Pijnloos ontharen

Blijvend, snel en pijnloos ontharen. Dat kan met een laserbehandeling bij Fine LaserClinic. Door ons unieke behandelprotocol in combinatie met de speciale GentleMax Pro laser voelt u niks van het ontharen. Tevens zijn er meestal slechts vijf tot zes behandelingen nodig om de huid blijvend glad te maken.

  • Snel ontharen met dubbele laser
  • Pijnloos door de directe koeling
  • 100% pijnloze ontharing

Wilt u een proefbehandeling inplannen of wilt u meer weten over ons behandelprotocol? Neem voor al uw vragen of het inplannen van een afspraak gerust contact op met onze locatie in Arnhem of Amersfoort.

“Elke zomer stoorde ik me weer aan de kleine haartjes op mijn tenen. Epileren deed ontzettend veel pijn, waardoor ik meestal maar dichte schoenen droeg. Nu ik Fine LaserClinic heb ontdekt, kan ik gelukkig weer mooie sandalen aan bij mijn jurkjes! Definitief & pijnloos, zoals beloofd!”

Celine

Kosten laserbehandeling bij Fine LaserClinic

De eerste proefbehandeling in onze kliniek is altijd gratis. U kunt dan ervaren of de ontharingsmethode bij u past en ontdekken dat de behandeling inderdaad pijnloos is. U krijgt gelijk de gelegenheid om al uw vragen aan onze laserspecialisten te stellen. De prijs van de behandeling hangt vervolgens af van de grootte van het te ontharen gebied en het aantal behandelingen.

Laser met koelsysteem voor een pijnloze ontharing

Bij Fine LaserClinic werken we met de GentleMax Pro laser. Met het speciale koelsysteem koelen we de huid, voordat we de laser op het haarzakje richten. Hierdoor merkt u vrijwel niks van de warmte van de laserstraal en is de behandeling pijnloos. Doordat we de lasers handmatig kunnen afstellen, is elk huidtype behandelbaar.

Pijnloos ontharen: laseren, epileren of waxen

Als u uw benen scheert, haalt u slechts oppervlakkig haren weg waardoor haartjes blijven groeien. Wanneer u wilt dat haren definitief wegblijven, is het belangrijk dat u de haargroei bij de wortel aanpakt. De methodes waarmee u dit doet zijn laseren, epileren en waxen. We leggen u graag uit waarom laseren van deze drie de beste optie is.

Waxen en epileren

Als u uw lichaam waxt of epileert, haalt u het haartje met wortel en al uit de huid. Kleine huidoppervlakken als de wenkbrauwen worden meestal met een pincet onthaard, terwijl grotere oppervlakken, zoals de benen, sneller onthaard worden met een speciale wax of een epileerapparaat. Hoewel u met wax- en epileerbehandelingen een paar weken van een gladde huid geniet, zijn deze methodes voor veel mensen erg pijnlijk.

Oorzaak van pijn bij uittrekken haar

Elke haar in uw lichaam groeit uit een haarzakje. Deze zit vlak onder de huid en staan in verbinding met het zenuwstelsel. Wanneer u een haartje uittrekt, geeft het haarzakje een signaal aan uw zenuwstelsel. Dit voelt u in de vorm van een korte maar hevige pijn die vaak nog even blijft nabranden. Hierdoor is epileren, waarbij één voor één haartjes uit de huid worden getrokken, voor veel mensen erg pijnlijk.

Pijnloos laseren

Ook de laserbehandeling richt zich op de haarwortel. Met een laserstraal worden de haarzakjes vernietigd, waardoor er geen haren meer teruggroeien. Deze methode is geschikt voor het behandelen van kleine en grote oppervlakken. Doordat we bij Fine LaserClinic de GentleMax Pro laser met koelsysteem gebruiken, is een behandeling bij ons volkomen pijnloos.

“Na jarenlang epileren en waxen, besloot ik om een afspraak te maken bij Fine LaserClinic. Hier heb ik geen moment spijt van gehad! Het is zo fijn om nooit meer te hoeven denken of je je benen wel hebt geschoren.”

Natasha

Pijnloos ontharen van uw hele lichaam

Van het laseren van uw bikinilijn tot het ontharen van uw oksels of gezicht: de GentleMax Pro haalt de ongewenste haartjes pijnloos, effectief en blijvend weg. De laser is zeer nauwkeurig, waardoor de omliggende huid niet beschadigd raakt en de behandeling pijnloos is.

Afspraak maken

Neem contact op met onze vestiging in Amersfoort of Arnhem om een gratis proefbehandeling voor definitieve en pijnloze ontharing in te plannen. Onze ervaren laserspecialisten voorzien u graag van informatie en adviseren u over het aantal behandelingen dat nodig is.

Maak een afspraak