skip to Main Content

Laserbehandeling Arnhem

Laserbehandeling in Arnhem door Fine LaserClinic

Een laserbehandeling in Arnhem uit laten voeren? Voor definitieve ontharing op een veilige, pijnloze manier, bent u bij Fine LaserClinic aan het juiste adres! Wij rekenen definitief af met ongewenste haargroei. We werken met professionele, geavanceerde apparatuur om een pijnloze behandeling te garanderen. Ontdek het zelf tijdens een gratis proefbehandeling in onze kliniek. Voor meer informatie over laserbehandeling in Arnhem door Fine LaserClinic leest u verder, of neemt u direct contact op.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Nooit meer scheren, waxen of epileren

Een laserbehandeling in Arnhem door Fine LaserClinic betekent dat u zich nooit meer hoeft te scheren, waxen of epileren! De laserbehandeling is de ideale manier van definitieve ontharing: u geniet van een gladde huid zonder enige pijn. U heeft geen last meer van ongewenste haargroei en uw huid mag weer gezien worden. Omdat bij het scheren alleen oppervlakkige haartjes weggehaald worden, groeien ze snel weer terug. Waxen of epileren pakt de haargroei wel bij de wortel aan, maar na enkele weken moet de behandeling weer herhaald worden. En hij is alles behalve pijnloos. Bij een laserbehandeling in Arnhem wordt het haarzakje definitief verwijderd met een laserstraal, waardoor het haar niet meer terug kan groeien. Deze methode is 100% pijnloos en kan op grote en kleine oppervlakken toegepast worden.

Pijnloze behandeling door koelsysteem

Een van de grootste voordelen van een laserbehandeling in Arnhem door Fine LaserClinic is het feit dat de behandeling helemaal pijnloos is. Dat komt omdat onze laserspecialisten de GentleMax Pro laser gebruiken, die voorzien is van een koelsysteem. De huid wordt gekoeld voor de laser op het haarzakje gericht wordt. U voelt vrijwel niets van de warmte van de laser en de behandeling is volledig pijnloos. Onze specialisten stellen de laser handmatig af zodat we alle huid- en haartypes kunnen behandelen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Service bij laserbehandeling in Arnhem

Laat een laserbehandeling in Arnhem uitvoeren door Fine LaserClinic en profiteer van onze uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Afspraak maken voor gratis proefbehandeling

Wilt u de voordelen van een laserbehandeling in Arnhem zelf ontdekken? Maak dan direct een afspraak voor een gratis proefbehandeling bij Fine LaserClinic. Ook ‘s avonds en in het weekend bent u bij ons van harte welkom. U maakt een afspraak via 026-2062147. Heeft u nog verdere vragen? Vul dan het contactformulier hier op de site in of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken