skip to Main Content

Pigment behandeling Arnhem

Pigment verwijderen in Arnhem door Fine LaserClinic

Pigment verwijderen? Voor een effectieve pigment behandeling in Arnhem, kunt u terecht bij Fine LaserClinic. Wij hanteren effectieve behandelmethodes om pigment te verwijderen, waardoor u definitief af bent van donkere vlekjes en/of vlekken. Het gaat hierbij om een combinatie van pigment behandeling in Arnhem in de kliniek, en productgebruik thuis. We stellen een persoonlijk behandelplan op en zullen het pigment verwijderen door middel van peeling, de Skinpen of pigment laseren. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Persoonlijke behandeling voor pigment verwijderen in onze kliniek in Arnhem

Fine LaserClinic voert verschillende soorten pigment behandelingen in Arnhem uit om pigment effectief te verwijderen. Het is belangrijk om de behandeling af te stemmen op uw huidtype en de huid met de juiste producten te behandelen. Afhankelijk van uw wensen, de soort pigmentvlek, de diepte en de locatie wordt er gekozen voor peeling, Skinpen of zullen we het pigment laseren in Arnhem.

Pigment laseren

Ten slotte kunnen we pigment laseren in Arnhem. Bij pigment laseren wordt er energie afgegeven op de pigmentvlek door middel van laserpulsen. De laser gaat alleen op het pigment af, waardoor de omliggende huid niet wordt beschadigd. We gebruiken de Zimmer koeler om koude lucht op de huid te blazen. De irritatie van de huid tijdens de behandeling pigment laseren wordt op die manier geminimaliseerd.

Peeling

Peeling is een methode van pigment behandeling waarbij we een vloeistof aanbrengen op de huid om het huidvernieuwingsproces te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat verkleuringen en oneffenheden op de huid verminderd worden. De huidstructuur wordt verbeterd en de huid krijgt een mooie, egale teint.

Skinpen (medisch mirconeedling)

Een andere manier om pigment te verwijderen in Arnhem is door middel van Skinpen microneedling. Dit is een veilige pigment behandeling met een korte hersteltijd en indrukwekkende resultaten. Met steriele naaldjes maken we kleine openingen in de huid. Hierdoor maakt de huid nieuw collageen en elastine aan, en wordt hij voller en steviger en de huidteint wordt geëgaliseerd.

Fine LaserClinic team

Kies voor de service van Fine LaserClinic

Maak ook een afspraak bij Fine LaserClinic en laat door ons pigment verwijderen in Arnhem. Dan profiteert u onder andere van de volgende voordelen van onze service:

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek, afspraken kunnen ook ‘s avonds en in het weekend gemaakt worden
  • Persoonlijke behandeling door middel van peeling, Skinpen of pigment laseren in Arnhem
  • Behandeling met de beste producten van Mesoestetic
  • De juiste behandeling voor alle huidtypes
  • We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, wat betekent dat behandelingen, afhankelijk van uw pakket, (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden

Gratis intakegesprek pigment behandeling Arnhem

Maak nu direct een afspraak voor een gratis intakegesprek voor de pigment behandeling in Arnhem door Fine LaserClinic. Bel hiervoor 026-2062147. Voor vragen kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken