skip to Main Content

PMU verwijderen Arnhem

PMU verwijderen in Arnhem door Fine LaserClinic

Wilt u PMU laten verwijderen in Arnhem? Stoort u zich aan uw permanente getatoeëerde make-up en wilt u bijvoorbeeld permanente wenkbrauwen of lipliner veilig, snel en nagenoeg pijnloos laten verwijderen? De huidtherapeuten van Fine LaserClinic zijn NHV-gecertificeerd en beschikken over jaren ervaring met het verwijderen van permanente make-up. Ze weten ook alles over permanente make-up weghalen die verkeerd is aangebracht of verkleurd is. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek PMU verwijderen in Arnhem.

  • Permanente ontharing
  • Pijnloze behandeling
  • Combi pakketten
  • Geen irritatie van de huid

GRATIS VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Bel direct met Fine LaserClinic om een afspraak te maken of vraag online een gratis proefbehandeling aan. U krijgt direct eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Behandeling om permanente make-up te verwijderen

Een behandeling PMU verwijderen in Arnhem verloopt altijd in drie stappen. U komt eerst langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. We leggen dan de behandeling aan u tijd, en u krijgt alle tijd om vragen te stellen. Dan voeren we een testpuls uit. Op die manier weten we hoe de inkt van de make-up gaat reageren op de laser. De echte behandeling(en) PMU verwijderen in Arnhem met de laser worden door een huidtherapeut uitgevoerd. Hoeveel behandelingen er precies nodig zijn, is afhankelijk van de situatie en verschilt per persoon.

Gebruik van de beste apparatuur

Voor PMU verwijderen in Arnhem maken we altijd gebruik van de beste, geavanceerde en natuurlijke veilige apparatuur. In dat geval gaat het om de Fotana Starwalker. Deze krachtige laser produceert maar liefst vier verschillende golflengtes. Hierdoor kunnen we alle kleuren PMU verwijderen in Arnhem. De laser veroorzaakt nagenoeg geen huidbeschadiging. Hierdoor geniet u na de behandeling weer van een natuurlijke uitstraling. Doordat de apparatuur die we bij Fine LaserClinic gebruiken zo effectief is, zijn er minder behandelingen nodig dan met andere lasers. Dat scheelt in de kosten! Over het algemeen zijn er twee tot vijf behandelingen nodig om de PMU netjes te verwijderen.

Gezicht Laseren
Gezichtshaar Laseren
Fine LaserClinic team

Service van Fine LaserClinic

Laat PMU verwijderen in Arnhem door Fine LaserClinic, en u profiteert van onze uitstekende service:

  • Behandelingen worden uitgevoerd door NHV-gecertificeerde huidtherapeuten
  • Geschikt voor elk huidtype
  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  • Afspraak maken is ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk
  • Gebruik van veilige, geavanceerde apparatuur

Gratis intakegesprek PMU verwijderen in Arnhem

Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek PMU verwijderen in Arnhem. Bij Fine LaserClinic kan dat ook ‘s avonds of in het weekend. Een afspraak maken kan via 026-2062147. Voor verdere vragen kunt u ook altijd even contact opnemen via het formulier hier op de site of door een mail te sturen naar info@finelaserclinic.nl.

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Geweldige service, heel klantvriendelijk.

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

GRATIS PROEFBEHANDELING

Benieuwd naar onze 100% pijnloze behandeling? Vraag hieronder een GRATIS proefbehandeling aan. Kies een datum en een tijdstip en vul uw gegevens in. Dan zien we u graag in onze kliniek in Amersfoort, Arnhem of Amsterdam. Heeft u vragen over onze GRATIS proefbehandeling? Bel dan een van onze locatie

Back To Top
Amersfoort Arnhem Amsterdam
Afspraak maken