skip to Main Content

Littekens verwijderen Amersfoort

Litteken behandeling Amersfoort

Wilt u littekens laten verwijderen in Amersfoort? Kies dan voor een effectieve litteken behandeling door Fine LaserClinic. Door bijvoorbeeld een ongeval of acne kan het zijn dat u last heeft van storende littekens in het gezicht of op het lichaam. Wij stellen een persoonlijk behandelplan met u samen en gebruiken de beste producten voor een effectieve litteken behandeling in Amersfoort. Die bestaat, naast sessies in de kliniek, ook uit thuisbehandeling met de juiste producten. Meer weten over littekens verwijderen in Amersfoort? Lees verder of neem direct contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kan ook ‘s avonds of in het weekend.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Persoonlijk behandelplan voor littekens verwijderen

Voor een litteken behandeling in Amersfoort voor (acne) littekens in uw gezicht of op het lichaam, kunt u terecht bij Fine LaserClinic. Wij stellen, na een (gratis) intake, samen met u een persoonlijk behandelplan op. We kijken naar de beste manier om littekens te verwijderen voor uw situatie. Dit is onder andere afhankelijk van het soort litteken, de diepte en het gewenste resultaat.

TCA peeling

Een vorm van litteken behandeling die we in Amersfoort uitvoeren is de TCA peeling. Dit is een uitstekende behandelmethode voor oppervlakkige littekens. Een TCA (Tricloorazijnzuur) peeling wordt aangebracht op de huid. De vloeistof zorgt dat het huidvernieuwingsproces gestimuleerd wordt. Omdat er nieuwe collageen en elastine aangemaakt worden, zullen de scherpe randen van de (acne) littekens verminderen. Naast de litteken behandeling in Amersfoort in de kliniek, maakt u ook thuis gebruik van de producten van Mesoestetic voor het beste resultaat. Die stemmen we af op uw huid.

Skinpen (microneedling)

Littekens verwijderen in Amersfoort doen we ook door middel van Skinpen microneedling. Dit houdt in dat onze specialist met steriele naaldjes kleine openingen maakt in de huid. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd en worden nieuwe collageen en elastine aangemaakt. De huid wordt voller, littekens verminderen en de huidteint wordt geëgaliseerd. Deze methode voor litteken behandeling in Amersfoort heeft een korte hersteltijd en indrukwekkende resultaten.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Uitstekende service van Fine LaserClinic

Wanneer u een afspraak maakt voor de litteken behandeling Amersfoort door Fine LaserClinic, kunt u rekenen op onze uitstekende service:

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Effectief persoonlijk behandelplan dat op uw situatie afgestemd wordt
  • Behandeling met de beste producten, zowel in de kliniek als de producten voor thuis
  • De juiste behandeling voor alle huidtypes
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek littekens verwijderen in Amersfoort

Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek voor littekens verwijderen in Amersfoort. Dat kan ook ‘s avonds of in het weekend. Bel hiervoor 033-2022647. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen via het contactformulier hier op de site of door een mail te sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken