skip to Main Content

PMU verwijderen Amersfoort

PMU verwijderen in Amersfoort door Fine LaserClinic

Wanneer u PMU wilt laten verwijderen in Amersfoort door een specialist, bent u bij Fine LaserClinic aan het juiste adres. Wij verwijderen onder andere permanent getatoeëerde wenkbrauwen en lipliner op een veilige, snelle en nagenoeg pijnloze manier. Onze huidtherapeuten zijn NHV-gecertificeerd en beschikken over jarenlange ervaring in het verwijderen van permanente make-up. Ook weten ze Alles over PMU verwijderen in Amersfoort die verkeerd is aangebracht of verkleurd is. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Effectief verwijderen van permanente make-up

Wanneer u bij Fine LaserClinic PMU laat verwijderen in Amersfoort, verloopt de behandeling in drie stappen. Ten eerste komt u langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. We leggen de behandeling dan aan u uit. Natuurlijk krijgt u ook alle tijd om vragen te stellen. Vervolgens voeren we een testpuls uit om te kijken hoe de inkt van de make-up op de laser reageert. De daadwerkelijke behandelingen PMU verwijderen in Amersfoort worden door een van onze huidtherapeuten uitgevoerd. Het aantal behandelingen dat nodig is, is volledig afhankelijk van uw situatie. Dit verschilt per persoon.

Veilige, geavanceerde apparatuur

Bij Fine LaserClinic maken we voor PMU verwijderen in Amersfoort altijd gebruik van de beste, geavanceerde en natuurlijk veilige apparatuur. Het gaat om de Fontana Starwalker: een krachtige laser die maar liefst vier verschillende golflengtes produceert. Hiermee kunnen we alle kleuren PMU verwijderen in Amersfoort. De laser veroorzaakt vrijwel geen huidbeschadiging. Daardoor geniet u na de behandeling weer van een natuurlijke uitstraling. Doordat we met het beste type laser werken bij Fine LaserClinic, zijn er, vergeleken met andere lasers, minder behandelingen nodig. Dat scheelt in de kosten! Over het algemeen zijn er ongeveer twee tot vijf behandelingen nodig om PMU netjes te verwijderen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Service van Fine LaserClinic

Laat PMU verwijderen in Amersfoort en profiteer van onze uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door NHV-gecertificeerde huidtherapeuten
  • Geschikt voor elk huidtype
  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  • Afspraak maken is ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk
  • Gebruik van veilige, geavanceerde apparatuur

Gratis intakegesprek PMU verwijderen in Amersfoort

Wilt u PMU laten verwijderen in Amersfoort door Fine LaserClinic? Maak dan direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dat kan door te bellen naar 033-2022647. Voor vragen zijn we ook bereikbaar via het contactformulier hier op de site of door te bellen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken