skip to Main Content

Bikinilijn laseren Arnhem

Bikinilijn laseren in Arnhem door Fine Laser Clinic

Laat uw bikinilijn laseren in Arnhem door Fine Laser Clinic: een veilige, pijnloze manier om definitief af te zijn van ongewenste haargroei! Onze ervaren laserspecialisten kunnen de behandeling uitvoeren op alle huid- en haartype. Lees verder voor meer informatie Wij heten u ook graag van harte welkom voor een proefbehandeling bikinilijn laseren in Arnhem. Ook ‘s avonds en in het weekend kunt u bij Fine Laser Clinic in Arnhem een afspraak inplannen.

  • Definitief ontharen
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Minder behandelingen

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Nooit meer scheren of waxen!

Bent u het scheren en/of waxen van uw bikinilijn helemaal zat? Laat uw bikinilijn dan laseren in Arnhem, en u bent definitief af van ongewenste haargroei. Wanneer u uw bikinilijn scheert, haalt u alleen de oppervlakkige haren weg. Dit betekent dat ze direct weer doorgroeien. Bij het waxen wordt de haargroei wel bij de wortel aangepakt. Hierdoor kunt u enkele weken genieten van een gladde huid. Maar het waxen is een pijnlijke behandeling. Uw bikinilijn laseren in Arnhem is de uitkomst: een volledig pijnloze behandeling waarbij de haarzakjes met een laserstraal vernietigd worden. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haren terug groeien.

Pijnloos uw bikinilijn laten laseren

Een van de grote voordelen van een behandeling bikinilijn laseren in Arnhem door Fine Laser Clinic is dus dat we een pijnloze werkwijze hanteren. We werken met een geavanceerde, zeer veilige techniek: de GentleMax Pro laser. Dit apparaat koelt de huid met een speciaal koelsysteem. Hierna wordt de laser op het haarzakje gericht. U voelt hierbij vrijwel niets van de warmte van de laserstraal, en de behandeling is compleet pijnloos. Wanneer we een behandeling bikinilijn laseren in Arnhem uitvoeren, stellen onze specialisten de laser handmatig af. Hierdoor is het mogelijk om alle huid- en haartypen te behandelen.

Fine LaserClinic team

Service van Fine Laser Clinic

Wanneer u kiest voor een behandeling bikinilijn laseren in Arnhem door Fine Laser Clinic, profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Gratis proefbehandeling bikinilijn laseren in Arnhem

Neem contact op met Fine Laser Clinic en maak direct een afspraak voor een gratis proefbehandeling bikinilijn laseren in Arnhem! Maak direct een afspraak via 026-2062147. Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

4+1 GRATIS

Elke 5e behandeling gratis

Gratis proefbehandeling
Kosten*
Actieprijs**
Bikinilijn klein
€ 75,00
€ 299,00
Bikinilijn groot
€ 105,00
€ 419,00
Kosten*
Actieprijs**
Bikinilijn groot + oksels
€ 135,00
€ 540,00
Bikinilijn groot + oksels + armen
€ 275,00
€ 1.100,00
Bikinilijn groot + oksels + onder- of bovenbenen
€ 285,00
€ 1.140,00
Bikinilijn groot + oksels + gehele benen
€ 370,00
€ 1.480,00
Bikinilijn groot + oksels + navel
€ 170,00
€ 680,00
Bikinilijn groot + oksels + bilnaad
€ 170,00
€ 680,00

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken