skip to Main Content

Pijnloos ontharen Amersfoort

Pijnloos ontharen in Amersfoort door Fine LaserClinic

Definitief pijnloos ontharen in Amersfoort: bij Fine LaserClinic is het mogelijk! Onze professionele, ervaren laserspecialisten maken gebruik van de beste en meest geavanceerde apparatuur. Hierdoor kunnen ze elk huid- en haartype behandelen en iedereen pijnloos ontharen. Voor meer informatie over onze werkwijze leest u verder, of neem direct contact op voor een gratis proefbehandeling pijnloos ontharen in Amersfoort. Bij Fine LaserClinic kunt u ook ‘s avonds en in het weekend een afspraak maken.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Scheren, waxen en epileren zijn verleden tijd

Wanneer u het scheren, waxen en epileren helemaal zat bent, en u op zoek bent naar een behandeling voor pijnloos ontharen in Amersfoort, kan Fine LaserClinic u verder helpen. Uw huid mag weer gezien worden na onze pijnloze behandeling waarbij de haartjes definitief verwijderd worden. Vooral in de zomer is het natuurlijk erg prettig wanneer u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Wanneer u zich scheert, haalt u enkel de oppervlakkige haren weg. Dit zorgt dat ze snel weer teruggroeien. Bij waxen en epileren worden de haartjes wel bij de wortel aangepakt waardoor u enkele weken geniet van een gladde huid, maar ook deze haren komen terug en de behandeling is alles behalve pijnloos. Bij Fine LaserClinic kunnen we wel pijnloos ontharen in Amersfoort: we vernietigen de haarzakjes met een laserstraal. Hierdoor kunnen ze niet teruggroeien. We kunnen zowel grote als kleine oppervlakken behandelen.

Koelsysteem maakt pijnloos ontharen mogelijk

Hoe we met een laser pijnloos kunnen ontharen in Amersfoort? Bij Fine LaserClinic maken we gebruik van geavanceerde apparatuur. De GentleMax Pro laser is voorzien van een koelsysteem dat de huid eerst koelt voordat de laser op het haarzakje gericht wordt. Hierdoor voelt u vrijwel niets van de warmte van de laserstraal en kunnen we een manier van pijnloos ontharen hanteren. Omdat we de lasers handmatig afstellen, kunnen we elk huid- en haartype behandelen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Behandeling door Fine LaserClinic

Kies ook voor de behandeling pijnloos ontharen in Amersfoort bij Fine LaserClinic en profiteer van onze uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Gratis proefbehandeling pijnloos ontharen Amersfoort

Denkt u dat definitief ontharen zonder pijn te mooi is om waar te zijn? Laat Fine LaserClinic uw ongelijk bewijzen met een gratis proefbehandeling pijnloos ontharen in Amersfoort. Ook ‘s avonds en in het weekend bent u bij ons van harte welkom. Maak een afspraak via 033-2022647. Voor vragen kunt u ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken