skip to Main Content

Laserbehandeling Amsterdam

Fine LaserClinic | Laserbehandeling Amsterdam

Woont u in Amsterdam en bent u op zoek naar een effectieve en veilige laserbehandeling? Maak dan een afspraak bij de professionals van Fine LaserClinic. Onze professionals maken namelijk gebruik van de meest geavanceerde apparatuur voor elke laserbehandeling. Met de GentleMax Pro ontharen we elk gebied definitief en pijnloos en met de Fotona Starwalker verwijderen we tatoeages en permanente make-up vrijwel zonder kleurresten. Neem gerust contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Laserbehandeling tegen haargroei

Door middel van een laserbehandeling bij ons heeft u in Amsterdam geen omkijken meer naar ongewenste haargroei. Vooral in de zomer is het natuurlijk prettig om zorgeloos uw huid te kunnen tonen. De laserbehandeling van onze professionals is volledig pijnloos en bijzonder veilig. Omdat we onze lasers handmatig afstellen kunnen we elk huidtype behandelen.

Permanente make-up verwijderen

Woont u in de regio Amsterdam en wilt u van uw permanente make-up af? Laat uw permanente wenkbrauwen en lipliner veilig, snel en pijnloos verwijderen met een laserbehandeling van Fine LaserClinic. Onze NVH-gecertificeerde professionals hebben vele jaren ervaring met het verwijderen van verkleurde en/of verkeerd aangebrachte permanente make-up.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Tattoo verwijderen

Een tattoo heeft veel betekenis, dat begrijpen we als geen ander. Waar het laten weghalen van een tattoo vroeger een pijnlijk proces was, is dat tegenwoordig gelukkig niet meer het geval. In Amsterdam laat u door middel van onze laserbehandeling uw tattoo pijnloos en zonder littekens verwijderen. Onze compleet veilige methode is geschikt voor elk huidtype.

Huidverbetering

Wilt u in Amsterdam (preventief) werken aan algehele huidverbetering? Heeft u een huidprobleem of wilt u weten welke producten geschikt zijn voor uw huid? U kunt in onze kliniek terecht voor een acne behandeling, een pigment behandeling, een litteken behandeling, een behandeling tegen huidveroudering en skinpen. U komt dus niet alleen voor een laserbehandeling naar ons.

Onze laserbehandeling: voordelen

Wilt u in Amsterdam bij ons een laserbehandeling ondergaan? Dat is slim gekozen van u! Bij ons geniet u namelijk van de volgende voordelen:

  • Laserbehandeling 100% zonder pijn
  • Gratis proefbehandeling
  • ‘S avonds en op zaterdag open
  • Geschikt voor alle huid- en haartypes
  • Ervaren laserspecialisten

 

Neem contact op met FineLaserClinic

Bent u in Amsterdam op zoek naar een goede, veilige en pijnloze laserbehandeling? Wilt u in de zomer ook uw stralend gladde huid kunnen tonen? Neem dan vandaag nog contact op met Fine LaserClinic voor een gratis intakegesprek. U bereikt ons telefonisch via 020 – 2445927 en via e-mail op info@finelaserclinic.nl. Onze ervaren professionals staan voor u klaar.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken