Pijnloos & comfortabel ontharen: De BIOS Square Epil

Pijnloos & Comfortabel ontharen
Wanneer u zich niet meer wilt scheren, epileren of waxen, kunt u bij Fine LaserClinic een afspraak maken voor een persoonlijk intakegesprek. Om op een prettige manier kennis te maken met ons state-of-the-art laserapparaat krijgt u altijd een gratis proefbehandeling bij uw intake.

Tijdens deze proefbehandeling leggen wij u uit wat u precies kunt verwachten, hoe het ontharen met de BIOS Square Epil werkt en wat het verschil is tussen dit apparaat en andere apparaten. U kunt hier rechts klikken op ‘gratis proefbehandeling’ om een afspraak te maken.

Omdat Fine LaserClinic werkt met de nieuwste apparatuur en verfijnde technieken, bent u bij Fine LaserClinic in minder behandelingen klaar dan bij een andere kliniek. Fine kan dit garanderen, omdat wij op dit moment de enige particuliere kliniek in Nederland zijn die gebruik maakt van de BIOS Square Epil. Bij Fine LaserClinic bent u in gemiddeld 4 tot 6 behandelingen klaar.

De BIOS Square Epil
’s werelds beste lasertechnologieën in één apparaat!

Fine LaserClinic is de eerste en enige kliniek in Nederland die gebruik maakt van de BIOS Square Epil. Door te kiezen voor Fine LaserClinic, kiest u voor een unieke behandelmethode en een volledig pijnloze ervaring.

Door het gebruik van de BIOS Square Epil, welke gebruik maakt van de twee krachtigste lasers, gecombineerd in één apparaat, kunnen wij een effectievere behandeling garanderen dan bij onze concurrenten.
Daarnaast is het zo dat Fine LaserClinic de enige kliniek in Nederland is die gekoeld kan ontharen zonder het gebruik van koelingsgel.

Technische informatie BIOS Square Epil
De Bios Square Epil is het eerste apparaat ter wereld dat met haar laser een vierkant gebied behandelt. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van een behandeling op een rond gebied.

Belangrijkste voordelen van een vierkante vorm lasergebied:

  • Hele gebied in één keer
    Ronde spot-technologie laat onbehandelde delen over. Deze moeten later voor een tweede keer behandeld worden, wat dus verspilling van tijd en geld betekent.
  • Geen overlap
    Bij ronde spot-technologie worden gebieden twee keer geraakt, waardoor de huid kan verbranden.
  • Baard optie
    De ronde spot-technologie is de eerste en enige oplossing waarmee de contouren van de baardlijn gevolgd kunnen worden.

BIOS Square Epil

Maak een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling

Wilt u zich nooit meer hoeven te scheren, epileren of waxen? Dan bent u bij Fine LaserClinic op het juiste adres! Fine LaserClinic is gespecialiseerd in het pijnloos en definitief ontharen met behulp van het meest geavanceerde laserapparaat, de BIOS Square Epil. De gratis proefbehandeling bij Fine LaserClinic duurt niet langer dan vijftien minuten en zal bestaan uit een demonstratie op uw eigen huid van de 100% pijnloze ontharing met de BIOS Square Epil.

GRATIS proefbehandeling?


Wilt u zelf ervaren hoe het is om pijnloos
van uw ongewenste beharing af te komen?

MAAK EEN AFSPRAAK

GRATIS proefbehandeling