Oksels laseren

Nooit meer ongewenste haartjes, rode bultjes of dagelijks scheren: laat uw oksels laseren bij Fine LaserClinic. Met de geavanceerde lasertechniek van GentleMax Pro zorgen we ervoor dat u in vier tot zes behandelingen definitief van uw okselhaar af bent. Kom langs en ervaar de pijnloze en effectieve lasermethode tijdens een gratis proefbehandeling.

  • Nooit meer epileren, scheren of harsen
  • Pijnloze laserbehandeling dankzij koelsysteem
  • Snel effect: gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig
  • Geen irritaties of rode bultjes na het ontharen
  • Voordelig te combineren met andere laserbehandelingen
  • Veilige en geavanceerde laser van GentleMax Pro

Maak direct een afspraak voor het laseren van uw okselhaar of vraag een gratis proefbehandeling aan bij Fine LaserClinic. Tijdens het intakegesprek geven we u een eerlijk advies over het aantal behandelingen die nodig zijn.

Ik vergat mijn oksels weleens te scheren, waardoor ik mij lang niet altijd prettig voelde als ik met mijn armen omhoog moest tijdens de sportles. Sinds de definitieve ontharing hoef ik mij daar gelukkig nooit meer zorgen over te maken.

Celine

Oksels laseren kosten

Voor € 30,- per behandeling laat u uw oksels definitief ontharen. Bij de meeste mensen zijn vier tot zes behandelingen al voldoende om ervoor te zorgen dat de ongewenste haartjes niet meer terugkomen. Bij het inplannen van vijf behandelingen krijgt u er één gratis.

Te behandelen gebied Kosten per behandeling Actieprijs: 4 + 1 gratis Direct afspraak maken
Oksels € 30,00 € 120,00 Gratis proefbehandeling

Combineer oksels laseren met andere ontharingsbehandelingen

Naast het laseren van oksels kunt u bij Fine LaserClinic terecht voor het definitief ontharen van andere lichaamsdelen. De bikinilijn, benen en het gelaat zijn bijvoorbeeld ook populaire gebieden om door middel van een laserbehandeling te ontharen. Zo hoeft u ook daarvoor niet meer uw scheermes, epileerapparaat of waxstrips uit de kast te halen.

Te behandelen gebied Kosten per behandeling Actieprijs: 4 + 1 gratis Direct afspraak maken
Oksels + Bikinilijn groot € 135,00 € 540,00 Gratis proefbehandeling
Oksels + bikinilijn groot + armen € 275,00 € 1.100,00 Gratis proefbehandeling
Oksels + bikinilijn groot + onder- of bovenbenen € 285,00 € 1.140,00 Gratis proefbehandeling
Oksels + bikinilijn groot + gehele benen € 370,00 € 1.480,00 Gratis proefbehandeling
Oksels + bikinilijn groot + navel € 170,00 € 680,00 Gratis proefbehandeling
Oksels + bikinilijn groot + bilnaad € 170,00 € 680,00 Gratis proefbehandeling

Oksels ontharen met laser van GentleMax Pro

Voor het ontharen van uw oksels gebruiken we de geavanceerde laser GentleMax Pro. Met dit apparaat worden de haarzakjes volledig vernietigd waardoor er na een aantal behandelingen geen nieuwe haren meer groeien. Het apparaat is een combinatie van de Alexandrite laser (voor de lichte huid) en de Nd:YAG-laser (voor de donkere huid), waardoor de laserbehandeling geschikt is voor ieder huid- en haartype.

Pijnloze permanente ontharing van de oksels

Een laserbehandeling is een van de weinige ontharingsmethoden waarbij de haarzakjes volledig en geheel pijnloos verdwijnen. Door middel van lichtflitsen maakt de laser de haartjes die in de actieve groeifase zitten kapot. Het licht wordt omgezet in hitte, waardoor het haarzakje afbreekt en een aantal weken later uitvalt. Na een aantal behandelingen komen de haren niet meer terug. Door het koelsysteem in de laser is de ontharing vrijwel pijnloos.

Van vriendinnen hoorde ik enthousiaste verhalen over de laserontharing bij Fine LaserClinic. Na zes behandelingen was ik net zo enthousiast: nooit meer scheren!

Jill

Laserontharing oksels in vier tot zes behandelingen

Na de eerste proefbehandeling stellen we een behandelplan op met daarin persoonlijke adviezen. In de meeste gevallen adviseren we om gemiddeld zes weken tussen de verschillende behandelingen te laten. Niet alle haren zitten namelijk op hetzelfde moment in de actieve groeifase. Door de behandeling een aantal weken later te herhalen, kunnen ook de overige haartjes worden verwijderd. Bij de meeste mensen zijn er door de hoge kwaliteit van de lasers slechts vier tot zes behandelingen nodig voor een permanente ontharing.

Afspraak maken voor een proefbehandeling

Maak een afspraak bij Fine LaserClinic voor een gratis intakegesprek en proefbehandeling en ervaar het resultaat zelf. Wilt u eerst meer weten over de behandeling? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak