Definitief ontharen

Uw ongewenste haartjes laat u definitief verwijderen bij Fine LaserClinic: vraag direct een gratis proefbehandeling aan om zelf het resultaat van onze krachtige laser te ervaren. Na de behandeling hoeft u zich niet meer te scheren, epileren of te harsen. Onze definitief ontharen methode is geschikt voor mannen en vrouwen, zowel bij ongewenste, vervelende haartjes als bij (ernstige) overbeharing. Laat uw benen, bikinilijn, oksels of gelaat behandelen met de geavanceerde GentleMax Pro.

 • Effectieve ontharingsmethode: Dubbele laser
 • Volledig pijnloze behandeling dankzij verkoelend systeem
 • Veilig & definitief ontharen met de GentleMax Pro laser
 • Geschikt voor o.a. benen, billen, bikinilijn en gezicht
 • Klanten vanuit heel Nederland en België
 • Uniek behandelprotocol

Bel Fine LaserClinic in Amersfoort 033 202 2647 of in Arnhem 026 206 2147 voor een gratis proefbehandeling of maak direct een afspraak via de website.

“Door de donkere haren op mijn gezicht zag je stoppels altijd gelijk. Ik scheerde het altijd, maar moest het bijna dagelijks doen. Na vier behandelingen bij Fine Laser Clinic zijn de haren definitief verdwenen!”

Silke

Kosten definitief ontharen

Tijdens een intakegesprek leggen wij u alles uit. Dit eerste adviesgesprek is inclusief gratis proefbehandeling, zodat u zelf de resultaten van onze behandeling kunt ervaren. De proefbehandeling duurt circa 15 minuten. Bij Fine LaserClinic kunt u voor altijd van uw ongewenste haartjes af komen vanaf € 20,- per behandeling. Gemiddeld heeft u zes behandelingen nodig om van uw ongewenste haartjes af te komen. Bij andere klinieken heeft u soms tot bijna twee keer zoveel behandelingen nodig. Hieronder vindt u enkele van onze prijzen.

Prijzen populaire behandelingen bij vrouwen

Vrouwen kiezen vaak voor een behandeling om af te zijn van het vervelende en tijdrovende scheren, epileren of harsen. Ook laten veel vrouwen met ongewenste haartjes in het gelaat zich behandelen bij Fine LaserClinic.

Te behandelen gebied Kosten per behandeling Actieprijs: 4 + 1 behandeling gratis Direct afspraak maken
Oksels € 25,00 € 99,00 Gratis proefbehandeling
Oksels, bikinilijn en bilnaad € 165,00 € 659,00 Gratis proefbehandeling
Oksels, bikinilijn en gehele benen € 330,00 € 1.319,00 Gratis proefbehandeling
Gelaat € 110,00 € 439,00 Gratis proefbehandeling

Prijzen veel voorkomende behandelingen bij mannen

Ook mannen weten Fine LaserClinic goed te vinden. Bij mannen is (ernstige) overbeharing vaak een reden om te kiezen voor onze behandeling. Ook behandelen wij regelmatig mannen met scheerirritaties in de hals en nek.

Te behandelen gebied Kosten per behandeling Actieprijs: 4 + 1 behandeling gratis Direct afspraak maken
Buik en borst € 250,00 € 999,00 Gratis proefbehandeling
Bovenrug en schouders € 190,00 € 759,00 Gratis proefbehandeling
Wangen € 50,00 € 199,00 Gratis proefbehandeling
Hals € 65,00 € 259,00 Gratis proefbehandeling

Vergoeding van de behandeling

Wanneer u zich definitief wilt laten ontharen, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. U dient hiervoor wel een aanvullende verzekering te hebben die definitief ontharen vergoedt. Daarnaast dient u een verwijzing te hebben van uw huisarts. Voor meer informatie over de vergoeding van laserontharing neemt u contact op met uw zorgverzekeraar.

“Supergoede kliniek! De behandeling doet helemaal geen pijn, maar heeft wel het gewenste resultaat.”

Ariane

Definitief ontharen met behulp van de GentleMax Pro

Om u comfortabel en pijnloos te kunnen ontharen, werkt Fine LaserClinic met een nieuw type laser: de GentleMax Pro van Syneron Candela. Dankzij de innovatieve lasertechnieken en ons unieke behandelprotocol heeft u minder behandelingen nodig. Ons apparaat is een combinatie van twee typen lasers: de Alexandrite laser voor lichte huidtypes en de nd:YAG-laser voor donkere huidtypes. Daarom kunnen we ieder huid- of haartype behandelen met de GentleMax Pro.

Waarom de GentleMax Pro laser?

 • Veilig haar verwijderen voor alle haar- en huidtypes
 • Efficiënte technologie, dus minder behandelingen nodig
 • Pijnloos ontharen dankzij het innovatieve Dynamic Cooling Device
 • Krachtige lasers, dus snellere behandeling
 • De haren blijven permanent weg, uw huid blijft glad

Werking en resultaten van laserontharing

In de onderstaande video ziet u hoe een behandeling verloopt en welk resultaat het heeft. U krijgt eerst een speciale bril op om uw ogen te beschermen. Onze laserspecialiste zet de laser op uw huid, waarna een flits volgt. Het pigment in de haarzakjes neemt dit licht op en zet het om in warmte. Zo wordt het haarzakje vernietigd. De GentleMax Pro is voorzien van een koelsysteem dat uw huid koelt voorafgaand aan de flits, zodat de behandeling niet pijnlijk is. Het resultaat van de behandeling is na zo’n twee weken al zichtbaar.

Voor en na de behandeling

U dient het te behandelen gebied vóór de behandeling te scheren. We raden u af om gedurende de behandeling in de zon of onder de zonnebank te gaan. Dit kan er namelijk voor zorgen dat u meer behandelingen nodig heeft. Wij raden af het behandelde gebied te epileren of te harsen tussen de behandelingen, uiteraard mag u zich wel scheren.

“Ik stoorde me zo aan mijn gezichtsbeharing. Gelukkig kon ik bij Fine LaserClinic terecht. De behandeling werd zelfs vergoed!”

Sharon

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig vragen over definitief ontharen met de GentleMax Pro laser. Hieronder vindt u de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen. Bekijk meer veelgestelde vragen.

Hoelang duurt de behandeling?

Een behandeling duurt over het algemeen zo’n 10 tot 60 minuten. De duur is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld heeft u vijf à zes behandelingen nodig om van uw ongewenste haartjes af te komen. Ieder mens is verschillend, dus ook ieder huid- of haartype. Vijf tot zes behandelingen is een gemiddeld getal. Het kan in extreme gevallen voorkomen dat iemand veel meer behandelingen nodig heeft, maar het komt ook voor dat mensen veel eerder klaar zijn. Tijdens het intakegesprek bekijken we uw huid- en haartype. Vervolgens krijgt u een eerlijk advies in de vorm van een behandelplan. Wanneer u de adviezen in het behandelplan niet opvolgt en bijvoorbeeld wel onder de zonnebank gaat, is er een gerede kans dat u meer behandelingen nodig heeft.

Is definitief ontharen pijnlijk?

Nee, bij Fine LaserClinic is een behandeling niet pijnlijk. In onze laserkliniek in Amersfoort en Arnhem werken we namelijk met de geavanceerde GentleMax Pro. Het ingebouwde koelsysteem bereidt uw huid voor op de hitte van de laser en zorgt ervoor dat u geen pijn ervaart tijdens de behandeling. Bij andere klinieken kan de behandeling pijnlijk zijn door het ontbreken van een koelsysteem of door gebruik te maken van verouderde technieken. Hoe een behandeling voelt, kunt u het best zelf ervaren in een intakegesprek met gratis proefbehandeling. Lees meer over ons pijnloos ontharen.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

De laser vernietigt de haarzakjes van de haren die in de groeifase zitten. De groeicyclus bedraagt zo’n zes tot acht weken. Zes tot acht weken na de eerste behandeling zitten de haren dus weer in de groeifase en dan kan de volgende behandeling plaatsvinden. Voor het gelaat is deze periode iets korter, namelijk vier à vijf weken. In ons behandelplan wordt benadrukt dat het belangrijk is om behandelafspraken na te komen. Wanneer u zich niet houdt aan de periode tussen de behandelingen, bestaat het risico dat u meer behandelingen nodig heeft. Enkel de haartjes die in de actieve groeifase zitten, worden definitief verwijderd.

Kan ik gelaserd worden terwijl ik zwanger ben?

Wij raden af om tijdens de zwangerschap een laserbehandeling te ondergaan. Door hormonale schommelingen kunnen we niet garanderen dat uw behandeling het gewenste effect heeft. Omdat resultaat en veiligheid voor ons voorop staan, behandelen wij in principe niet tijdens uw zwangerschap.

Kan ik onder de zonnebank tussen de behandelingen door?

Ja, ook een gebruinde huid kan behandeld worden met onze laser. Dit komt door de geavanceerde technologie. Wij raden aan om tussen de behandelingen door de zon en de zonnebank zoveel mogelijk te vermijden voor het allerbeste resultaat. Wil je heel graag onder de zonnebank of ben je van plan veel in de zon te gaan, bespreek dit dan met onze laserspecialiste.

Geeft Fine LaserClinic garanties?

Omdat ieder mens uniek is en ieder lichaam anders reageert op de behandeling, kunnen we geen garantie geven op hoe snel je van je ongewenste haartjes af bent. Bij Fine LaserClinic heeft u de garantie dat u veilig behandeld wordt en een eerlijk advies krijgt over uw behandeling.

Afspraak maken

Bel Fine LaserClinic in Amersfoort of Arnhem, of maak via de online agenda een afspraak voor een gratis proefbehandeling. Wij voorzien u graag van een eerlijk en transparant advies voor de behandeling.

Bel 033 202 2647 Bel 026 206 2147 Gratis proefbehandeling

Maak een afspraak