skip to Main Content

Oksels laseren Amersfoort

Oksels laseren in Amersfoort door Fine LaserClinic

Laat uw oksels laseren in Amersfoort door de specialisten van Fine LaserClinic, en u bent definitief van die vervelende ongewenste haargroei af! De behandeling is volledig veilig en 100% pijnloos. Bij Fine LaserClinic werken enkel professionele laserspecialisten met veel ervaring die alle huid- en haartypes kunnen behandelen. Lees verder voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een gratis proefbehandeling oksels laseren in Amersfoort. Ook ‘s avonds en in het weekend bent u bij ons van harte welkom.

  • Definitief ontharen
  • Pijnloze behandeling
  • Voordelige combi pakketten
  • Snel effect

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Haren definitief verwijderd met geavanceerde techniek

Wanneer u het scheren en waxen van uw oksels helemaal zat bent, is de behandeling oksels laseren in Amersfoort de ideale uitkomst. Vooral in de zomer is het ook prettig als uw huid ook echt gezien mag worden. Onze behandeling zorgt ervoor dat de haren definitief verwijderd worden. U heeft geen omkijk meer naar ongewenste haargroei. Wanneer u enkel uw oksels scheert, worden alleen de oppervlakkige haren weggehaald waardoor ze snel weer teruggroeien. Het waxen van de oksels is wel op de haarwortel gericht, maar het houdt uw huid nog altijd maar een paar weken glad. Bovendien is het een erg pijnlijke behandeling. Door uw oksels te laten laseren in Amersfoort worden de haarzakjes met een laserstraal vernietigd. Dit betekent dat de haren niet meer kunnen groeien. Een extra voordeel: het is een volledig pijnloze behandeling!

Koelsysteem zorgt voor pijnloos oksels laseren

Wij maken altijd gebruik van de meest geavanceerde, veiligste technologie voor oksels laseren in Amersfoort. Dat is de GentleMax Pro laser. Dit apparaat is bovendien voorzien van een speciaal koelsysteem. Uw huid wordt gekoeld voordat de laser op het haarzakje gericht wordt. Hierdoor voelt u de warmte van de laserstraal nagenoeg niet, en doet de behandeling geen pijn. Onze laserspecialist stelt de laser altijd handmatig af. Hierdoor kunnen we elk huid- en haartype behandelen.

Oksel Ontharen
Oksel Laseren

De service van Fine LaserClinic

Als u een afspraak maakt voor een behandeling oksels laseren in Amersfoort door Fine LaserClinic, kunt u rekenen op uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Gratis proefbehandeling oksels laseren in Amersfoort

Maak direct een afspraak voor een gratis proefbehandeling oksels laseren in Amersfoort bij Fine LaserClinic. Ook ‘s avonds en in het weekend bent u bij ons van harte welkom. Maak direct een afspraak via 033-2022647. Voor vragen kunt u ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@finelaserclinic.nl.

4+1 GRATIS

Elke 5e behandeling gratis

Gratis proefbehandeling
Kosten*
Actieprijs**
Oksels
€ 30,00
€ 120,00
Kosten*
Actieprijs**
Oksels + Bikinilijn groot
€ 135,00
€ 540,00
Oksels + bikinilijn groot + armen
€ 275,00
€ 1.100,00
Oksels + bikinilijn groot + onder- of bovenbenen
€ 285,00
€ 1.140,00
Oksels + Bikinilijn groot + gehele benen
€ 370,00
€ 1.480,00
Oksels + bikinilijn groot + navel
€ 170,00
€ 680,00
Oksels + bikinilijn groot + bilnaad
€ 170,00
€ 680,00

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken