skip to Main Content

Huidkliniek Amsterdam

FineLaser Clinic – Huidkliniek Amsterdam

Bent u in de regio Amsterdam op zoek naar een effectieve en veilige huidkliniek voor één of meerdere pijnloze huidbehandelingen? Dan komt u naar Fine LaserClinic. Wij maken als huidkliniek namelijk gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Met de GentleMax Pro ontharen we bijvoorbeeld elk gebied definitief en pijnloos en met de Fotona Starwalker verwijderen we tatoeages en permanente make-up vrijwel zonder kleurresten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Voordelen van onze huidkliniek

Kiest u in de omgeving Amsterdam voor onze huidkliniek? Dat is een goede keuze! Bij ons rekent u namelijk op de volgende voordelen:

  • 100% zonder pijn ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • ‘S avonds en op zaterdag open
  • Geschikt voor alle huid- en haartypes
  • Ervaren laserspecialisten

 

Definitieve Laserontharing

Door middel van een laserontharing door onze huidkliniek heeft u in Amsterdam geen omkijken meer naar ongewenste haargroei. Vooral tijdens de zomerdagen is het uiteraard heerlijk om zorgeloos uw huid te kunnen tonen. De laserbehandeling van onze huidkliniek is 100% pijnloos en volledig veilig. Omdat we onze lasers handmatig afstellen kunnen we elk huidtype te behandelen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Huidverbetering

Wilt u in Amsterdam en omgeving (preventief) werken aan algehele huidverbetering? Heeft u een huidprobleem of wilt u weten welke producten geschikt zijn voor uw huid? U kunt in onze huidkliniek terecht voor onder andere een acne behandeling, een pigment behandeling, een litteken behandeling, een behandeling tegen huidveroudering en skinpen.

Permanente make-up verwijderen

Wilt u in Amsterdam van uw permanente make-up af? Laat uw permanente wenkbrauwen en lipliner veilig, snel en pijnloos weghalen in onze huidkliniek. Onze NVH-gecertificeerde therapeuten hebben jarenlange ervaring met het weghalen van verkleurde en/of verkeerd aangebrachte permanente make-up.

Tattoo verwijderen

Een tattoo heeft natuurlijk heel veel betekenis. Waar het weghalen van een tattoo in het verleden een pijnlijk proces was, is dat tegenwoordig gelukkig niet meer het geval. In Amsterdam en omgeving laat u bij onze huidkliniek uw tattoo pijnloos en zonder littekens verwijderen. Onze volledig veilige methode is geschikt voor elk huidtype.

Gratis intakegesprek bij huidkliniek in Amsterdam

Bent u rond Amsterdam op zoek naar een goede, veilige en pijnloze huidbehandeling? Neem dan vandaag nog contact op met Fine LaserClinic voor een gratis intakegesprek. U bereikt ons telefonisch via 020 – 2445927. en via mail op info@finelaserclinic.nl. Onze ervaren experts staan klaar om u te helpen.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken