skip to Main Content

Littekens verwijderen Arnhem

Litteken behandeling in Arnhem door Fine LaserClinic

Wilt u uw littekens verwijderen in Arnhem? Dan kunt u terecht bij Fine LaserClinic. Het kan zijn dat u, bijvoorbeeld door een ongeval of door acne, last heeft van storende littekens in uw gezicht of op het lichaam. Dan kunt u door Fine LaserClinic een litteken behandeling laten uitvoeren. Wij stellen een persoonlijk behandelplan met u op voor een effectieve litteken behandeling. Die bestaat uit sessies in de kliniek, maar ook uit thuisbehandeling met de juiste producten. Meer weten over littekens verwijderen in Arnhem? Lees dan verder of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dat kan ook ‘s avonds of in het weekend.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Persoonlijk behandelplan voor littekens verwijderen

Bij Fine LaserClinic kunt u terecht voor een litteken behandeling in Arnhem voor zowel littekens op het lichaam als in het gezicht. Na de (gratis) intake stellen we een persoonlijk behandelplan op. Er wordt gekeken welke manier om de littekens te verwijderen voor uw situatie het meest geschikt is. Dit is onder andere afhankelijk van het soort litteken, de diepte en het gewenste resultaat.

TCA peeling

We kunnen de littekens verwijderen in Arnhem door middel van TCA peeling. Dit is zeer geschikt voor het behandelen van oppervlakkige littekens. Een TCA (Tricloorazijnzuur) peeling wordt aangebracht op de huid. De vloeistof zorgt dat het huidvernieuwingsproces wordt gestimuleerd. Nieuw collageen en elastine worden aangemaakt en de scherpe randen van de (acne) littekens worden verminderd. Een litteken behandeling in Arnhem door middel van TCA peeling gaat gepaard met het gebruik van de producten van Mesoestetic thuis. Die worden afgestemd op uw huid.

Skinpen (medisch microneedling)

Een andere manier van litteken behandeling in Arnhem die we bij Fine LaserClinic uitvoeren, is Skinpen microneedling. We maken met steriele naaldjes kleine openingen in de huid. Het natuurlijke herstelproces wordt geactiveerd en nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Hierdoor wordt de huid voller en steviger, worden de littekens verminderd en de huidteint wordt geëgaliseerd. Deze manier om littekens te verwijderen in Arnhem heeft een korte hersteltijd en indrukwekkende resultaten.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Profiteer van de service van Fine LaserClinic

Kies voor de litteken behandeling in Arnhem door Fine LaserClinic, en profiteer van onze uitstekende service:

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Effectief persoonlijk behandelplan dat op uw situatie afgestemd wordt
  • Behandeling met de beste producten, zowel in de kliniek als de producten voor thuis
  • De juiste behandeling voor alle huidtypes
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek littekens verwijderen in Arnhem

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek voor een litteken behandeling in Arnhem. Dat doet u door te bellen naar 026-2062147. Heeft u verder nog vragen? Vul gerust het contactformulier in of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken