uitvoeren, profiteert u van onze uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Gratis proefbehandeling laserontharing in Arnhem

Maak direct een afspraak voor een gratis proefbehandeling laserontharing in Arnhem door Fine LaserClinic en ontdek de voordelen van onze lasertechniek. Ook ‘s avonds en in het weekend bent u bij ons van harte welkom. Maak een afspraak via 026-2062147. Voor vragen kunt u ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken