skip to Main Content

Pigment behandeling Amersfoort

Pigment verwijderen in Amersfoort door Fine LaserClinic

Pigment behandeling in Amersfoort door Fine LaserClinic: een persoonlijke, effectieve manier van pigment verwijderen die helemaal afgestemd is op uw situatie. Door middel van peeling, de Skinpen of door pigment te laseren in Amersfoort, bent u definitief af van donkere vlekjes en/of vlekken. Het gaat om een combinatie van pigment behandeling in Amersfoort in de kliniek en productgebruik thuis. En dit alles volgens uw persoonlijk behandelplan. Lees voor meer informatie verder. Of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek voor pigment verwijderen in Amersfoort!

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Uw persoonlijk behandelplan

Bij Fine LaserClinic voeren we verschillende soorten pigment behandeling in Amersfoort uit. De methode die gebruikt wordt om pigment te verwijderen, is volledig afhankelijk van uw situatie. We stemmen de behandeling af op uw huidtype en behandelen de huid met de juiste producten. Afhankelijk van uw wensen, het soort pigmentvlek, de diepte en de locatie wordt gekozen voor peeling, het gebruik van de Skinpen of pigment laseren in Amersfoort.

Peeling

Peeling is een methode om pigment te verwijderen waarbij we een vloeistof aanbrengen op de huid die het huidvernieuwingsproces stimuleert. Hierdoor worden verkleuringen en oneffenheden op de huid sterk verminderd. Met peeling verbetert de huidstructuur en krijgt het een mooie, egale teint.

Skinpen (medisch mirconeedling)

De Skinpen (ook wel medisch microneedling genoemd) is een manier om pigment te verwijderen in Amersfoort waarbij we met steriele naaldjes kleine openingen in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid nieuw collageen en elastine aanmaakt. De huid wordt voller, steviger en de huidteint wordt geëgaliseerd. Deze pigment behandeling heeft een korte hersteltijd en zorgt voor indrukwekkende resultaten.

Pigment laseren

Ten slotte kunnen we nog pigment laseren in Amersfoort. Bij een behandeling pigment laseren wordt er door middel van laserpulsen energie afgegeven op de pigmentvlek. Omdat de laser enkel op het pigment afgaat, wordt de omliggende huid niet beschadigd. Wij maken gebruik van de Zimmer koeler om koude lucht op de huid te blazen. Zo zijn we in staat om de gevoeligheid tijdens de behandeling pigment laseren te minimaliseren.

Fine LaserClinic team

Uitstekende service van Fine LaserClinic

Maak een afspraak bij Fine LaserClinic om pigment te laten verwijderen in Amersfoort, en profiteer van onze uitstekende service:

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek, afspraken kunnen ook ‘s avonds en in het weekend gemaakt worden
  • Persoonlijke behandeling door middel van peeling, Skinpen of pigment laseren in Amersfoort
  • Behandeling met de beste producten van Mesoestetic
  • De juiste behandeling voor alle huidtypes
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek pigment behandeling Amersfoort

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek over de pigment behandeling in Amersfoort door Fine LaserClinic! Dit kan ook ‘s avonds of in het weekend. Hiervoor belt u 033-2022647. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook altijd hier op de site het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken