skip to Main Content

Laserontharing Amsterdam

Fine LaserClinic: Laserontharing Amsterdam

Bent u die ongewenste haargroei ook zo beu? Maak dan een afspraak voor een definitieve laserontharing bij Fine LaserClinic in Amsterdam. Onze experts maken namelijk gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Met de GentleMax Pro ontharen we elk gebied definitief en pijnloos. Zo loopt u binnenkort weer rond in Amsterdam met een stralend gladde huid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Definitieve Laserontharing

Met de definitieve laserontharing door onze experts heeft u in Amsterdam geen omkijken meer naar ongewenste haargroei. Vooral tijdens de zomerdagen is het natuurlijk heerlijk om zorgeloos uw huid te kunnen tonen. De laserbehandeling van onze laserkliniek is 100% pijnloos en volledig veilig. Omdat we onze lasers handmatig afstellen zijn we in staat elk huidtype te behandelen.

Nooit meer scheren

Als u zich scheert, haalt u enkel en alleen oppervlakkig haren weg. Hierdoor blijven haren groeien op plekken waar u ze liever niet heeft. Door middel van een definitieve laserontharing in Amsterdam, bent u straks 100% van deze haren af. Door middel van een laserstraal worden haartjes vernietigd en groeien ze niet meer terug.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Pijnloos

Bij Fine LaserClinic in Amsterdam werken we met de GenteleMax Pro en een speciaal koelsysteem. Hiermee koelen we eerst uw huid voordat we de laser op het haarzakje richten. Hiermee is onze ontharing nagenoeg pijnloos en merkt u er vrijwel niks van. Dat maakt het ook nog eens prettiger dan dat eeuwige waxen, scheren en epileren.

Huidverbetering

Wilt u in Amsterdam (preventief) werken aan algehele huidverbetering? Heeft u een huidprobleem of wilt u weten welke producten geschikt zijn voor uw huid? U kiest voor onze laserkliniek voor een laserontharing, een acne behandeling, een pigment behandeling, een litteken behandeling, een behandeling tegen huidveroudering en skinpen.

Voordelen van onze laserontharing

Gaat u in Amsterdam voor een laserontharing bij Fine LaserClinic? Dat is een slimme keuze! Bij ons geniet u namelijk van de volgende voordelen:

  • 100% zonder pijn ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • ‘S avonds en op zaterdag open
  • Geschikt voor alle huid- en haartypes
  • Ervaren laserspecialisten

 

Neem contact op met FineLaserClinic

Bent u die ongewenste haargroei beu? Wilt u gaan voor een pijnloze ontharing in Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact op met Fine LaserClinic voor een gratis intakegesprek. U bereikt ons telefonisch via 020 – 2445927 en via mail op info@finelaserclinic.nl. Onze ervaren professionals staan voor u klaar.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken