skip to Main Content

BIKINILIJN LASEREN

Laat uw bikinilijn laseren bij Fine LaserClinic om voor altijd van ongewenste haartjes af te komen. Vraag een gratis intakegesprek met proefbehandeling aan om zelf te ervaren welk effect de laser heeft op uw haargroei. U hoeft nooit meer te scheren, epileren of harsen dankzij het blijvende resultaat van de laserontharing. Dankzij de kwaliteit van de laser bent u gemiddeld al in vier tot zes behandelingen klaar!

  • Definitief ontharen
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Minder behandelingen

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Fine Laser Clinic team

Definitief ontharen met de GentleMax Pro laser

Met laserontharing laat u de haartjes op uw bikinilijn definitief verwijderen. De GentleMax Pro laser vernietigt de haarzakjes, zodat er in het behandelde gebied geen haartjes meer kunnen groeien. Uw huid blijft daarom permanent glad. Door het innovatieve koelsysteem van de laser is de behandeling geheel pijnloos. Dat is ten opzichte van harsen of epileren dus een hele verbetering.

Laserontharing voor elk huid- en haartype

Omdat de GentleMax Pro een combinatie is van een nd:YAG-laser en een Alexandrite laser, is de ontharingsmethode geschikt voor elk huid- en haartype. Een nd:YAG-laser is namelijk geschikt voor de donkerdere huid en zwarte haren dankzij de hogere golflengte. Een Alexandrite laser is met een lagere golflengte daarentegen effectiever bij een lichtere huid en kan zelfs blonde haartjes laseren. De laserspecialist bepaalt de juiste behandeling voor uw huid- en haarsoort, zodat u altijd de meest effectieve behandeling krijgt.

4+1 GRATIS

Elke 5e behandeling gratis

Gratis proefbehandeling
Kosten*
Actieprijs**
Bikinilijn klein
€ 75,00
€ 299,00
Bikinilijn groot
€ 105,00
€ 419,00
Kosten*
Actieprijs**
Bikinilijn groot + oksels
€ 135,00
€ 540,00
Bikinilijn groot + oksels + armen
€ 275,00
€ 1.100,00
Bikinilijn groot + oksels + onder- of bovenbenen
€ 285,00
€ 1.140,00
Bikinilijn groot + oksels + gehele benen
€ 370,00
€ 1.480,00
Bikinilijn groot + oksels + navel
€ 170,00
€ 680,00
Bikinilijn groot + oksels + bilnaad
€ 170,00
€ 680,00

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort of Arnhem. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top