Bikinilijn laseren

Laat uw bikinilijn laseren bij Fine LaserClinic om voor altijd van ongewenste haartjes af te komen. Vraag een gratis intakegesprek met proefbehandeling aan om zelf te ervaren welk effect de laser heeft op uw haargroei. U hoeft nooit meer te scheren, epileren of harsen dankzij het blijvende resultaat van de laserontharing. Dankzij de kwaliteit van de laser bent u gemiddeld al in vier tot zes behandelingen klaar!

  • Gratis proefbehandeling: ervaar zelf het verschil
  • Definitief uw bikinilijn ontharen
  • Pijnloze behandeling dankzij laser met koelsysteem
  • Voordelige combipakketten voor laserontharing
  • Minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Van scheren kreeg ik altijd bultjes op mijn bikinilijn en daar was ik zo zat van. Daarom heb ik voor de zomer een afspraak gemaakt bij Fine Laser Clinic. Ook gelijk mijn oksels meegenomen. Nu hoef ik niet meer elke paar dagen te scheren en het resultaat is top!

Lisanne

Kosten bikinilijn laseren

U laat uw bikinilijn al laseren vanaf € 54,40 per behandeling. U heeft de keuze uit twee behandelingen voor definitieve ontharing: onder bikinilijn klein valt het gebied dat zichtbaar is wanneer u uw ondergoed aan heeft; bij bikinilijn groot laseren we het hele gebied rondom de schaamstreek.

Te behandelen gebied Kosten per behandeling Actieprijs: 4 + 1 gratis Direct afspraak maken
Bikinilijn klein € 75,00 € 299,00 Gratis proefbehandeling
Bikinilijn groot € 105,00 € 419,00 Gratis proefbehandeling

Combipakketten

Te behandelen gebied Kosten per behandeling Actieprijs: 4 + 1 gratis Direct afspraak maken
Bikinilijn groot + oksels € 120,00 € 479,00 Gratis proefbehandeling
Bikinilijn groot + oksels + armen € 260,00 € 1.039,00 Gratis proefbehandeling
Bikinilijn groot + oksels + onder- of bovenbenen € 270,00 € 1.079,00 Gratis proefbehandeling
Bikinilijn groot + oksels + gehele benen € 330,00 € 1.319,00 Gratis proefbehandeling
Bikinilijn groot + oksels + navel € 165,00 € 659,00 Gratis proefbehandeling
Bikinilijn groot + oksels + bilnaad € 165,00 € 659,00 Gratis proefbehandeling

Definitief ontharen met de GentleMax Pro laser

Met laserontharing laat u de haartjes op uw bikinilijn definitief verwijderen. De GentleMax Pro laser vernietigt de haarzakjes, zodat er in het behandelde gebied geen haartjes meer kunnen groeien. Uw huid blijft daarom permanent glad. Door het innovatieve koelsysteem van de laser is de behandeling geheel pijnloos. Dat is ten opzichte van harsen of epileren dus een hele verbetering.

Laserontharing voor elk huid- en haartype

Omdat de GentleMax Pro een combinatie is van een nd:YAG-laser en een Alexandrite laser, is de ontharingsmethode geschikt voor elk huid- en haartype. Een nd:YAG-laser is namelijk geschikt voor de donkerdere huid en zwarte haren dankzij de hogere golflengte. Een Alexandrite laser is met een lagere golflengte daarentegen effectiever bij een lichtere huid en kan zelfs blonde haartjes laseren. De laserspecialist bepaalt de juiste behandeling voor uw huid- en haarsoort, zodat u altijd de meest effectieve behandeling krijgt.

IN EEN WOORD SUPER! De dikke, donkere haren op mijn bikinilijn zijn helemaal weg. Ik zou het iedereen aanraden. Aardige behandelaar en goede behandeling.

Rilana

Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig

Bij Fine LaserClinic heeft u minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken dankzij de hoge kwaliteit van de laser. Elke laserbehandeling duurt 10 minuten tot een uur, afhankelijk van de grootte van het gebied. Tussen de afspraken zit telkens zes tot acht weken, omdat niet alle haartjes zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden. Daarom bestaat laserontharing uit meerdere behandelingen, zodat we alle haren op uw bikinilijn definitief kunnen verwijderen.

Contact opnemen

Bij vragen over het laseren van uw bikinilijn neemt u contact met ons op. U kunt ook een gratis intakegesprek met proefbehandeling aanvragen.

Maak een afspraak