skip to Main Content

Oksels laseren Arnhem

Oksels laseren in Arnhem door Fine Laser Clinic

Laat uw oksels laseren in Arnhem en die vervelende ongewenste haargroei is definitief verleden tijd! Bij Fine Laser Clinic werken enkel professionele, ervaren laserspecialisten. Wij kunnen de veilige en pijnloze behandeling op alle huid- en haartypes uitvoeren. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact op om een afspraak te maken voor een gratis proefbehandeling bikinilijn laseren in Arnhem. Ook in het weekend en ‘s avonds kunt u bij ons terecht. Ervaar zelf de voordelen van de pijnloze behandeling door onze specialisten.

  • Definitief ontharen
  • Pijnloze behandeling
  • Voordelige combi pakketten
  • Snel effect

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Laserbehandeling maakt scheren en waxen verleden tijd

Bent u het scheren en/of waxen helemaal zat? Dan is een behandeling oksels lasers in Arnhem door Fine Laser Clinic de uitkomst! Vooral in de zomer is het prettig wanneer uw huid ook echt gezien mag worden. Met onze behandeling zorgen we ervoor dat de haren definitief verwijderd worden, zodat u geen omkijken meer heeft naar ongewenste haargroei. Door uw oksels te scheren haalt u enkel de oppervlakkige haren weg. Hierdoor zullen ze snel weer teruggroeien. Met waxen blijven uw oksels enkele weken glad, maar ook dit is niet definitief. Bovendien is het een erg pijnlijke behandeling. Laat uw oksels laseren in Arnhem, en u heeft altijd een gladde huid. Wij vernietigen de haarzakjes met een laserstraal waardoor er geen haren meer kunnen groeien. Dit is een volledig pijnloze behandeling!

Pijnloos uw oksels laten laseren

Bij Fine Laser Clinic werken we altijd met de beste, veiligste apparatuur voor oksels laseren in Arnhem. We gebruiken hiervoor de GentleMax Pro laser. Dit apparaat heeft een speciaal koelsysteem dat uw huid eerst afkoelt voor de laser op het haarzakje gericht wordt. Hierdoor voelt u de warmte van de laserstraal vrijwel niet en doet de behandeling ook geen pijn. Omdat onze laserspecialisten de laser handmatig afstellen, kan elk huid- en haartype met de apparatuur behandeld worden.

Oksel Ontharen
Oksel Laseren

Voordelen van de service van Fine LaserClinic

Maak een afspraak voor een behandeling oksels laseren in Arnhem door Fine LaserClinic en profiteer onder andere van de volgende voordelen van onze service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Gratis proefbehandeling oksels laseren in Arnhem

Bij Fine LaserClinic kunt u altijd een afspraak maken voor een gratis proefbehandeling oksels laseren in Arnhem. Dan kan ook ‘s avonds of in het weekend. Maak een afspraak via 026-2062147. Voor vragen kunt u ons ook bereiken via het contactformulier of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

4+1 GRATIS

Elke 5e behandeling gratis

Gratis proefbehandeling
Kosten*
Actieprijs**
Oksels
€ 30,00
€ 120,00
Kosten*
Actieprijs**
Oksels + Bikinilijn groot
€ 135,00
€ 540,00
Oksels + bikinilijn groot + armen
€ 275,00
€ 1.100,00
Oksels + bikinilijn groot + onder- of bovenbenen
€ 285,00
€ 1.140,00
Oksels + Bikinilijn groot + gehele benen
€ 370,00
€ 1.480,00
Oksels + bikinilijn groot + navel
€ 170,00
€ 680,00
Oksels + bikinilijn groot + bilnaad
€ 170,00
€ 680,00

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken