skip to Main Content

Acne behandeling Amersfoort

Acne behandeling in Amersfoort door Fine LaserClinic

Bij Fine LaserClinic kunt u terecht voor een effectieve acne behandeling in Amersfoort. Als u last heeft van een onzuivere huid, pukkeltjes, mee-eters en/of puistjes, is onze acne behandeling in Amersfoort een uitstekende oplossing. We maken samen met u een doelgericht, persoonlijk behandelplan afgestemd op uw huidtype en de ernst van de acne. De acne behandeling voeren we in Amersfoort uit, maar ook thuis kunt u de behandeling met de juiste producten voortzetten. Wilt u meer weten over de acne behandeling in Amersfoort? Lees dan verder of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Behandelingen in de kliniek en thuis

Wanneer we met een acne behandeling in Amersfoort beginnen, maken we altijd eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. We vertellen meer over de behandelingen en maken, samen met u, een persoonlijk behandelplan. Om het maximale uit de acne behandeling in Amersfoort te halen, is het belangrijk om de behandeling thuis voort te zetten en de juiste producten te gebruiken. Die producten worden, net als de producten die we gebruiken voor de behandelingen die in de kliniek plaatsvinden, afgestemd op uw huidtype en de ernst van de acne.

De acne behandeling in de kliniek

De acne behandeling in Amersfoort in onze kliniek bestaat uit een reiniging en een dieptereiniging. We maken uw huid goed schoon. Eventueel worden puistjes, gerstekorrels en mee-eters ingeprikt. Dan brengen we een peeling aan. Dit is een vloeistof die de dode huidcellen verwijderd en overmatig talg oplost. Het kan zijn dat er schilfering ontstaat op de huid enkele dagen na de behandeling. Dit hoort gewoon bij het proces van huidvernieuwing. Na de peeling brengen we nog een kalmerend masker aan, en we sluiten de behandeling af met een verzorgende crème. Hoeveel acne behandelingen in Amersfoort precies nodig zijn, hangt helemaal af van de oorzaak en de ernst van de acne, en is voor iedereen anders.

Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Waarom u kiest voor Fine LaserClinic

Maak direct een afspraak voor de acne behandeling in Amersfoort door Fine LaserClinic, en u kunt rekenen op onze uitstekende service:

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  • Persoonlijk behandelplan
  • Behandeling met de beste producten, zowel in de kliniek als de producten voor thuis
  • De juiste behandeling voor alle huidtypes
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Wij heten u van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek over de acne behandeling in Amersfoort door Fine LaserClinic. Maak direct een afspraak via 033-2022647. Voor vragen kunt u altijd hier op de site het contactformulier invullen, of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken