skip to Main Content

Pijnloos ontharen Arnhem

Pijnloos ontharen in Arnhem door Fine LaserClinic

Pijnloos ontharen in Arnhem op een veilige manier met de beste apparatuur, dat kan bij Fine LaserClinic! Onze professionele, ervaren laserspecialisten maken gebruik van geavanceerde apparatuur waardoor ze elk huid- en haartype kunnen behandelen. Voor meer informatie over onze manier werken, leest u verder. Maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen en een afspraak inplannen voor een gratis proefbehandeling pijnloos ontharen in Arnhem. Zo ervaart u het zelf! Het is bij Fine LaserClinic ook mogelijk om ‘s avonds of in het weekend een afspraak te maken.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Nooit meer scheren, waxen of epileren

Bent u het scheren, waxen en/of epileren helemaal zat, en bent u op zoek naar een behandeling voor pijnloos ontharen in Arnhem? Dan bent u bij Fine LaserClinic aan het juiste adres! Met onze pijnloze behandeling om haartjes definitief te verwijderen, mag uw huid weer gezien worden! U heeft geen omkijken meer naar ongewenste haargroei. Bij het scheren haalt u enkel de oppervlakkige haren weg, waardoor ze snel weer teruggroeien. Bij epileren en waxen wordt de haargroei wel bij de wortel aangepakt, waardoor u enkele weken kunt genieten van een gladde huid. Echter komen de haartjes uiteindelijk wel weer terug, en de behandeling is erg pijnlijk. Het laseren is een manier van pijnloos ontharen die in Arnhem door de specialisten van Fine LaserClinic uitgevoerd wordt. We vernietigen de haarzakjes met een laserstraal, zodat ze niet terug kunnen groeien. We kunnen zowel grote als kleine oppervlakken behandelen.

Pijnloos ontharen door koelsysteem

Hoe is een behandeling met een laser een manier van pijnloos ontharen in Arnhem? Dit is mogelijk doordat we gebruik maken van geavanceerde apparatuur, namelijk de GentleMax Pro laser. Dit apparaat is voorzien van een koelsysteem dat de huid koelt voordat de laser op het haarzakje gericht wordt. Hierdoor voelt u vrijwel niets van de warmte van de laserstraal, en is het ontharen pijnloos. We stellen de lasers handmatig af, waardoor we alle huid- en haartypes kunnen behandelen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Service van Fine LaserClinic

Kies ook voor een behandeling pijnloos ontharen in Arnhem door Fine LaserClinic, en profiteer van onze uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren laserspecialisten
  • Veiligste lasertechniek van dit moment
  • 100% pijnloos ontharen
  • Gratis proefbehandeling
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend

Gratis proefbehandeling pijnloos ontharen in Arnhem

Definitief ontharen zonder pijn is te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf tijdens een gratis proefbehandeling pijnloos ontharen in Arnhem bij Fine LaserClinic! Ook ‘s avonds en in het weekend kunt u bij ons terecht. Maak direct een afspraak via 026-2062147. Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken