skip to Main Content

Laserontharing Amersfoort

Laserontharing in Amersfoort door Fine LaserClinic

De behandeling laserontharing in Amersfoort door Fine LaserClinic zorgt ervoor dat u definitief af bent van ongewenste haargroei! Wij werken met professionele, geavanceerde apparatuur waarmee we een volledig pijnloze behandeling kunnen garanderen. Onze ervaren laserspecialisten kunnen de behandeling laserontharing in Amersfoort op alle huid- en haartypes uitvoeren. U bent van harte welkom voor een gratis proefbehandeling. Zo kunt u de voordelen zelf ontdekken. Ook ‘s avonds en in het weekend kunt u bij Fine LaserClinic een afspraak maken voor laserontharing in Amersfoort.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Scheren, waxen en epileren zijn niet meer nodig


Bent u het scheren, waxen en epileren helemaal zat? Dan hebben wij goed nieuws! Bij Fine LaserClinic kunt u terecht voor laserontharing in Amersfoort. Dit is een manier om haren definitief te verwijderen. U heeft geen omkijken meer naar ongewenste haargroei, en uw huid mag weer gezien worden! Bij het scheren haalt u enkel de oppervlakkige haren weg. Daarom groeien ze snel weer terug. Waxen en epileren pakt de haargroei wel bij de wortel aan waardoor de huid enkele weken glad blijft, maar ook hierbij groeien de haartjes uiteindelijk weer terug. Bovendien is de behandeling alles behalve pijnloos. Door te kiezen voor laserontharing in Amersfoort, bent u definitief van de haartjes af. We vernietigen de haarzakjes definitief met een laserstraal. Hierdoor kunnen ze niet meer teruggroeien. De behandeling is 100% pijnloos en kan toegepast worden op grote en kleine oppervlakken.

Koelsysteem zorgt voor pijnloze ontharing

Een van de grootste voordelen van laserontharing in Amersfoort is het feit dat de behandeling helemaal pijnloos is. Het apparaat dat we gebruiken is de GentleMax Pro laser. Dit apparaat is voorzien van een speciaal koelsysteem. De huid wordt gekoeld voordat de laser op het haarzakje gericht wordt. Op die manier voelt u vrijwel niets van de warmte van de laser en het maakt de behandeling volledig pijnloos. De lasers worden handmatig afgesteld waardoor laserontharing voor alle huid- en haartypes mogelijk is.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Kies voor onze uitstekende service

Bij een behandeling laserontharing in Amersfoort door Fine LaserClinic kunt u altijd rekenen op uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Gratis proefbehandeling laserontharing in Amersfoort

Maak direct een afspraak voor een gratis proefbehandeling laserontharing in Amersfoort door Fine LaserClinic, en ervoor de voordelen van onze lasertechniek zelf! Een afspraak maken kan via 033-2022647. Voor verdere vragen kunt u ook het contactformulier hier op de site invullen of een mail sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken