skip to Main Content

Gezicht laseren Arnhem

Gezicht laseren in Arnhem door Fine LaserClinic

Laat uw gezicht laseren in Arnhem door Fine LaserClinic: een veilige en pijnloze manier van definitieve ontharing! De professionele laserspecialisten maken gebruik van geavanceerde apparatuur waardoor we alle huid- en haartypes kunnen behandelen. Wilt u meer informatie over de behandeling gezicht laseren in Arnhem? Lees dan verder, of neem direct contact met ons op! Wij vertellen graag meer en voeren bovendien een gratis proefbehandeling uit. U bent ook ‘s avonds en in het weekend welkom bij Fine LaserClinic in Arnhem.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Epileren en waxen zijn verleden tijd!

Bent u het epileren en waxen van de ongewenste haartjes in uw gezicht helemaal zat? Dan is uw gezicht laseren in Arnhem de uitkomst! Uw huid mag altijd gezien worden, want u bent definitief af van die vervelende haartjes. U heeft er helemaal geen omkijken meer naar. Bij het waxen of epileren worden de haartjes bij de haarwortel aangepakt. Hierdoor blijft de huid langer glad dan bij scheren, maar na enkele weken groeien ze toch weer terug. Bovendien is een groot nadeel dat epileren en waxen alles behalve pijnloos is. Laat uw gezicht laseren in Arnhem, en de haartjes zijn definitief weg. De haarzakjes worden namelijk met de laserstraal vernietigd. Hierdoor kunnen de haren niet terug groeien. Bovendien is onze manier van werken helemaal pijnloos.

Gezicht pijnloos laseren

Bij Fine LaserClinic gebruiken we altijd de beste, veiligste en meest geavanceerde apparatuur wanneer we een behandeling gezicht laseren in Arnhem uitvoeren. We gebruiken de GentleMax Pro laser. Dit is een apparaat uitgerust met een speciaal koelsysteem. Hiermee wordt de huid eerst gekoeld. Vervolgens wordt de laser op het haarzakje gericht. U voelt de warmte van de laserstraal nagenoeg niet, en de behandeling doet geen pijn. Onze laserspecialist stelt de laser handmatig af, waardoor we elk huid- en haartype kunnen behandelen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

De service van Fine LaserClinic

Maak ook een afspraak voor een behandeling gezicht laseren in Arnhem bij Fine LaserClinic. U kunt altijd rekenen op onze uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Gratis proefbehandeling gezicht laseren in Arnhem

Maak direct een afspraak voor een gratis proefbehandeling gezicht laseren in Arnhem bij Fine LaserClinic. Dat kan ook ‘s avonds of in het weekend. Maak een afspraak via 026-2062147. Voor vragen kunt u hier op de site het contactformulier invullen of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

4+1 GRATIS

Elke 5e behandeling gratis

Gratis proefbehandeling
Kosten*
Actieprijs**
Bovenlip
€ 45,00
€ 190,00
Kin
€ 45,00
€ 180,00
Bakkebaard
€ 45,00
€ 180,00
Gelaat
€ 110,00
€ 440,00
Hals
€ 80,00
€ 320,00
Kosten*
Actieprijs**
Bovenlip
€ 50,00
€ 200,00
Kin
€ 50,00
€ 200,00
Gelaat
€ 120,00
€ 480,00
Hals
€ 90,00
€ 360,00
Wangen
€ 50,00
€ 1.200,00

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken